Ursynowskie Centrum Sportu i Rekreacji ogłasza przetarg
- Adres: 02-781 Warszawa, ul. Pileckiego 122
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 022 3346212 , fax. 022 3346217
- Data zamieszczenia: 2011-12-12
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ursynowskie Centrum Sportu i Rekreacji
ul. Pileckiego 122 122
02-781 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 022 3346212, fax. 022 3346217
REGON: 01305378500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.ucsir.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: ZAKŁAD BUDŻETOWY
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
USŁUGA CATERINGOWA PODCZAS GALI XII PLEBISCYTU NA NAJLEPSZEGO SPORTOWCA WARSZAWY 2011 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Usługa cateringowa dla 700 osób. Forma cateringu : Bufety z konsumpcją przy stołach okrągłych 10-cio osobowych. Dobór oraz dostosowanie odpowiednich komponentów : - przygotowanie menu opartego na bogatej ofercie dań, - przygotowanie dodatkowych atrakcji cateringowych: prezentacja kucharzy, co najmniej 3 stacje gastronomiczne - aranżacja stołów wraz z odpowiednią zastawą Założenia do oferty menu : - aperitif powitalny, - bufet zimny /owoce morza, mięsa, wędliny, jarskie, wegetariańskie, sałaty, - bufet gorący /zupy, dania główne, dodatki/, - desery, owoce, - napoje /gorące oraz zimne/. Pozyskanie przez firmę cateringową, partnerów /sponsorów/ w zakresie dostarczenia alkoholu /wódka, wino, whisky, gin, piwo, inne/ - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: negocjacje z ogłoszeniem
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ucsir.pl / zakładka BIP
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług cateringowych na potrzeby organizowanych posiedzeń, szkoleń i konferencji w siedzibie CPS Dialog
Dodano: 2016-06-28 - świadczenie usług cateringowych wraz z niezbedną infrastrukturą na terenie Warszawy w ramach posiedzeń zespołów organizowanych przez Narodowe Centrum Kultury w roku 2016
Dodano: 2016-06-15 - Świadczenie usług cateringowych podczas szkoleń i spotkań organizowanych dla klientów i pracowników Urzędu Dozoru Technicznego - znak sprawy ZP-AL-17/16
Dodano: 2016-06-07 - ZP-20/FRSE/2016
Dodano: 2016-06-01 - Świadczenie usług gastronomicznych na rzecz Krajowej Szkoły Administracji Publicznej.
Dodano: 2016-05-31 - Zorganizowanie cateringu dla uczestników kursów specjalizacyjnych - sprawa nr P/145/2016/SMat/WIM - 71/ZP/16
Dodano: 2016-05-30 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-05-11 - Świadczenie usługi gastronomicznej podczas Dnia Fizyka na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-04-15 - Catering na konferencję REVOLVE IPS 2016
Dodano: 2016-04-14 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-03-24