Przetargi.pl
Usługa cateringowa dla uczniów Publicznej Szkoły Podstawowej nr 1 w Ostrowcu Świętokrzyskim

Publiczna Szkoła Podstawowa nr 1 w Ostrowcu Świętokrzyskim ogłasza przetarg

  • Adres: 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski, Trzeciaków 35
  • Województwo: świętokrzyskie
  • Telefon/fax: tel. 41 2633535
  • Data zamieszczenia: 2022-12-02
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Publiczna Szkoła Podstawowa nr 1 w Ostrowcu Świętokrzyskim
    Trzeciaków 35
    27-400 Ostrowiec Świętokrzyski, woj. świętokrzyskie
    tel. 41 2633535
    REGON: 000694936
  • Adres strony internetowej zamawiającego: https://psp1ostrowiec.edupage.org/

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa cateringowa dla uczniów Publicznej Szkoły Podstawowej nr 1 w Ostrowcu Świętokrzyskim
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest realizacja usługi cateringowej, polegającej na przygotowywaniu, dostarczaniu (oraz wydawaniu) posiłków na rzecz uczniów Publicznej Szkoły Podstawowej nr 1 w Ostrowcu Świętokrzyskim, ul. Trzeciaków 35 oraz Sienkiewicza 67B, 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55523100-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu, oraz spełniają określone przez Zamawiającego warunki udziału w postępowaniu dotyczące:1. ZDOLNOŚCI DO WYSTĘPOWANIA W OBROCIE GOSPODARCZYM.Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.2. UPRAWNIEŃ DO PROWADZENIA OKREŚLONEJ DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ LUB ZAWODOWEJ, O ILE WYNIKA TO Z ODRĘBNYCH PRZEPISÓW.Warunek zostanie uznany za spełniony, jeśli Wykonawca wykaże, że:posiada aktualny wpis do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej w zakresie produkcji posiłków od surowca do gotowej potrawy oraz przygotowywaniai dostarczania żywności w opakowaniach termoizolacyjnych na podstawie ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 rokuo bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz.U. z 2022 r. poz. 2132).3. SYTUACJI EKONOMICZNEJ LUB FINANSOWEJ.Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.4. ZDOLNOŚCI TECHNICZNEJ LUB ZAWODOWEJWarunek zostanie uznany za spełniony, jeśli Wykonawca wykaże, że:posiada wiedzę i doświadczenie w zakresie odpowiadającym przedmiotowi zamówienia tj:w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy, to w tym okresie wykonał co najmniej jedną usługę zbiorowego żywienia, polegającą na usłudze cateringowej obejmującej codzienne (od poniedziałku do piątku) przygotowanie, dostarczanie i wydawanie posiłków.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-12-12

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach