Regionalne Centrum Polityki Społecznej w Łodzi ogłasza przetarg
- Adres: 91-302 Łódź, ul. Snycerska 8
- Województwo: łódzkie
- Telefon/fax: tel. 0-42 203 48 00 , fax. 0-42 203 48 17
- Data zamieszczenia: 2013-04-08
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Regionalne Centrum Polityki Społecznej w Łodzi
ul. Snycerska 8 8
91-302 Łódź, woj. łódzkie
tel. 0-42 203 48 00, fax. 0-42 203 48 17
REGON: 47207753400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.rcpslodz.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usługi restauracyjnej podczas Konferencji Realizacja ustawy o wspieraniu rodziny i systemie pieczy zastępczej - założenia a praktyka. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi restauracyjnej podczas Konferencji Realizacja ustawy o wspieraniu rodziny i systemie pieczy zastępczej - założenia a praktyka II. Zakres świadczonej usługi W ramach świadczonych usług Wykonawca ma obowiązek zapewnić: 1. Potrawy określone w menu dla uczestników konferencji, w tym stały serwis gastronomiczny. 2. Dostawę potraw, o których mowa w pkt 1 w terminach i miejscu wskazanym przez Zamawiającego. Zamawiający nie wyraża zgody na dokonywanie zmian w posiłkach wchodzących w skład zestawu usługi. 3. Obsługę kelnerską (osobę, która uzupełniać będzie serwis kawowy, sprzątać zużytą zastawę przez czas trwania szkolenia). 4. Ustawienia i przygotowania stołów, a po zakończeniu konferencji posprzątania, zabrania naczyń). 5. Zapewnienia zastawy dla każdego uczestnika szkolenia (nie może być jednorazowa bądź wykonana z materiału plastikowego, papierowego lub podobnego). 6. Sprzątanie stołów i zastawy przez czas trwania konferencji i po jej zakończeniu III. Szczegółowe informacje: Konferencja odbywa się w dniu 8 maja 2013 r. dla 90 osób. Serwis kawowy należy przygotować na godz. 09.30. Na 5 dni przed terminem realizacji usługi Wykonawca zostanie poinformowany o godzinach w których nastąpi: przerwa kawowa oraz przerwa w trakcie której zostanie podany dwudaniowy posiłek z deserem. Wykonawca odpowiada za ustawienie i przygotowanie stołów (obrusy, dekoracja) oraz zobowiązany jest do posprzątania stołów i zabrania naczyń oraz resztek po zakończeniu konferencji. Ponadto wykonawca zapewni również obsługę kelnerską (oddelegowane osoby, które przygotują usługę restauracyjna, będą uzupełniać kawę, herbatę, wodę i soki w razie zużycia oraz będą sprzątać w trakcie i po usłudze restauracyjnej). Menu: 1.Zapewnienie stałego serwisu kawowego dla 90 osób, w tym: - kawa, herbata, wrzątek w termosach, cukier, cytryna, śmietanka do kawy - bez ograniczeń, - woda mineralna gazowana - co najmniej 250 ml/osobę - woda mineralna niegazowana - co najmniej 250 ml/osobę - dwa rodzaje soków owocowych: pomarańczowy i jabłkowy - co najmniej 250 ml/os. - 3 rodzaje kruchych ciastek (po 5 sztuk na osobę) - owoce na paterze (winogrona, banany, mandarynki) - co najmniej 200 g/osobę każdego rodzaju owoców 2.Ciepły poczęstunek w formie dwudaniowego obiadu z deserem (posiłki nakładane przez obsługę kelnerska) dla 90 osób, w tym: - Danie pierwsze: boeuf strogonow - co najmniej 300 ml/os. - Danie drugie: schab w sosie staropolskim (co najmniej 200 g/osobę schabu po przetworzeniu), podany z ziemniakami zapiekanymi (co najmniej 200 g/osobę) oraz bukietem surówek - co najmniej 150 g/os. Deser: szarlotka - co najmniej 150 g/osobę IV. Czas realizacji usługi: 8 maja 2013 roku: V. Miejsce realizacji usługi: ŁÓDZKI DOM KULTURY 90-113 Łódź, ul. R. Traugutta 18 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 1 dni
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.rcpslodz.win.pl/Zamowienia_publiczne_RCPS/16/0/
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Mixera Regionalnego - Łódzkie 2016 (sygn. post. ZP.272.57.2016)
Dodano: 2016-07-20 - Świadczenie usług w zakresie żywienia osób zatrzymanych
Dodano: 2016-07-15 - Świadczenie usługi hotelarskiej, restauracyjnej i transportowej dla osób z uniwersytetów trzeciego wieku i organizacji pozarządowych prowadzących działania na rzecz osób starszych podczas trzydniowego seminarium szkoleniowego
Dodano: 2016-07-07 - Świadczenie usług cateringowych podczas spotkań konferencji organizowanych w 2016r. przez Departament Kultury Fizycznej, Sportu i Turystyki Urzędu Marszałkowskiego Województwa Łódzkiego
Dodano: 2016-07-01 - Świadczenie usług cateringowych podczas organizowanych przez Departament Kultury i Edukacji uroczystości i spotkań w 2016 roku sygnatura ZP.272.48.2016
Dodano: 2016-06-29 - Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby Festiwalu Myślenia Projektowego organizowanego przez Departament Promocji i Współpracy Zagranicznej Urzędu Marszałkowskiego Województwa Łódzkiego
Dodano: 2016-04-15 - Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Regionalnego Biura Województwa Łódzkiego w Brukseli w 2016 roku
Dodano: 2016-04-13 - Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Departamentu Promocji i Współpracy Zagranicznej Urzędu Marszałkowskiego Województwa Łódzkiego w 2016 roku
Dodano: 2016-03-29 - Świadczenie usługi hotelarskiej, restauracyjnej i transportowej dla maksymalnie 30 osób z powiatowych centrów pomocy rodzinie z województwa łódzkiego podczas trzydniowego seminarium szkoleniowego.
Dodano: 2016-03-22 - Świadczenie usługi restauracyjno-konferencyjnej podczas jednodniowej konferencji Usługi na rzecz rodziny z dzieckiem z niepełnosprawnością w województwie łódzkim - bariery, możliwości, potrzeby. Analiza międzyśrodowiskowa. w dniu 24 maja 2016 roku
Dodano: 2016-03-21