Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Zakopanem ogłasza przetarg
- Adres: 34-500 Zakopane, ul. Jagiellońska 7
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. (018) 20 147 33 , fax. (018) 20 147 33
- Data zamieszczenia: 2011-08-11
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Zakopanem
ul. Jagiellońska 7 7
34-500 Zakopane, woj. małopolskie
tel. (018) 20 147 33, fax. (018) 20 147 33
REGON: 00440436100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.mopszakopane.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa cateringowa dla uczestników projektu systemowego Aktywni i zintegrowani - bardziej samodzielni realizowanego w ramach Poddziałania 7.1.1 Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki Rozwój i upowszechnianie aktywnej integracji przez ośrodki pomocy społecznej współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zakres zamówienia obejmuje : I. Dowóz posiłków gotowych dla uczestników projektu na czas działań zajęć grupowych. Zamówienie dotyczy dwóch grup uczestników projektu w podziale na 15 i 12 osób. Liczba dostarczanych posiłków w dniu trwania zajęć będzie uszczegóławiana telefonicznie jeden dzień wcześniej. Dowóz na miejsce działania grupowego (zgodnie z grafikiem i harmonogramem realizacji projektu) w pojemnikach styropianowych. Szacuje się nie więcej niż 210 posiłków dla maksymalnie 27 osób. Jednorazowy posiłek dla jednej osoby winien zawierać: 1. 2 szt. bułki różnorodne - 300 gram na osobę. 2. 1szt. ciastko - 150 gram na osobę. 3. 2szt. owoce różnorodne - 200 gram na osobę. 4. świeżo parzoną kawę - 0,5 litra na osobę. 5. świeżo parzoną herbatę - 0,5 litra na osobę. 6. mleko do kawy, cukier, cytrynę. 7. woda mineralna butelkowana 1 szt. gazowana i 1 szt. niegazowana - 2 x 0,5 litra na osobę 8. soki owocowe z cukrem 100% - 0,33 litra na osobę. W miesiącu wrześniu przewiduje się zakup maksymalnie 135 posiłków gotowych w dniach: poniedziałek, wtorek, czwartek i piątek. W miesiącu październiku przewiduje się zakup maksymalnie 60 posiłków gotowych w czwartki. W miesiącu listopadzie przewiduje się zakup maksymalnie 15 posiłków gotowych w czwartki. II. Usługa cateringowa dla uczestników projektu na wycieczki. Prowiant zamawiany będzie jeden dzień wcześniej telefonicznie. Prowiant dla jednego uczestnika winien zawierać: 1. 2 szt. bułki różnorodne - 300 gram na osobę. 2. 1 szt. ciastka- 150 gram na osobę. 3. 2 szt. owoce różnorodne - 200 gram na osobę. 4. sok owocowy z cukrem100% - 1litr na osobę. 5. Woda mineralna butelkowana gazowana - 1,5 litra na osobę. Szacuje się nie więcej niż 240 posiłków maksymalnie: W miesiącu wrześniu przewiduje się zakup maksymalnie 60 posiłków gotowych. W miesiącu październiku przewiduje się zakup maksymalnie 60 posiłków gotowych. W miesiącu listopadzie przewiduje się zakup maksymalnie 60 posiłków gotowych W miesiącu grudniu przewiduje się zakup maksymalnie 60 posiłków gotowych. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 4 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.mopszakopane.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług przygotowania i dostaw wyporcjowanych posiłków dla pacjentów Specjalistycznego Szpitala im. E. Szczeklika w Tarnowie w systemie cateringu.
Dodano: 2016-04-13 - Całodobowe wyżywienie pacjentów w formie cateringu oraz posiłki regeneracyjne dla pracowników
Dodano: 2015-11-23 - Przygotowanie i obsługa cateringu dla 1000 osób podczas Święta Szkoły
Dodano: 2015-03-27 - Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Regionalnego Ośrodka Polityki Społecznej w Krakowie
Dodano: 2015-02-05 - Całodobowe wyżywienie pacjentów w formie cateringu oraz posiłki regeneracyjne dla pracowników
Dodano: 2014-09-11 - Dożywianie uczniów Szkoły Podstawowej nr 2 i Gimnazjum nr 1 w Miechowie w roku szkolnym 2014/2015.
Dodano: 2014-08-18 - Całodobowe wyżywienie pacjentów w formie cateringu oraz posiłki regeneracyjne dla pracowników
Dodano: 2014-07-02 - Usługi cateringowe dla WUP w Krakowie
Dodano: 2014-03-18 - Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Regionalnego Ośrodka Polityki Społecznej w Krakowie
Dodano: 2014-02-19 - Sukcesywne świadczenie usługi cateringowej na potrzeby Medycznego Centrum Kształcenia Podyplomowego Uniwersytetu Jagiellońskiego, ul. Grzegórzecka 20, 31-531 Kraków w roku 2014. Sprawa znak: DZP/CM/242/3-176/ZP/13
Dodano: 2014-01-30