Szkoła Podstawowa Nr 20 im. Marii Konopnickiej ogłasza przetarg
- Adres: 41-707 Ruda Śląska, ul. Wyzwolenia 11
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 32 242 86 86 , fax. 32 242 86 86
- Data zamieszczenia: 2014-06-13
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa Nr 20 im. Marii Konopnickiej
ul. Wyzwolenia 11 11
41-707 Ruda Śląska, woj. śląskie
tel. 32 242 86 86, fax. 32 242 86 86
REGON: 00072761800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sp20.elsat.net.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa cateringowa polegająca na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków do placówki oświatowej w Rudzie Śląskiej - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Szkoła Podstawowa nr 20 w Rudzie Śląskiej: 1. Wykonanie usługi cateringowej obejmującej przygotowanie oraz dostawę świeżych posiłków w postaci: a) śniadania z mlekiem, herbatą, kakao; obiadu dwudaniowego z kompotem; podwieczorku dla trzech oddziałów przedszkolnych w SP nr 20 codziennie od poniedziałku do piątku od dnia zawarcia umowy nie wcześniej niż od 1.09.2014 r. do 31.12.2014 r. z wyłączeniem dni wolnych od zajęć, b) jednodaniowego obiadu składającego się z drugiego dania i kompotu dla uczniów SP nr 20 codziennie od poniedziałku do piątku od dnia zawarcia umowy nie wcześniej niż od 08.09.2014 r. do 19.12.2014 r. z wyłączeniem dni wolnych od zajęć. 2. Szacunkowa liczba posiłków: śniadań- 6375 obiadów dwudaniowych -6375 podwieczorków -5525 obiadów jednodaniowych -7900 3. Liczba dziennych posiłków będzie się zmieniać w zależności od frekwencji dzieci. Szacuje się, iż dzienna średnia liczba posiłków będzie wynosić: śniadania: 69; obiady jednodaniowe 95; obiady dwudaniowe 66, podwieczorek: 39. Maksymalnie ilość śniadań i obiadów dwudaniowych w przedszkolu nie przekroczy 75. Szczegółowy opis przedmiotu, wielkości oraz zakresu zamówienia znajduje się na BIP Szkoły Podstawowej nr 20 im Marii Konopnickiej w Rudzie Śląskiej http://www.sp20.elsat.net.pl - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bipsp20.elsat.net.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
Numer postępowania: ZP/24/MGW/2016
Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla potrzeb Muzeum Górnictwa Węglowego w Zabrzu
Dodano: 2016-07-22- Przygotowanie, dostarczenie i wydawanie posiłków dla dzieci i uczniów Zespołu Szkolno Przedszkolnego nr 4 w Tychach w roku 2016/2017
Dodano: 2016-06-30 - Catering - przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywienia pacjentów
Dodano: 2016-06-23 - Catering - przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywienia pacjentów
Dodano: 2016-06-09 - Posiłki dla klientów MOPS w Mysłowicach
Dodano: 2016-06-03 - ZAPEWNIENIE CATERINGU DLA PIELGRZYMÓW PRZEBYWAJĄCYCH W MIEŚCIE CHORZÓW W DNIACH 19.07.2016 - 29.07.2016 R., W ZWIĄZKU ZE ŚWIATOWYMI DNIAMI MŁODZIEŻY ZADANIE PODZIELONE NA 2 CZĘŚCI
Dodano: 2016-05-27 - Usługa całodziennego, kompleksowego żywienia pacjentów w formie cateringu dla SPSK nr 6 SUM w Katowicach Górnośląskie Centrum Zdrowia Dziecka im. Jana Pawła II (3)
Dodano: 2016-05-20 - świadczenie usług cateringowych podczas kursów specjalizacyjnych dla lekarzy uczestniczących w projekcie pn: Rozwój kształcenia specjalistycznego lekarzy w dziedzinach istotnych z punktu widzenia potrzeb epidemiologiczno-demograficznych kraju
Dodano: 2016-05-19 - ZAPEWNIENIE CATERINGU DLA UCZESTNIKÓW PROGRAMÓW EDUKACYJNYCH WYDZIAŁU ZARZĄDZANIA KRYZYSOWEGO I OCHRONY LUDNOŚCI
Dodano: 2016-05-10 - Zawarcie umów w ramowych na świadczenie usług cateringowych w związku z wydarzeniami, eventami, konferencjami i innymi spotkaniami, realizowanymi przez Śląski Uniwersytet Medyczny w Katowicach
Dodano: 2016-05-04