Szkoła Podstawowa nr 36 ogłasza przetarg
- Adres: 41-704 Ruda Śląska, ul. Bytomska 45
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 32 248 12 89 , fax. 32 248 12 89
- Data zamieszczenia: 2013-08-05
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa nr 36
ul. Bytomska 45 45
41-704 Ruda Śląska, woj. śląskie
tel. 32 248 12 89, fax. 32 248 12 89
REGON: 00072782500000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa cateringowa polegająca na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków do placówki oświatowej w Rudzie Śląskiej - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa polegająca na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków do placówki oświatowej w Rudzie Śląskiej, zgodnie z postanowieniami poniżej: Szkoła Podstawowa nr 36 w Rudzie Śląskiej oraz Szkoła Podstawowa nr 36 - oddziały przedszkolne: 1. Wykonanie usługi cateringowej obejmującej przygotowanie oraz dostawę świeżych posiłków w postaci: a)śniadania z mlekiem, herbatą, kakao; obiadu dwudaniowego kompotem dla uczniów Szkoły Podstawowej nr 36 , codziennie od poniedziałku do piątku w okresie od 02. 09. 2013 r. do 31. 08. 2014 r., z wyłączeniem wybranych miesięcy okresu wakacji letnich i ferii zimowych, ustawowych świąt i innych dni wolnych wynikających z harmonogramu zajęć szkolnych; b)śniadania z mlekiem, herbatą, kakao; obiadu dwudaniowego z kompotem oraz podwieczorku dla oddziałów przedszkolnych SP nr 36, codziennie od poniedziałku do piątku w okresie od 02. 09. 2013 r. do 31. 08. 2014 r., z wyłączeniem wybranych miesięcy okresu wakacji letnich i ferii zimowych, ustawowych świąt i innych dni wolnych wynikających z harmonogramu zajęć przedszkolnych, 2.Maksymalna, szacunkowa liczba posiłków w okresie trwania umowy wynosi: a) dla uczniów Szkoły Podstawowej nr 36: - śniadania - 16480 - obiady dwudaniowe z kompotem - 18390; b) dla oddziału przedszkolnego: - śniadania - 10850; - obiady dwudaniowe z kompotem - 10850, - podwieczorki - 5100 3.Liczba dziennych posiłków będzie się zmieniać w zależności od frekwencji dzieci. Szacuje się, iż dzienna średnia łączna liczba posiłków będzie wynosić: dla uczniów szkoły podstawowej: a)śniadania: 80; b)obiady dwudaniowe z kompotem: 90, dla oddziałów przedszkolnych a) śniadania: 50; b) obiady dwudaniowe z kompotem: 50, c) podwieczorek: 50 4.Śniadania będą przygotowywane według stanu z dnia poprzedniego, zaś ilość obiadów dla przedszkola i szkoły oraz ilość podwieczorków Zamawiający będzie zgłaszał ( telefonicznie) Wykonawcy w danym dniu do godziny 09:00. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera SWIZ - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: sp36.bipinfo.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
Numer postępowania: ZP/24/MGW/2016
Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla potrzeb Muzeum Górnictwa Węglowego w Zabrzu
Dodano: 2016-07-22- Przygotowanie, dostarczenie i wydawanie posiłków dla dzieci i uczniów Zespołu Szkolno Przedszkolnego nr 4 w Tychach w roku 2016/2017
Dodano: 2016-06-30 - Catering - przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywienia pacjentów
Dodano: 2016-06-23 - Catering - przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywienia pacjentów
Dodano: 2016-06-09 - Posiłki dla klientów MOPS w Mysłowicach
Dodano: 2016-06-03 - ZAPEWNIENIE CATERINGU DLA PIELGRZYMÓW PRZEBYWAJĄCYCH W MIEŚCIE CHORZÓW W DNIACH 19.07.2016 - 29.07.2016 R., W ZWIĄZKU ZE ŚWIATOWYMI DNIAMI MŁODZIEŻY ZADANIE PODZIELONE NA 2 CZĘŚCI
Dodano: 2016-05-27 - Usługa całodziennego, kompleksowego żywienia pacjentów w formie cateringu dla SPSK nr 6 SUM w Katowicach Górnośląskie Centrum Zdrowia Dziecka im. Jana Pawła II (3)
Dodano: 2016-05-20 - świadczenie usług cateringowych podczas kursów specjalizacyjnych dla lekarzy uczestniczących w projekcie pn: Rozwój kształcenia specjalistycznego lekarzy w dziedzinach istotnych z punktu widzenia potrzeb epidemiologiczno-demograficznych kraju
Dodano: 2016-05-19 - ZAPEWNIENIE CATERINGU DLA UCZESTNIKÓW PROGRAMÓW EDUKACYJNYCH WYDZIAŁU ZARZĄDZANIA KRYZYSOWEGO I OCHRONY LUDNOŚCI
Dodano: 2016-05-10 - Zawarcie umów w ramowych na świadczenie usług cateringowych w związku z wydarzeniami, eventami, konferencjami i innymi spotkaniami, realizowanymi przez Śląski Uniwersytet Medyczny w Katowicach
Dodano: 2016-05-04