Małopolskie Centrum Doskonalenia Nauczycieli ogłasza przetarg
- Adres: 30-003 Kraków, ul. Lubelska 23
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 12 623-76-56, 623 76 46 , fax. 12 623 77 41
- Data zamieszczenia: 2012-09-11
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Małopolskie Centrum Doskonalenia Nauczycieli
ul. Lubelska 23 23
30-003 Kraków, woj. małopolskie
tel. 12 623-76-56, 623 76 46, fax. 12 623 77 41
REGON: 12138578500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.mcdn.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa cateringowa dla uczestników konferencji organizowanej przez MCDN ODN w Krakowie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
3.1. Przedmiotem zamówienia jest wykonanie usługi przygotowania, dostarczenia i wydania poczęstunku wraz z obsługą kelnerską dla uczestników konferencji organizowanej przez MCDN ODN w Krakowie, która odbędzie się w dniu 15 października 2012 r. na terenie Miasta Krakowa w Muzeum Historycznym Miasta Krakowa, przy ul. Rynek Główny 35 w Krakowie, w godzinach 10.00-15.00, zgodnie z menu określonym poniżej. 3.2. Zakres poczęstunku (menu) obejmuje: a) kanapki dekoracyjne w 4 rodzajach (pieczywo ciemne i jasne, masło, wędlina - 2 gatunki, ser żółty, łosoś) 4 szt. na porcję - 80 porcji /80 osób, b) kruche ciasteczka - 50 g na porcję - 80 porcji /80 osób, c) świeże owoce (mandarynki, winogrona, banany, kiwi, itp.)150 g na porcję - 80 porcji / 80 osób, d) kawa rozpuszczalna z dodatkami: śmietanka, cukier 200 ml na porcję - 80 porcji / 80 osób, e) herbata z dodatkami cytryna, cukier, 200 ml na porcję - 80 porcji / 80 osób, f) woda mineralna gazowana / niegazowana 200 ml na porcję - 80 porcji / 80 osób, g) soki 100%-m.in. sok pomarańczowy, czarna porzeczka 200 ml na porcję - 80 porcji / 80 osób, h) szarlotka 150 g na porcję - 80 porcji / 80 osób. 3.3. Poza asortymentem ww. Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć na konferencję: a) termos z gorącą wodą o pojemności umożliwiającej wydanie porcji po 200 ml kawy dla 80 uczestników konferencji, b) termos lub warnik z gorącą wodą o pojemności umożliwiającej wydanie porcji po min. 200 ml herbaty dla 80 uczestników konferencji, c) zastawę stołową stosownie do ilości uczestników konferencji, przy czym Zamawiający nie dopuszcza użycia naczyń ani sztućców plastikowych, d) obrusy z tkaniny na nakrycie stołów, serwetki jednorazowe w serwetnikach. 3.4. Zamawiający zapewni Wykonawcy dostęp do pomieszczeń, w których będzie świadczona usługa oraz stoły, na których Wykonawca przygotuje poczęstunek. 3.5. Usługa stanowiąca przedmiot umowy zostanie zrealizowana w dniu 15 października 2012 roku. 3.6. Zakres przedmiotu umowy obejmuje w szczególności: a) przygotowanie, dostarczenie, wydanie zamawianego poczęstunku wraz z obsługą kelnerską, b) dostarczenie niezbędnych do prawidłowej oraz estetycznej realizacji zamówienia naczyń, sztućców, obrusów, serwetek, c) przygotowanie wystroju stołów wraz z doborem i dostarczeniem odpowiedniej zastawy stołowej. 3.7. Inne warunki realizacji zamówienia: a) wykonawca odpowiada za usuwanie i utylizację odpadków i śmieci wytworzonych w związku z realizacją umowy, b) wykonawca odpowiada za transport przedmiotu zamówienia oraz podanie go zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności i żywienia. 3.8. Usługa będzie wykonywana w sposób profesjonalny oraz nie zakłócający przebiegu konferencji. 3.9. Niepełna dostawa i realizacja zamówienia lub wykonana niezgodnie ze złożoną ofertą uznana zostanie za niewykonaną. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.mcdn.edu.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- zapewnienie sali konferencyjnej, miejsc noclegowych, miejsc parkingowych oraz realizacja usług gastronomicznych na potrzeby przeprowadzenia szkolenia w dniach 2-3 września 2016 r. w Warszawie, w ramach projektu Wsparcie podmiotów podstawowej opieki zdrowotnej we wdrażaniu standardów jakości i bezpieczeństwa opieki współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego
Dodano: 2016-07-22 - Organizacja kolacji zasiadanej w ramach konferencji Digital Infrastructures for Research 2016 (II)
Dodano: 2016-06-29 - Usługi gastronomiczne świadczone na potrzeby uczestników letnich kursów Szkoły Języka i Kultury Polskiej UJ oraz Obozu dla Młodzieży, w dniach 1-22 lipca 2016 r. oraz 2-16 sierpnia 2016 r
Dodano: 2016-06-07 - Organizacja kolacji zasiadanej w ramach konferencji Digital Infrastructures for Research 2016
Dodano: 2016-05-30 - Organizacja konferencji pod nazwą Europejski Uniwersytet Regionów na rzecz uczenia się przez całe życie poprzez zapewnienie usługi restauracyjnej, cateringowej i noclegowej
Dodano: 2016-05-25 - Zapewnienie miejsc noclegowych, sali konferencyjnej, miejsca na realizację usług gastronomicznych oraz realizacja usług gastronomicznych na potrzeby dwóch realizowanych projektów:Wsparcie szpitali we wdrażaniu standardów jakości i bezpieczeństwa opieki część Program Akredytacji Szpitali współfin. ze środków UE w ramach EFS; Wsparcie podmiotów podstawowej opieki zdrowotnej we wdrażaniu standardów jakości i bezpieczeństwa opieki współfin. ze środków UE w ramach EFS
Dodano: 2016-05-17 - Organizacja 2 wyjazdów studyjnych
Dodano: 2016-03-02 - Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie miejsc noclegowych, sali konferencyjnej, miejsca na realizację usług gastronomicznych oraz realizacja usług gastronomicznych na potrzeby przeprowadzenia Ogólnopolskiej Konferencji Jakość w Opiece Zdrowotnej w dniach 23-24 maja 2016 r. w Krakowie, której uczestnikami będą przedstawiciele instytucji opieki zdrowotnej w Polsce.
Dodano: 2016-01-28 - Świadczenie usług w zakresie całodziennego żywienia osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych i żywienia uprawnionych pracowników Komend Miejskich i Powiatowych Policji woj. małopolskiego
Dodano: 2016-01-11 - Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków klientom MOPS w Oświęcimiu w roku 2016
Dodano: 2015-12-16