Strzyżowskie Forum Gopodarcze w Srzyżowie ogłasza przetarg
- Adres: 38-100 Strzyżów, Przecławczyka 6
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel.
- Data zamieszczenia: 2022-12-20
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Strzyżowskie Forum Gopodarcze w Srzyżowie
Przecławczyka 6
38-100 Strzyżów, woj. podkarpackie
REGON: 371094976 - Adres strony internetowej zamawiającego: https://przedszkole-strzyzow.pl/
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Stowarzyszenie
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usł cat przygotowania, dostarczania i wydawania posiłków dla dzieci w jadalni znajdującej się w niep pla edukacyjnej „WESOŁY I KREATYWNY PRZEDSZKOLAK” w okresie od 02.01.2023 r. do 31.12.2023 r. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiot zamówienia obejmuje usługę cateringową polegającą na przygotowywaniu, dostarczaniu i wydawaniu posiłków wraz z napojami w jadalni znajdującej się w niepublicznej placówce edukacyjnej „WESOŁY I KREATYWNY PRZEDSZKOLAK” dla grupy ok. 75 dzieci w wieku od 2,5 do 6 lat, obejmujących śniadanie, obiad jednodaniowy, podwieczorek zgodnie z zachowaniem przepisów sanitarno-epidemiologicznych. Zamawiający określa wielkość przedmiotu zamówienia w okresie trwania umowy tj. od 02.01.2023 r. do 31.12.2023 r. – 250 dni tj. 18 750,00 śniadań, 18 750,00 obiadów jednodaniowych oraz 18 750,00 podwieczorków. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu na zasadach określonych w rozdziale VIII niniejszej SWZ oraz spełniają określone przez Zamawiającego warunki udziału w postępowaniu.2. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki dotyczące:a) zdolności do występowania w obrocie gospodarczym:Zamawiający nie stawia warunku w powyższym zakresie.b) uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów:Posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, w tym pełneuprawnienia potrzebne do świadczenia usługi wydane przez Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego. Wykonawca będzie zobowiązany do wykonywania posiłków z naturalnych produktów, bez używania produktów typu instant czy gotowych półproduktów (np. mrożone pierogi, klopsy, gołąbki itp.) z gwarancją świeżości artykułów i produktów. Mięso nie może być MOM (mięso oddzielane mechanicznie). Realizacja usługi zgodnie z ustawą z 25 sierpnia 2016 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia – Dział IIA – Środki spożywcze oraz żywienie dzieci i młodzieży w jednostkach systemu oświaty. Wykonawca musi udokumentować uprawnienia do wykonywania działalności będącej przedmiotem zamówienia tj. aktualny wpis do rejestru Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego wraz z zezwoleniem na prowadzenie cateringu oraz spełnianie warunków Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego w zakresie transportu żywności.c) sytuacji ekonomicznej lub finansowej:Zamawiający nie stawia warunku w powyższym zakresie.d) zdolności technicznej lub zawodowej:Zamawiający nie stawia warunku w powyższym zakresie.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-12-29
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługa cateringowa zbiorowego żywienia podczas półkolonii zimowych w Rzeszowskim Domu Kultury
Dodano: 2024-02-28 - Dożywianie uczniów w Szkole Podstawowej w Jaśliskach wraz z wynajmem kuchni w budynku Szkoły Podstawowej pod adresem Jaśliska 170 w roku 2024
Dodano: 2023-12-19 - „Przygotowanie i dostarczenie posiłków do Ośrodka Wsparcia w Korniaktowie Południowym”
Dodano: 2023-12-05 - Usługa cateringowa – przygotowanie i dostarczenie posiłków dla Samorządowego Żłobka w Jedliczu
Dodano: 2023-11-10 - Usługa cateringowa - zbiorowego żywienia uczniów szkół podstawowych w Gminie Wielopole Skrzyńskie
Dodano: 2023-09-13 - Usługa cateringowa - zbiorowego żywienia uczniów szkół podstawowych w Gminie Wielopole Skrzyńskie
Dodano: 2023-07-28 - Dożywianie uczniów w Szkole Podstawowej w Jaśliskach wraz z wynajmem kuchni w budynku Szkoły Podstawowej pod adresem Jaśliska 170 w roku 2023
Dodano: 2022-12-06 - „Organizacja wyżywienia dla uczestników projektu Dziennego Domu Pomocy w Radomyślu Wielkim- usługa cateringu”
Dodano: 2021-02-03 - Dostawa obiadów dietetycznych dla pacjentów SPZOZ Zakładu Pielęgnacyjno-Opiekuńczego w Tarnobrzegu
Dodano: 2021-01-25 - „Organizacja wyżywienia dla uczestników projektu Dziennego Domu Pomocy w Radomyślu Wielkim- usługa cateringu”
Dodano: 2020-12-30