Regionalne Centrum Polityki Społecznej w Łodzi ogłasza przetarg
- Adres: 91-302 Łódź, ul. Snycerska 8
- Województwo: łódzkie
- Telefon/fax: tel. 0-42 203 48 00 , fax. 0-42 203 48 17
- Data zamieszczenia: 2013-04-08
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Regionalne Centrum Polityki Społecznej w Łodzi
ul. Snycerska 8 8
91-302 Łódź, woj. łódzkie
tel. 0-42 203 48 00, fax. 0-42 203 48 17
REGON: 47207753400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.rcpslodz.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usługi restauracyjnej w dniu 23 maja 2013 r. w Łasku podczas VIII Wojewódzkiej Olimpiady Osób Niepełnosprawnych Intelektualnie Ziemia Łódzka 2013 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienie jest: świadczenia usługi restauracyjnej w dniu 23 maja 2013 r. w Łasku podczas VIII Wojewódzkiej Olimpiady Osób Niepełnosprawnych Intelektualnie Ziemia Łódzka 2013, polegającej na przygotowaniu i podaniu poczęstunku dla 20 osób oraz dwudaniowego obiadu dla 535 osób. Szczegółowe informacje: poczęstunek dla 20 osób: -kanapki z szynką (angielka, masło, szynka konserwowa/gotowana, ogórek surowy, pomidor) - 4 szt./osobę (1 szt. co najmniej 80 g) -kanapki z salami (angielka, masło, salami, oliwki zielone, pomidor) - 4 szt./osobę (1 szt. co najmniej 80 g) -kanapki z serem (angielka, masło, pleśniowy, sałata, pomidor) - 4 szt./osobę (1 szt. co najmniej 80 g) -roladka z indyka - 2 szt./osobę (1 szt. co najmniej 20 g) -karczek w ziołach - 2 szt./osobę (1 szt. co najmniej 20 g) -schab nadziewany śliwką - 2 szt./osobę (1 szt. co najmniej 20 g) -koreczki serowe (ser, pieczarka, oliwka, kabanos) - 3 szt./osobę (1 szt. co najmniej 70 g) -sernik - co najmniej 100 g/osobę -jabłecznik - co najmniej 100 g/osobę -winogrona, mandarynki - co najmniej 150 g/osobę -serwis gastronomiczny - koszt zastawy (talerzyki, widelce, łyżeczki, kubeczki na kawę) dwudaniowy obiad dla 535 osób: -zupa pomidorowa z kluskami - co najmniej 250 g/osobę -filet z kurczaka - co najmniej 100 g/osobę po przygotowaniu -ziemniaki gotowane - co najmniej 200 g/osobę -bukiet warzyw - co najmniej 350 g/osobę -kompot - co najmniej 200 ml/osobę -serwis gastronomiczny - koszty obsługi kelnerskiej, stołów oraz zastawy, sprzątanie Czas realizacji usługi: 23 maj 2013 r. Miejsce realizacji usługi: Poczęstunek dla 20 osób musi być podany na terenie Łasku, w miejscu wskazanym przez Zamawiającego, o godzinie 9:30. Miejsce realizacji usługi Zamawiający wskaże Wykonawcy drogą elektroniczną (e-mail), faksem lub telefonicznie nie później niż na 3 dni przed datą świadczenia usługi, z zastrzeżeniem możliwości skrócenia tego okresu za obustronną zgodą. Dwudaniowy obiad dla 535 osób musi być podany maksymalnie w dwóch turach od godziny 16:00, w Łasku, w pomieszczeniach restauracyjnych. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 1 dni
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.rcpslodz.win.pl/Zamowienia_publiczne_RCPS/16/0/
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Mixera Regionalnego - Łódzkie 2016 (sygn. post. ZP.272.57.2016)
Dodano: 2016-07-20 - Świadczenie usług w zakresie żywienia osób zatrzymanych
Dodano: 2016-07-15 - Świadczenie usługi hotelarskiej, restauracyjnej i transportowej dla osób z uniwersytetów trzeciego wieku i organizacji pozarządowych prowadzących działania na rzecz osób starszych podczas trzydniowego seminarium szkoleniowego
Dodano: 2016-07-07 - Świadczenie usług cateringowych podczas spotkań konferencji organizowanych w 2016r. przez Departament Kultury Fizycznej, Sportu i Turystyki Urzędu Marszałkowskiego Województwa Łódzkiego
Dodano: 2016-07-01 - Świadczenie usług cateringowych podczas organizowanych przez Departament Kultury i Edukacji uroczystości i spotkań w 2016 roku sygnatura ZP.272.48.2016
Dodano: 2016-06-29 - Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby Festiwalu Myślenia Projektowego organizowanego przez Departament Promocji i Współpracy Zagranicznej Urzędu Marszałkowskiego Województwa Łódzkiego
Dodano: 2016-04-15 - Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Regionalnego Biura Województwa Łódzkiego w Brukseli w 2016 roku
Dodano: 2016-04-13 - Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Departamentu Promocji i Współpracy Zagranicznej Urzędu Marszałkowskiego Województwa Łódzkiego w 2016 roku
Dodano: 2016-03-29 - Świadczenie usługi hotelarskiej, restauracyjnej i transportowej dla maksymalnie 30 osób z powiatowych centrów pomocy rodzinie z województwa łódzkiego podczas trzydniowego seminarium szkoleniowego.
Dodano: 2016-03-22 - Świadczenie usługi restauracyjno-konferencyjnej podczas jednodniowej konferencji Usługi na rzecz rodziny z dzieckiem z niepełnosprawnością w województwie łódzkim - bariery, możliwości, potrzeby. Analiza międzyśrodowiskowa. w dniu 24 maja 2016 roku
Dodano: 2016-03-21