Przetargi.pl
Usługa cateringowa dla uczestników projektu systemowego Aktywni i zintegrowani - bardziej samodzielni realizowanego w ramach Poddziałania 7.1.1 Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki Rozwój i upowszechnianie aktywnej integracji przez ośrodki pomocy społecznej współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.

Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Zakopanem ogłasza przetarg

  • Adres: 34-500 Zakopane, ul. Jagiellońska 7
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. (018) 20 147 33 , fax. (018) 20 147 33
  • Data zamieszczenia: 2011-07-29
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Zakopanem
    ul. Jagiellońska 7 7
    34-500 Zakopane, woj. małopolskie
    tel. (018) 20 147 33, fax. (018) 20 147 33
    REGON: 00440436100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.mopszakopane.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa cateringowa dla uczestników projektu systemowego Aktywni i zintegrowani - bardziej samodzielni realizowanego w ramach Poddziałania 7.1.1 Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki Rozwój i upowszechnianie aktywnej integracji przez ośrodki pomocy społecznej współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zakres zamówienia obejmuje : I. Dowóz posiłków gotowych dla uczestników projektu na czas działań zajęć grupowych. Zamówienie dotyczy dwóch grup uczestników projektu w podziale na 15 i 12 osób. Liczba dostarczanych posiłków w dniu trwania zajęć będzie uszczegóławiana telefonicznie jeden dzień wcześniej. Dowóz na miejsce działania grupowego (zgodnie z grafikiem i harmonogramem realizacji projektu) w pojemnikach styropianowych. Szacuje się nie więcej niż 318 posiłków dla maksymalnie 27 osób. Jednorazowy posiłek dla jednej osoby winien zawierać: 1. 2 szt. bułki różnorodne - 300 gram na osobę. 2. 1szt. ciastko - 150 gram na osobę. 3. 2szt. owoce różnorodne - 200 gram na osobę. 4. świeżo parzoną kawę - 0,5 litra na osobę. 5. świeżo parzoną herbatę - 0,5 litra na osobę. 6. mleko do kawy, cukier, cytrynę. 7. woda mineralna butelkowana 1 szt. gazowana i 1 szt. niegazowana - 2 x 0,5 litra na osobę 8. soki owocowe z cukrem 100% - 0,33 litra na osobę. W miesiącu sierpniu przewiduje się zakup maksymalnie 108 posiłków gotowych w dniach: poniedziałek, wtorek, czwartek i piątek. W miesiącu wrześniu przewiduje się zakup maksymalnie 135 posiłków gotowych w dniach: poniedziałek, wtorek, czwartek i piątek. W miesiącu październiku przewiduje się zakup maksymalnie 60 posiłków gotowych w czwartki. W miesiącu listopadzie przewiduje się zakup maksymalnie 15 posiłków gotowych w czwartki. II. Usługa cateringowa dla uczestników projektu na wycieczki. Prowiant zamawiany będzie jeden dzień wcześniej telefonicznie. Prowiant dla jednego uczestnika winien zawierać: 1. 2 szt. bułki różnorodne - 300 gram na osobę. 2. 1 szt. ciastka- 150 gram na osobę. 3. 2 szt. owoce różnorodne - 200 gram na osobę. 4. sok owocowy z cukrem100% - 1litr na osobę. 5. Woda mineralna butelkowana gazowana - 1,5 litra na osobę. Szacuje się nie więcej niż 300 posiłków maksymalnie: W miesiącu sierpniu przewiduje się zakup maksymalnie 60 posiłków gotowych. W miesiącu wrześniu przewiduje się zakup maksymalnie 60 posiłków gotowych. W miesiącu październiku przewiduje się zakup maksymalnie 60 posiłków gotowych. W miesiącu listopadzie przewiduje się zakup maksymalnie 60 posiłków gotowych W miesiącu grudniu przewiduje się zakup maksymalnie 60 posiłków gotowych.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 6 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.mopszakopane.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach