Przetargi.pl
Usługa cateringowa - zbiorowe żywienie dzieci uczęszczających na zajęcia pozalekcyjne w ramach projektu Wykształcenie szansą na lepsze życie odbywające się w Zespole Szkół Nr 3 w Szczytnie w roku szkolnym 2011/2012 i 2012/2013

Zespół Szkół Nr 3 im. Jana III Sobieskiego ogłasza przetarg

  • Adres: 12-100 Szczytno, ul. Lanca 10
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 089 624 28 18 , fax. 089 624 28 18
  • Data zamieszczenia: 2011-09-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Nr 3 im. Jana III Sobieskiego
    ul. Lanca 10 10
    12-100 Szczytno, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 089 624 28 18, fax. 089 624 28 18
    REGON: 51954718800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.loszczytno.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa cateringowa - zbiorowe żywienie dzieci uczęszczających na zajęcia pozalekcyjne w ramach projektu Wykształcenie szansą na lepsze życie odbywające się w Zespole Szkół Nr 3 w Szczytnie w roku szkolnym 2011/2012 i 2012/2013
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa polegająca na zbiorowym żywieniu dzieci uczęszczających na zajęcia pozalekcyjne, które będą odbywały się w godzinach popołudniowych od poniedziałku do piątku w Zespole Szkół Nr 3 w Szczytnie w roku szkolnym 2011/2012 tj. od 10.10.2011r. do 30.06.2012r. i w roku szkolnym 2012/2013 tj. od 01.09.2012r. do 30.06.2013r. - w ramach realizacji Projektu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego pt. Wykształcenie szansą na lepsze życie. W ramach niniejszego zamówienia Wykonawca zobowiązany jest do przygotowania i dostarczenia zestawów obiadowych w czasie dni szkolnych, z wyłączeniem ferii świątecznych, zimowych i innych dni, w których szkoła jest nieczynna po uprzednim telefonicznym zgłoszeniu z jednodniowym wyprzedzeniem: -szacunkowo dziennie około 57 os. tj. maksymalnie 285 posiłków tygodniowo w okresie 10.2011r - 12.2011r.; tj. szacunkowo razem 2850 obiadów; -szacunkowo dziennie około 57 os. tj. maksymalnie 285 posiłków tygodniowo w okresie 01.2012r - 04.2012r.; tj. szacunkowo razem 3990 obiadów; -szacunkowo dziennie około 43 os. tj. maksymalnie 215 posiłków tygodniowo w okresie 05.2012r - 06.2012r.; tj. szacunkowo razem 1290 obiadów; -szacunkowo dziennie około 57 os. tj. maksymalnie 285 posiłków tygodniowo w okresie 09.2012r - 12.2012r.; tj. szacunkowo razem 3705 obiadów; -szacunkowo dziennie około 49 os. tj. maksymalnie 245 posiłków tygodniowo w okresie 01.2013r - 04.2013r.; tj. szacunkowo razem 2940 obiadów; -szacunkowo dziennie około 32 os. tj. maksymalnie 160 posiłków tygodniowo w okresie 05.2013r - 06.2013r.; tj. szacunkowo razem 800 obiadów; dla młodzieży uczęszczającej na zajęcia pozalekcyjne w ramach projektu Wykształcenie szansą na lepsze życie. Wykonawca zobowiązany jest dostarczać posiłki do Zespołu Szkół Nr 3 w Szczytnie, od poniedziałku do piątku w godzinach pomiędzy 15.00 a 15.15. Każdy posiłek powinien składać się z zupy (min. 450 ml), z dania mięsnego oraz deseru - każdy pakowany osobno. Uwaga: Za danie mięsne uważa się ziemniaki z porcją mięsa, pyzy lub pierogi z mięsem, gulasz z kaszą wraz z surówką. Deser każdorazowo musi składać się z soczku w kartoniku, batonika lub ciasta oraz świeżego owocu (np. banan, pomarańcza, mandarynka, jabłko, cząstka winogronu). Posiłki powinny być zdrowe, przygotowane ze świeżych produktów (nie mrożone, nie podgrzewane), wysokiej jakości i wartości odżywczej, bez konserwantów, bez glutaminianu sodu z produktów własnych (np. ogórki i kapusta kwaszona). Wszystkie posiłki powinny być przygotowywane zgodnie z obowiązującymi normami żywieniowymi wg Instytutu Żywienia i Żywności, jak również przepisami prawa w zakresie higieny żywienia norm HCCAP.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555231003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.loszczytno.edu.pl zakładka BIP
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach