Małopolskie Centrum Doskonalenia Nauczycieli ogłasza przetarg
- Adres: 30-003 Kraków, ul. Lubelska 23
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 12 623-76-56, 623 76 46 , fax. 12 623 77 41
- Data zamieszczenia: 2012-08-13
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Małopolskie Centrum Doskonalenia Nauczycieli
ul. Lubelska 23 23
30-003 Kraków, woj. małopolskie
tel. 12 623-76-56, 623 76 46, fax. 12 623 77 41
REGON: 12138578500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.mcdn.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa cateringowa na potrzeby komponentu ponadnarodowego projektu Modernizacja Systemu Doskonalenia Kadr Szkół Zawodowych w Małopolsce. znak sprawy MSD- ZP/271/25/2012 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.Usługa cateringowa na potrzeby komponentu ponadnarodowego projektu Modernizacja Systemu Doskonalenia Kadr Szkół Zawodowych w Małopolsce. 2.Postępowanie prowadzone jest w trybie przetargu nieograniczonego zgodnie z ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych. 3. Opis przedmiotu zamówienia 3.1. Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowania, dostarczenia i wydania poczęstunku wraz z usługą kelnerską dla 580 uczestników spotkań organizowanych w ramach komponentu ponadnarodowego projektu Modernizacja Systemu Doskonalenia Kadr Szkół Zawodowych w Małopolsce. 3.2. Miejscem wykonania przedmiotu umowy jest Miasto Kraków w miejscu wskazanym każdorazowo przez zamawiającego. Zamawiający zapewni Wykonawcy dostęp lokalu oraz do pomieszczeń, w których będzie świadczona usługa oraz stoły na których Wykonawca przygotuje poczęstunek. 3.3. Inne warunki realizacji zamówienia: wykonawca odpowiada za usuwanie i utylizację odpadków i śmieci wytworzonych w związku z realizacją umowy oraz wykonawca odpowiada za transport przedmiotu zamówienia oraz podanie go zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności i żywienia. 3.4. Usługa będzie wykonywana w sposób profesjonalny oraz nie zakłócający przebiegu spotkań. 3.5. Niepełna dostawa i realizacja zamówienia tak w całości, jaki i w zakresie poszczególnego zlecenia lub wykonana niezgodnie ze złożoną ofertą uznana zostanie za niewykonaną. 3.6. W okresie obwiązywania umowy Zamawiającemu będzie przysługiwało prawo do modyfikowania faktycznej ilości osób oraz zakresu menu - w ramach ogólnej wartości zamówienia objętego umową. 3.7. Faktyczna ilość osób korzystających z usługi cateringowej, zakres menu (określony w formularzu cenowym) oraz dokładne miejsce świadczenia usługi będzie przekazywane Wykonawcy w treści zlecenia drogą telefoniczną lub przez pocztę elektroniczną najpóźniej na tydzień (7dni) przed terminem wykonania usługi, określonej w umowie. 4. Termin i sposób wykonania zamówienia. 4.1. Termin wykonania zamówienia: sukcesywnie, do 31 marca 2014 roku od daty zawarcia umowy, lub do wyczerpania się wartości umowy. 4.2. Zamawiający informuje, iż przedmiotowa usługa realizowana będzie sukcesywnie na podstawie zamówień częściowych. Zamawiający poniżej podaje informacje na temat terminu, ilości osób podczas wstępnie zaplanowanych spotkań. Zamawiający nie jest w stanie określić na dzień dzisiejszy dokładnych terminów. Podane terminy oraz ilości osób mogą ulec zmianie. Przewidywalne terminy spotkań oraz liczba uczestników: 10-13 września 2012r. - razem 40 osób. II kwartał 2013r.: 1 dwudniowe spotkanie - razem 20 osób IV kwartał 2013r.- I kwartał 2014r. 10 dwudniowych spotkań -razem 520 osób. 4.3. Szczegółowe warunki realizacji zamówienia określono w załączniku nr 4 do SIWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.mcdn.edu.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- zapewnienie sali konferencyjnej, miejsc noclegowych, miejsc parkingowych oraz realizacja usług gastronomicznych na potrzeby przeprowadzenia szkolenia w dniach 2-3 września 2016 r. w Warszawie, w ramach projektu Wsparcie podmiotów podstawowej opieki zdrowotnej we wdrażaniu standardów jakości i bezpieczeństwa opieki współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego
Dodano: 2016-07-22 - Organizacja kolacji zasiadanej w ramach konferencji Digital Infrastructures for Research 2016 (II)
Dodano: 2016-06-29 - Usługi gastronomiczne świadczone na potrzeby uczestników letnich kursów Szkoły Języka i Kultury Polskiej UJ oraz Obozu dla Młodzieży, w dniach 1-22 lipca 2016 r. oraz 2-16 sierpnia 2016 r
Dodano: 2016-06-07 - Organizacja kolacji zasiadanej w ramach konferencji Digital Infrastructures for Research 2016
Dodano: 2016-05-30 - Organizacja konferencji pod nazwą Europejski Uniwersytet Regionów na rzecz uczenia się przez całe życie poprzez zapewnienie usługi restauracyjnej, cateringowej i noclegowej
Dodano: 2016-05-25 - Zapewnienie miejsc noclegowych, sali konferencyjnej, miejsca na realizację usług gastronomicznych oraz realizacja usług gastronomicznych na potrzeby dwóch realizowanych projektów:Wsparcie szpitali we wdrażaniu standardów jakości i bezpieczeństwa opieki część Program Akredytacji Szpitali współfin. ze środków UE w ramach EFS; Wsparcie podmiotów podstawowej opieki zdrowotnej we wdrażaniu standardów jakości i bezpieczeństwa opieki współfin. ze środków UE w ramach EFS
Dodano: 2016-05-17 - Organizacja 2 wyjazdów studyjnych
Dodano: 2016-03-02 - Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie miejsc noclegowych, sali konferencyjnej, miejsca na realizację usług gastronomicznych oraz realizacja usług gastronomicznych na potrzeby przeprowadzenia Ogólnopolskiej Konferencji Jakość w Opiece Zdrowotnej w dniach 23-24 maja 2016 r. w Krakowie, której uczestnikami będą przedstawiciele instytucji opieki zdrowotnej w Polsce.
Dodano: 2016-01-28 - Świadczenie usług w zakresie całodziennego żywienia osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych i żywienia uprawnionych pracowników Komend Miejskich i Powiatowych Policji woj. małopolskiego
Dodano: 2016-01-11 - Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków klientom MOPS w Oświęcimiu w roku 2016
Dodano: 2015-12-16