Małopolskie Centrum Doskonalenia Nauczycieli ogłasza przetarg
- Adres: 30-003 Kraków, ul. Lubelska 23
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 12 623-76-56, 623 76 46 , fax. 12 623 77 41
- Data zamieszczenia: 2013-11-19
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Małopolskie Centrum Doskonalenia Nauczycieli
ul. Lubelska 23 23
30-003 Kraków, woj. małopolskie
tel. 12 623-76-56, 623 76 46, fax. 12 623 77 41
REGON: 12138578500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.mcdn.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa cateringowa podczas konferencji dla pracowników jednostek samorządu terytorialnego i wizytatorów kuratorium oświaty w ramach projektu DiAMEnT - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
3.1.Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowania i dostarczenia poczęstunku zgodnie z obowiązującymi przepisami dotyczącymi zbiorowego żywienia na konferencję dla pracowników jednostek samorządu terytorialnego i wizytatorów kuratorium oświaty w ramach projektu DiAMEnT - Dostrzec i aktywizować możliwości, energię, talenty. 3.1.1.Zamówienie obejmuje: a)trzy dania gorące - barszcz podany z pasztecikiem (150 porcji), gołąbki (150 porcji po jednym na osobę), boeuf strogonow (150 porcji); b)różnorodne miniaturowe kanapeczki w 4 rodzajach (pieczywo ciemne i jasne, masło, wędlina - 2 gatunki, ser żółty, łosoś, przybranie), min. 4 szt./ osoba łącznie 600 sztuk; c)drobne pieczone ciasteczka m.in. babeczki, kruche, 10 kg; d)owoce m.in. mandarynki, winogrona, banany, 10 kg; e)kawa - rozpuszczalna i sypana + śmietanka + cukier x 200 ml, 150 szt.; f)herbata + cytryna + cukier x 200 ml, 150 szt.; g)woda mineralna (butelka = 500ml) niegazowana / gazowana, 150 butelek; h)soki 100% - m.in. pomarańczowy, czarna porzeczka min. 75 litrów; 3.1.2.Wykonawca przygotuje i dostarczy na konferencję poczęstunek proporcjonalnie do liczby uczestników. 3.1.3.Wykonawca zapewni obsługę kelnerską podczas przerwy na konferencji w godzinach 11:45 - 12:30. 3.1.4.Poza asortymentem ww. Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć: a)termos lub warnik z gorącą wodą o pojemności umożliwiającej wydanie porcji po min. 200 ml. kawy na uczestnika konferencji, b)termos lub warnik z gorącą wodą o pojemności umożliwiającej wydanie porcji po min. 200 ml. herbaty na uczestnika konferencji, c)zastawę stołową stosownie do ilości uczestników konferencji, przy czym Zamawiający nie dopuszcza użycia naczyń ani sztućców plastikowych, d)obrusy z tkaniny na nakrycie stołów, e)serwetki jednorazowe w serwetnikach. 3.1.5.Zamawiający zapewni Wykonawcy dostęp do sali, w której będą świadczone usługi oraz stoły, na których Wykonawca rozłoży zaopatrzenie podczas konferencji. 3.1.6.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz sposób jego realizacji zawiera załącznik nr 2 do specyfikacji - wzór umowy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.mcdn.edu.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług przygotowania i dostaw wyporcjowanych posiłków dla pacjentów Specjalistycznego Szpitala im. E. Szczeklika w Tarnowie w systemie cateringu.
Dodano: 2016-04-13 - Całodobowe wyżywienie pacjentów w formie cateringu oraz posiłki regeneracyjne dla pracowników
Dodano: 2015-11-23 - Przygotowanie i obsługa cateringu dla 1000 osób podczas Święta Szkoły
Dodano: 2015-03-27 - Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Regionalnego Ośrodka Polityki Społecznej w Krakowie
Dodano: 2015-02-05 - Całodobowe wyżywienie pacjentów w formie cateringu oraz posiłki regeneracyjne dla pracowników
Dodano: 2014-09-11 - Dożywianie uczniów Szkoły Podstawowej nr 2 i Gimnazjum nr 1 w Miechowie w roku szkolnym 2014/2015.
Dodano: 2014-08-18 - Całodobowe wyżywienie pacjentów w formie cateringu oraz posiłki regeneracyjne dla pracowników
Dodano: 2014-07-02 - Usługi cateringowe dla WUP w Krakowie
Dodano: 2014-03-18 - Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Regionalnego Ośrodka Polityki Społecznej w Krakowie
Dodano: 2014-02-19 - Sukcesywne świadczenie usługi cateringowej na potrzeby Medycznego Centrum Kształcenia Podyplomowego Uniwersytetu Jagiellońskiego, ul. Grzegórzecka 20, 31-531 Kraków w roku 2014. Sprawa znak: DZP/CM/242/3-176/ZP/13
Dodano: 2014-01-30