Warmińsko-Mazurski Urząd Wojewódzki ogłasza przetarg
- Adres: 10-575 Olsztyn, Al. Marszałka J. Piłsudskiego 7/9
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 89 5232779 , fax. 89 5232779
- Data zamieszczenia: 2015-03-23
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Warmińsko-Mazurski Urząd Wojewódzki
Al. Marszałka J. Piłsudskiego 7/9 7/9
10-575 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 89 5232779, fax. 89 5232779
REGON: 00051431900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.olsztyn.uw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej w ramach dwóch szkoleń obronnych organizowanych dla wójtów i burmistrzów - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiot zamówienia obejmuje świadczenie usługi hotelarsko-restauracyjnej wraz z zapewnieniem sali konferencyjnej podczas dwóch szkoleń obronnych organizowanych w dniach 23-24 kwietnia 2015 r. oraz w dniach 24-25 września 2015 r. 2. Wykonawca w ramach każdego z dwudniowych szkoleń zobowiązany jest do: 1) zapewnienia miejsc noclegowych w hotelu dla maksymalnie 30 osób w następujących pokojach: a) 12 pokoi dwuosobowych (z odrębnymi łóżkami), b) 6 pokoi jednoosobowych, 2) zapewnienia dla uczestników każdego ze szkoleń pokoi o standardzie nie mniejszym niż dla hoteli zaszeregowanych w kategorii ** zgodnie z rozporządzeniem Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19 sierpnia 2004 roku w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów, w których świadczone są usługi hotelarskie (Dz. U. z 2006 r. Nr 22, poz. 169), posiadających między innymi TV, bezpłatny dostęp do internetu oraz łazienkę wyposażoną w umywalkę, toaletę, wannę lub prysznic, 3) zapewnienia sali konferencyjnej (szkoleniowej) mogącej pomieścić minimum 35 osób, posiadającej warunki do skorzystania z przerw kawowych, sala musi być wyposażona w instalację elektryczną przeznaczoną do pracy ze sprzętem komputerowym, krzesła i stoły na minimum 35 osób, flipchart, ekran i rzutnik multimedialny z możliwością podłączenia go do notebooka, nagłośnienie, 4) zapewnienia nieodpłatnych miejsc parkingowych dla uczestników każdego ze szkoleń w hotelu, w którym będą znajdowały się miejsca noclegowe, 5) zapewnienia następującego wyżywienia: a) obiad dla 35 osób w pierwszym dniu każdego ze szkoleń podany w formie szwedzkiego bufetu, składający się co najmniej z dwóch zestawów dań gorących (zestaw = zupa + drugie danie + surówka), deseru, owoców, napojów gazowanych i niegazowanych, b) kolacja dla 30 osób w pierwszym dniu każdego ze szkoleń podana w formie szwedzkiego bufetu, c) śniadanie dla 30 osób w drugim dniu każdego ze szkoleń podane w formie szwedzkiego bufetu, d) obiad dla 30 osób w drugim dniu każdego ze szkoleń podany w formie szwedzkiego bufetu, składający się co najmniej z dwóch zestawów dań gorących (zestaw = zupa + drugie danie + surówka), deseru, owoców, napojów gazowanych i niegazowanych, e) całodzienny serwis kawowy w pierwszym i drugim dniu każdego ze szkoleń przygotowany dla maksymalnej liczby 35 osób, obejmujący co najmniej: kawę, wrzątek, herbatę, cukier, słodzik, cytrynę, mleko, ciastka kruche mix, wodę gazowaną i niegazowaną, dwa rodzaje soków, 6) zapewnienia miejsc noclegowych w hotelu położonym maksymalnie w promieniu 20 km od granic administracyjnych miasta Olsztyn w województwie warmińsko-mazurskim (liczy się wskazanie kilometrów na liczniku pojazdu). 3. Podana ilość uczestników każdego ze szkoleń stanowi maksymalny poziom zamówienia, zamawiający zastrzega możliwość zmniejszenia liczby uczestników o maksymalnie 20%, a wykonawcy nie przysługują z tego tytułu żadne roszczenia. 4. Zamawiający przewiduje możliwość przeprowadzenia wizji lokalnej w zaproponowanym przez wykonawcę obiekcie celem weryfikacji oferty w zakresie jej zgodności z opisem przedmiotu zamówienia, a także pod kątem zabezpieczenia medycznego i sanitarno-epidemiologicznego - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: zamawiający nie żąda wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Jakość hotelu
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.uw.olsztyn.pl/pl/bip/przetargi/
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- SPORZĄDZANIE, DOWÓZ I WYDAWANIE GORĄCYCH POSIŁKÓW DLA DZIECI I MŁODZIEŻY SZKOLNEJ NA TERENIE GMINY BARTOSZYCE
Dodano: 2016-07-05 - świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej w ramach szkolenia pracowników podmiotów leczniczych z zakresu funkcjonowania podmiotów leczniczych w stanie gotowości obronnej państwa czasu kryzysu
Dodano: 2016-04-03 - Świadczenie usługi konferencyjno-gastronomicznej
Dodano: 2016-03-17 - Kompleksowe, całodzienne, całodobowe żywienie pacjentów hospitalizowanych w Wojewódzkim Specjalistycznym Szpitalu Dziecięcym w Olsztynie
Dodano: 2016-02-26 - SAP.221-2.2016 Zapewnienie bazy noclegowo-szkoleniowej wraz z wyżywieniem na terenie miasta Olsztyn celem organizacji przez Wojewódzką Stację Pogotowia Ratunkowego w Olsztynie: Seminarium oraz XIV Mistrzostw Warmii i Mazur w Ratownictwie Medycznym
Dodano: 2016-02-16 - SAP.221-37.2015 Świadczenie usługi cateringowej.
Dodano: 2015-12-21 - świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej w ramach corocznej odprawy szkoleniowo-planistycznej z zakresu spraw obronnych, obrony cywilnej i zarządzania kryzysowego
Dodano: 2015-11-10 - świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej w ramach ćwiczenia instruktażowo-metodycznego w zakresie nakładania zadań obronnych, obrony cywilnej i zarządzania kryzysowego przez organy administracji samorządowej
Dodano: 2015-07-23 - świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej w ramach szkolenia obronnego dla dyrektorów placówek ochrony zdrowia
Dodano: 2015-06-29 - SPORZĄDZANIE, DOWÓZ I WYDAWANIE GORĄCYCH POSIŁKÓW DLA DZIECI I MŁODZIEŻY SZKOLNEJ NA TERENIE GMINY BARTOSZYCE.
Dodano: 2015-06-16