Miejskie Przedszkole Nr 18 ogłasza przetarg
- Adres: 41-709 Ruda Śląska, ul. Kazimierza 4
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 32 248 64 63 , fax. 32 248 64 63
- Data zamieszczenia: 2011-11-04
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Miejskie Przedszkole Nr 18
ul. Kazimierza 4 4
41-709 Ruda Śląska, woj. śląskie
tel. 32 248 64 63, fax. 32 248 64 63
REGON: 27150823400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.mp18.mzopo.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka budżetowa samorządu gminy
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa cateringowa polegająca na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków do trzech placówek oświatowych w Rudzie Śląskiej - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa polegająca na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków do trzech placówek oświatowych w Rudzie Śląskiej, zgodnie z postanowieniami poniżej: I. Miejskie Przedszkole nr 18 w Rudzie Śląskiej 1. Przedmiotem niniejszego zamówienia jest: przygotowanie oraz dostawa świeżych posiłków dla czterech grup przedszkolnych w Miejskim Przedszkolu nr 18 w Rudzie Śląskiej ul. Kazimierza 4, w postaci: śniadania z mlekiem, kakao, herbatą, obiadu dwudaniowego z kompotem oraz podwieczorku, codziennie od poniedziałku do piątku w okresie od 02.01.2012r do 31.12.2012r., z wyłączeniem ustawowych świąt i innych dni wolnych od zajęć wynikających z harmonogramu Miejskiego Przedszkola nr 18 w Rudzie Śląskiej oraz okresu wakacji letnich. 2. Szacunkowa liczba posiłków: śniadań - 16680, obiadów - 17530, podwieczorków - 8900. 3. Liczba dziennych posiłków będzie się zmienić w zależności od frekwencji dzieci. Szacuje się, iż dzienna średnia liczba posiłków będzie wynosić: śniadania: 74; obiady: 78; podwieczorek: 40. 4.Wykonawca dostarczy posiłki do siedziby Zamawiającego w Rudzie Śląskiej ul. Kazimierza 4 do poszczególnych wskazanych przez Zamawiającego pomieszczeń, 2 razy dziennie w godzinach 7:30-8:00 śniadanie, od 10:45 do 11:30 obiad wraz z podwieczorkiem. II. Szkoła Podstawowa nr 20 w Rudzie Śląskiej: 1. Wykonanie usługi cateringowej obejmującej przygotowanie oraz dostawę świeżych posiłków w postaci: a) śniadania z mlekiem, herbatą, kakao; obiadu dwudaniowego z kompotem; podwieczorku dla trzech oddziałów przedszkolnych w SP nr 20, b) jednodaniowego obiadu składającego się z drugiego dania i kompotu dla uczniów SP nr 20 codziennie od poniedziałku do piątku w okresie od 02. 01. 2012 r. do 31. 12. 2012 r., z wyłączeniem ustawowych swiąt, dni wolnych od zajęć oraz jednego miesiąca w okresie wakacji letnich dla przedszkola i okresu wakacji letnich oraz ferii zimowych dla szkoły. 2. Szacunkowa liczba posiłków: śniadań- 12.600, obiadów dwudaniowych - 12.825, podwieczorków - 6.300, obiadów jednodaniowych - 10.285. 3. Liczba dziennych posiłków będzie się zmieniać w zależności od frekwencji dzieci. Szacuje się, iż dzienna średnia liczba posiłków będzie wynosić: śniadania: 56; obiady: 112; podwieczorek: 28. 4. Wykonawca dostarczy posiłki do siedziby Zamawiającego w Rudzie Śląskiej ul. Wyzwolenia 11 - śniadania każdorazowo dostarczane będą w godzinach od 08:00 do 08:20, zaś obiady wraz z podwieczorkiem w godzinach od 11:00 do 11:15 III. Szkoła Podstawowa nr 21 w Rudzie Śląskiej: 1. Wykonanie usługi cateringowej obejmującej przygotowanie oraz dostawę świeżych posiłków w postaci: - jednodaniowego obiadu składającego się z drugiego dania wraz z kompotem dla uczniów SP nr 21 codziennie od poniedziałku do piątku w okresie od 02. 01. 2012 r. do 31. 12. 2012 r., z wyłączeniem ustwawowych świąt, dni wolnych od zajęć oraz okresu wakacji letnich i ferii zimowych. 2. Szacunkowa liczba posiłków: obiadów jednodaniowych - 5 200. 3. Liczba dziennych posiłków będzie się zmieniać w zależności od frekwencji dzieci. Szacuje się, iż dzienna średnia liczba posiłków będzie wynosić: obiady: 26. 4. Wykonawca dostarczy posiłki do siedziby Zamawiającego w Rudzie Śląskiej ul. ks. Tunkla 125 - obiady w godzinach od 11:00 do 11:15. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Specyfikacja Istotnych Warunków Zamówienia - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium w przedmiotowym postępowaniu
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.mp18.bipinfo.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
Numer postępowania: ZP/24/MGW/2016
Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla potrzeb Muzeum Górnictwa Węglowego w Zabrzu
Dodano: 2016-07-22- Przygotowanie, dostarczenie i wydawanie posiłków dla dzieci i uczniów Zespołu Szkolno Przedszkolnego nr 4 w Tychach w roku 2016/2017
Dodano: 2016-06-30 - Catering - przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywienia pacjentów
Dodano: 2016-06-23 - Catering - przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywienia pacjentów
Dodano: 2016-06-09 - Posiłki dla klientów MOPS w Mysłowicach
Dodano: 2016-06-03 - ZAPEWNIENIE CATERINGU DLA PIELGRZYMÓW PRZEBYWAJĄCYCH W MIEŚCIE CHORZÓW W DNIACH 19.07.2016 - 29.07.2016 R., W ZWIĄZKU ZE ŚWIATOWYMI DNIAMI MŁODZIEŻY ZADANIE PODZIELONE NA 2 CZĘŚCI
Dodano: 2016-05-27 - Usługa całodziennego, kompleksowego żywienia pacjentów w formie cateringu dla SPSK nr 6 SUM w Katowicach Górnośląskie Centrum Zdrowia Dziecka im. Jana Pawła II (3)
Dodano: 2016-05-20 - świadczenie usług cateringowych podczas kursów specjalizacyjnych dla lekarzy uczestniczących w projekcie pn: Rozwój kształcenia specjalistycznego lekarzy w dziedzinach istotnych z punktu widzenia potrzeb epidemiologiczno-demograficznych kraju
Dodano: 2016-05-19 - ZAPEWNIENIE CATERINGU DLA UCZESTNIKÓW PROGRAMÓW EDUKACYJNYCH WYDZIAŁU ZARZĄDZANIA KRYZYSOWEGO I OCHRONY LUDNOŚCI
Dodano: 2016-05-10 - Zawarcie umów w ramowych na świadczenie usług cateringowych w związku z wydarzeniami, eventami, konferencjami i innymi spotkaniami, realizowanymi przez Śląski Uniwersytet Medyczny w Katowicach
Dodano: 2016-05-04