Warmińsko-Mazurski Urząd Wojewódzki ogłasza przetarg
- Adres: 10-575 Olsztyn, Al. Marsz. J. Piłsudskiego 7/9
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 089 5232373 , fax. 089 5232278
- Data zamieszczenia: 2012-11-28
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Warmińsko-Mazurski Urząd Wojewódzki
Al. Marsz. J. Piłsudskiego 7/9 7/9
10-575 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 089 5232373, fax. 089 5232278
REGON: 00051431900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.uw.olsztyn.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej w ramach rocznej odprawy szkoleniowo-planistycznej z zakresu spraw obronnych, obrony cywilnej i zarządzania kryzysowego - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1) przedmiot zamówienia obejmuje świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej wraz z zapewnieniem sali konferencyjnej podczas dwudniowej odprawy szkoleniowo-planistycznej odbywającej się w dniach 13-14.12.2012 r., 2) wykonawca zobowiązany jest do: a) zapewnienia miejsc noclegowych w hotelu dla 46 uczestników odprawy w następujących pokojach: - 19 pokoi dwuosobowych (z odrębnymi łóżkami), - 8 pokoi jednoosobowych, b) zapewnienia pokoi z TV i łazienką wyposażoną w umywalkę, toaletę, wannę lub prysznic, o standardzie nie mniejszym niż dla hoteli z kategorią *** przyznaną zgodnie z rozporządzeniem Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19 sierpnia 2004 roku w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów, w których świadczone są usługi hotelarskie (Dz. U. z 2006 r. Nr 22, poz. 169), c) zapewnienia miejsc noclegowych w pokojach z bezpłatnym dostępem do internetu, d) zapewnienia sali konferencyjnej (szkoleniowej) mogącej pomieścić minimum 46 osób, posiadającej warunki do skorzystania z przerw kawowych, sala musi być wyposażona w instalację elektryczną przeznaczoną do pracy ze sprzętem komputerowym, krzesła i stoły na minimum 46 osób, flipchart, ekran i rzutnik multimedialny z możliwością podłączenia go do notebooka, nagłośnienie, e) zapewnienia następującego wyżywienia: - kolacja dla 46 osób w pierwszym dniu odprawy, składająca się z co najmniej dwóch dań gorących, zakąsek zimnych, deseru, owoców i napojów gazowanych i niegazowanych, - obiady dla 46 osób w pierwszym i drugim dniu odprawy, składające się w każdym dniu z dwóch dań gorących, deseru i napojów, - śniadanie dla 46 osób w drugim dniu odprawy, podane w formie szwedzkiego bufetu, - całodzienny serwis kawowy w pierwszym i drugim dniu - obejmujący co najmniej: kawę, wrzątek, herbatę, cukier, słodzik, cytrynę, mleko, ciastka kruche mix, paluszki słone, wodę gazowaną i niegazowaną, 2 rodzaje soków, przygotowany dla maksymalnej liczby 46 osób, f) zapewnienia nieodpłatnych miejsc parkingowych dla uczestników odprawy w hotelu, w którym będą znajdowały się miejsca noclegowe, 3) hotel musi znajdować się w miejscu położonym maksymalnie 50 km w linii drogowej od granic administracyjnych miasta Olsztyn w województwie warmińsko-mazurskim, wymagana możliwość dojazdu do hotelu środkami komunikacji publicznej (PKS lub PKP), 4) szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w załączniku nr 5 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia, 5) podana ilość uczestników szkolenia objętych przedmiotem zamówienia stanowi maksymalny poziom zamówienia, zamawiający zastrzega możliwość zmniejszenia liczby uczestników o maksymalnie 20%, a wykonawcy nie przysługują z tego tytułu żadne roszczenia - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: zamawiający nie żąda wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Jakość hotelu
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.uw.olsztyn.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- SPORZĄDZANIE, DOWÓZ I WYDAWANIE GORĄCYCH POSIŁKÓW DLA DZIECI I MŁODZIEŻY SZKOLNEJ NA TERENIE GMINY BARTOSZYCE
Dodano: 2016-07-05 - świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej w ramach szkolenia pracowników podmiotów leczniczych z zakresu funkcjonowania podmiotów leczniczych w stanie gotowości obronnej państwa czasu kryzysu
Dodano: 2016-04-03 - Świadczenie usługi konferencyjno-gastronomicznej
Dodano: 2016-03-17 - Kompleksowe, całodzienne, całodobowe żywienie pacjentów hospitalizowanych w Wojewódzkim Specjalistycznym Szpitalu Dziecięcym w Olsztynie
Dodano: 2016-02-26 - SAP.221-2.2016 Zapewnienie bazy noclegowo-szkoleniowej wraz z wyżywieniem na terenie miasta Olsztyn celem organizacji przez Wojewódzką Stację Pogotowia Ratunkowego w Olsztynie: Seminarium oraz XIV Mistrzostw Warmii i Mazur w Ratownictwie Medycznym
Dodano: 2016-02-16 - SAP.221-37.2015 Świadczenie usługi cateringowej.
Dodano: 2015-12-21 - świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej w ramach corocznej odprawy szkoleniowo-planistycznej z zakresu spraw obronnych, obrony cywilnej i zarządzania kryzysowego
Dodano: 2015-11-10 - świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej w ramach ćwiczenia instruktażowo-metodycznego w zakresie nakładania zadań obronnych, obrony cywilnej i zarządzania kryzysowego przez organy administracji samorządowej
Dodano: 2015-07-23 - świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej w ramach szkolenia obronnego dla dyrektorów placówek ochrony zdrowia
Dodano: 2015-06-29 - SPORZĄDZANIE, DOWÓZ I WYDAWANIE GORĄCYCH POSIŁKÓW DLA DZIECI I MŁODZIEŻY SZKOLNEJ NA TERENIE GMINY BARTOSZYCE.
Dodano: 2015-06-16