Przetargi.pl
Usługa cateringowa: przygotowanie, dostawa gotowych posiłków dla uczniów klas I-VIII Szkoły Podstawowej nr 10 im. Kornela Makuszyńskiego w Olkuszu w okresie od września do grudnia 2024 roku.

SZKOŁA PODSTAWOWA NR 10 IM.KORNELA MAKUSZYŃSKIEGO W OLKUSZU ogłasza przetarg

  • Adres: 32-300 Olkusz, ul. Żeromskiego 1
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 326430826
  • Data zamieszczenia: 2024-07-23
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: SZKOŁA PODSTAWOWA NR 10 IM.KORNELA MAKUSZYŃSKIEGO W OLKUSZU
    ul. Żeromskiego 1
    32-300 Olkusz, woj. małopolskie
    tel. 326430826
    REGON: 270729217
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://sp10.olkusz.pl/

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa cateringowa: przygotowanie, dostawa gotowych posiłków dla uczniów klas I-VIII Szkoły Podstawowej nr 10 im. Kornela Makuszyńskiego w Olkuszu w okresie od września do grudnia 2024 roku.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1) Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa, polegająca na przygotowaniu i dostawie gorącego dwudaniowegoposiłku – obiadu tj. zupa 300 ml, drugie danie oraz kompot 200 ml) dla uczniów w wieku od 6-15 lat, uczęszczających doSzkoły Podstawowej Nr 10 im. Kornela Makuszyńskiego w Olkuszu.2) Usługa świadczona będzie w okresie od dnia 03.09.2024 r. do dnia 20.12.2024 r. Posiłki dostarczane będą odponiedziałku do piątku z wyjątkiem dni ustawowo wolnych od nauki oraz dni wolnych od zajęć dydaktycznych. Dziennaszacunkowa liczba dzieci objętych wyżywieniem to ok 100 uczniów. Ilości te należy traktować jako szacunki. Zamawiającyzastrzega sobie możliwość zwiększenia lub zmniejszenia liczby dzieci w zależności od potrzeb w granicach 50%Wykonawcy będzie przysługiwało wynagrodzenie za faktycznie przygotowane i wydane posiłki.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w rozdziale II SWZ
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55523100-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Na podstawie art. 112 ustawy Pzp, zamawiający określa następujące warunki udziału w postępowaniu dotyczące:1. Uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów:Zamawiający uzna warunek za spełniony jeżeli Wykonawca będzie posiadał:1) decyzję właściwego terenowo organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej stwierdzającą spełnienie wymagań higienicznozdrowotnych do produkcji posiłków oraz możliwości prowadzenia cateringu,2) decyzję właściwego terenowo organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej zatwierdzającej środek transportu do przewozuposiłków w termosach.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2024-08-01

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach