Politechnika Warszawska ogłasza przetarg
- Adres: 00-661 Warszawa, Pl. Politechniki 1
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 022 2346206, 2346630 , fax. 022 2346217, 6286075
- Data zamieszczenia: 2012-04-05
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Politechnika Warszawska
Pl. Politechniki 1 1
00-661 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 022 2346206, 2346630, fax. 022 2346217, 6286075
REGON: 00000155400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.pw.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa cateringowa dla 100 osób towarzysząca uroczystości otwarcia nowego gmachu Wydziału Matematyki i Nauk Informacyjnych PW - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej dla 100 osób towarzyszącej uroczystości otwarcia nowego gmachu Wydziału Matematyki i Nauk Informacyjnych Politechniki Warszawskiej. 2. Zamówienie obejmuje: a) 1 ciepła potrawa z mięsa wołowego - 75 porcji; gramatura porcji: min. 150 g; b) 1 ciepła potrawa z mięsa drobiowego - 75 porcji; gramatura porcji: min. 150 g; c) 1 ciepła potrawa wegetariańska - 75 porcji; gramatura porcji: min. 150 g; d) 2 rodzaje sałatek - 75 porcji każdego rodzaju, tj. łącznie 150 porcji; gramatura porcji: min. 100 g; e) 2 rodzaje ciasta - 100 porcji każdego rodzaju, tj. łącznie 200 porcji; gramatura porcji: min. 100 g; f) kawa, śmietanka, herbata, cytryna, cukier - po 100 porcji kawy i herbaty; obj. porcji: min. 200 ml; g) woda niegazowana - 100 porcji; obj. porcji: min. 250 ml. 3. Wymagania jakościowe dotyczące potraw: a) Wykonawca zaproponuje potrawy odpowiednie do pory dnia, tj. potrawy lunchowe; b) Wykonawca zapewni, że wszystkie potrawy będą przygotowane w sposób umożliwiający konsumpcję w pozycji stojącej bez użycia noża. 4. Wykonawca określi w formularzu oferty stanowiącym załącznik nr 1 do SIWZ nazwy oferowanych potraw. 5. Wykonawca dostarczy w miejsce świadczenia usługi 20 (słownie: dwadzieścia) okrągłych stolików koktajlowych o wys. min. 110 cm nakrytych obrusami. 6. Zamawiający zapewni w miejscu świadczenia usługi stoły bufetowe (bez obrusów) o następujących wymiarach: szer.: 70 cm, gł.: 70 cm; wys.: 75 cm, w liczbie nie większej niż 22 szt. Wykonawca określi w formularzu oferty liczbę stołów bufetowych niezbędną do wykonania usługi. 7. Wykonawca zapewni: a) wszelki sprzęt i wyposażenie niezbędne do realizacji usługi bufetowej, z wyjątkiem stołów bufetowych; b) obsługę kelnerską wykonywaną przez przynajmniej trzy osoby; c) porządek w miejscu świadczenia usługi, w trakcie i po wykonaniu usługi. 8. Termin realizacji przedmiotu zamówienia: 23 kwietnia 2012 r. od godz. 11.30 do godz. 14.30. 9. Miejsce realizacji przedmiotu zamówienia: Warszawa, ul. Koszykowa 75, teren Politechniki Warszawskiej, nowy gmach Wydziału Matematyki i Nauk Informacyjnych Politechniki Warszawskiej, parter. 10. Wykonawca zobowiązuje się wykonać przedmiot umowy z należytą starannością, najlepszą wiedzą oraz z zasadami profesjonalizmu zawodowego. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555000005
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 1 dni
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.zamowienia.pw.edu.pl/wykaz/
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 14 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przetarg nieograniczony na usługę cateringową, organizacja żywienia w namiocie dla 600 osób przez okres 15 dni
Dodano: 2016-05-06 - Organizacja całodziennego wyżywienia dla uczestników szkoleń, narad, spotkań roboczych i konferencji organizowanych przez Centrum Szkolenia ZUS w Augustowie
Dodano: 2015-07-16 - Dostawą gorących posiłków jednodaniowych do czterech szkół na terenie gminy Magnuszew. do szkół w Mniszewie , Rozniszewie, Chmielewie i Przydworzycach
Dodano: 2015-01-02 - Świadczenie usługi cateringowej podczas spotkań organizowanych przez CEZAMAT PW Sp. z o.o.
Dodano: 2014-11-26 - wyżywienie uczestników szkoleń organizowanych przez Centrum Szkolenia w II Oddziale ZUS w Warszawie w oparciu o prowadzony bufet/stołówkę pracowniczą
Dodano: 2014-09-29 - Usługi cateringowe oraz transportowe podczas spotkań i posiedzeń
Dodano: 2014-06-25 - Organizacja imprez w ramach projektu KIS-NOWA PERSPEKTYWA realizowanego przez Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Płocku
Dodano: 2014-03-18 - Świadczenie usługi cateringowej spotkań przedstawicieli samorządu płockiego oraz płockich organizacji pozarządowych organizowanych w projekcie: Potencjał - Działanie - Rozwój: nowy wymiar współpracy Miasta Płocka i płockich organizacji pozarządowych realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet V Dobre rządzenia, Działanie 5.4 Rozwój potencjału trzeciego sektora, Poddziałanie 5.4.2 Rozwój dialogu obywatelskiego
Dodano: 2014-02-28 - Usługi cateringowe oraz transportowe podczas spotkań i posiedzeń
Dodano: 2014-02-14 - Organizacja imprez w ramach działań o charakterze środowiskowym dla projektu systemowego Droga do aktywności oraz otwartej imprezy piknikowej dla pracowników Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Płocku
Dodano: 2014-02-07