Przetargi.pl
„Usługa cateringowa na potrzeby imprezy masowej „Piknik rodzinny”

PARK KULTURY ogłasza przetarg

  • Adres: 27-200 Starachowice, ul. Radomska 21
  • Województwo: świętokrzyskie
  • Telefon/fax: tel. 412746525
  • Data zamieszczenia: 2023-04-13
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: PARK KULTURY
    ul. Radomska 21
    27-200 Starachowice, woj. świętokrzyskie
    tel. 412746525
    REGON: 290623242
  • Adres strony internetowej zamawiającego: parkkultury.starachowice.eu

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    „Usługa cateringowa na potrzeby imprezy masowej „Piknik rodzinny”
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na świadczeniu usług cateringowych podczas „Pikniku rodzinnego” zamkniętej imprezy masowej- wydarzenia organizowanego przez Zamawiającego w dniu 3.06.2023r w godzinach 14.00-20.00 Miejscem realizacji usługi jest teren rekreacyjny Miejskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji (parkinig obok basenu) ul. Szkolna 14, 27-200 Starachowice. 2. Przedmiot zamówienia powinien polega na:a) Przygotowaniu 3800 (trzech tysięcy ośmiuset) zestawów dla dorosłych zawierających:i. jedną kiełbaskę (podwawelska, śląska lub podobne) z grilla (150 gr po zgrillowaniu),ii. karkówkęz grilla (150 gr po zgrillowaniu)iii. wybrany napój chłodzący o pojemności 0,5 l. (woda, oraz napoje gazowane do wyboru)iv. chleb, przyprawy: keczup, musztarda itp. - bez ograniczeńb) Przygotowaniu 2000 (dwóch tysięcy) zestawów dla dzieci zawierających:i. kiełbaskę (podwawelska, śląska lub podobne) z grilla (100 gr po zgrilowaniu)ii. watę cukrowąiii. lody: jedna gałka lub jeden kubek lub rożek do wyboruiv. wybrany napój chłodzący o pojemności 0,5 l. (woda oraz napoje gazowane do wyboru) lub sok 0,3l. do wyboruv. chleb, przyprawy: keczup, musztarda itp. - bez ograniczeńc) Wydaniu powyższych zestawów dla dzieci i dorosłych w ciągu 6 godzin.d) Przygotowaniu ogólnodostępnego wiejskiego stołu (chleb, smalec, ogórek kiszony -na zasadzie szwedzkiego stołu)e) Przygotowaniu posiłków w dniu świadczenia usługi, przy użyciu świeżych, wysokiej jakości składników. Podczas przygotowywania i dostarczania posiłków winny być zachowane wymogi sanitarno-epidemiologiczne.f) Zapewnieniu estetycznych barów w ilości zapewniającej sprawną obsługę.g) Dostarczeniu, montażu i demontażu stabilnych i bezpiecznych ławo-stołów dla min. 800 osób.h) Dostarczeniu, montażu i demontażu zadaszenia dla 800 miejsc siedzących, w tym bezpiecznej wiaty o wymiarach min 28x10.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1.O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu z udziału w postępowaniu na zasadach określonych w Rozdziale VIII SWZ oraz którzy spełniają określone przez Zamawiającego warunki udziału w postępowaniu opisane poniżej.2. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki dotyczące:1) zdolności do występowania w obrocie gospodarczym: Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w powyższym zakresie.2) uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów: Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w powyższym zakresie.3) sytuacji ekonomicznej lub finansowej: Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w powyższym zakresie.4) zdolności technicznej lub zawodowej: w celu potwierdzenia spełnienia warunku w zakresie posiadania zdolności technicznej lub zawodowej, wykonawca zobowiązany jest wykazać, iż w okresie ostatnich 3 lat, a jeżeli okres działalności jest krótszy, w tym okresie wykonał: co najmniej 1 usługę świadczenia usług cateringowych o wartości zamówienia/usługi co najmniej: 100 000,00 PLN brutto (słownie: sto tysięcy złotych brutto). Jedna usługa oznacza jedną umowę. W odniesieniu do usług powtarzających się lub ciągłych - (tj. usług wykonywanych/ niezakończonych) weryfikacja w zakresie spełnienia warunku odnoszącego się do warunku jak i wartości usługi, zostanie dokonana na dzień upływu składania ofert.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-04-21

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach