Przetargi.pl
Szkolenie kucharz - czeladnik małej gastronomii

PUP Kamień Pomorski ogłasza przetarg

  • Adres: 72-400 Kamień Pomorski, ul. Topolowa 44
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 091 3820285 , fax. 091 3820285 w. 21
  • Data zamieszczenia: 2010-03-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: PUP Kamień Pomorski
    ul. Topolowa 44 44
    72-400 Kamień Pomorski, woj. zachodniopomorskie
    tel. 091 3820285, fax. 091 3820285 w. 21
    REGON: 81193636600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: szka@praca.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Szkolenie kucharz - czeladnik małej gastronomii
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest szkolenie Kucharz - czeladnik małej gastronomii Kod CPV: 80530000-8 2. Zakres zamówienia obejmuje: 1) Liczba osób uczestniczących w szkoleniu - 12 osób. 2) Czas trwania szkolenia: 12.04.2010r. - 20.05.2010r., egzamin musi odbyć się do dnia 25.05.2010r. 3) Zajęcia muszą odbywać się 5 razy w tygodniu, od poniedziałku do piątku, w godzinach od 8.00 do 16.00 (8 godzin zegarowych - 1godzina zegarowa to 45 minut zajęć lekcyjnych i 15 minut przerwy). 4) Ilość godzin szkolenia: 232 godzin zegarowych w tym: - 71 godz. zajęć teoretycznych, - 148 godz. zajęć praktycznych, - 5 godz. zajęć aktywizacyjnych, - 8 godz. egzamin 5) Miejsce realizacji szkolenia części teoretycznej i zajęć aktywizacyjnych - Kamień Pomorski, Miejsce realizacji szkolenia części praktycznej i egzaminu - Powiat Kamień Pomorski. 6) Zajęcia teoretyczne, praktyczne i aktywizacyjne muszą odbywać się w sali przystosowanej dla 12 osób z dostępem do sanitariów. 7) Wykonawca musi prowadzić listę obecności kursantów i dziennik zajęć szkolenia. 8) Wykonawca zapewni uczestnikom szkolenia na własność książkę tematyczną (kucharską) - dla każdego uczestnika szkolenia, oraz materiały do robienia notatek (długopisy, notesy). 9) Wykonawca zapewni catering uczestnikom szkolenia. 10) Wykonawca zapewni każdemu uczestnikowi szkolenia odzież ochronną: czepek lub chustę, fartuch ochronny, zapaskę, obuwie ochronne. 11) Kurs musi zakończyć się egzaminem czeladniczym przeprowadzonym przez Izbę Rzemieślniczą lub przez Państwową Komisję Egzaminacyjną powołaną przez Kuratora Oświaty. Koszt przeprowadzenia tego egzaminu pokrywa wykonawca. 12. Osoby, które ukończą szkolenie z wynikiem pozytywnym muszą otrzymać certyfikat odbycia szkolenia, świadectwo czeladnicze, zaświadczenie o ukończeniu kursu zawodowego (zgodnie z rozporządzeniem Ministra Edukacji i Nauki z dnia 3 lutego 2006r.).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 805300008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 29 dni

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Zakres i jakość oferowanych programów szkoleń, w tym wykorzystanie standardów kwalifikacji zawodowych i modułowych programów szkoleń zawodowych,
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.pupkamienpomorski.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach