Uniwersytet Opolski ogłasza przetarg
- Adres: 45-040 Opole, Pl. Kopernika 11A
- Województwo: opolskie
- Telefon/fax: tel. 077 5 415977 , fax. 077 5415930
- Data zamieszczenia: 2014-07-30
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet Opolski
Pl. Kopernika 11A 11A
45-040 Opole, woj. opolskie
tel. 077 5 415977, fax. 077 5415930
REGON: 00000138200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.uni.opole.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usługi restauracyjnej, cateringowej i hotelarskiej dla jednostek Uniwersytetu Opolskiego - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest: Świadczenie usługi restauracyjnej, cateringowej i hotelarskiej dla jednostek Uniwersytetu Opolskiego z podziałem na 7 części: Część nr 1: Świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej podczas konferencji naukowej pt. Oświata etniczna w Europie, organizowanej przez Instytut Nauk Pedagogicznych, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1A do SIWZ, Część nr 2: Świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej podczas roboczego spotkania uczestników projektu naukowego pt. Uniwersytety na rzecz pogranicza, organizowanego przez Instytut Filologii Wschodniosłowiańskiej, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1B do SIWZ, Część nr 3: Świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej podczas międzynarodowej konferencji naukowej pt. Różnorodność kulturowa a styl, organizowanej przez Instytut Polonistyki i Kulturoznawstwa, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1C do SIWZ, Część nr 4: Świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej podczas międzynarodowej konferencji naukowej pt. Autonomia i zróżnicowanie Uniwersytetów, organizowanej przez Instytut Nauk Pedagogicznych, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1D do SIWZ, Część nr 5: Świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji naukowej pt. Słowianie na emigracji, organizowanej przez Instytut Filologii Wschodniosłowiańskiej, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1E do SIWZ, Część nr 6: Świadczenie usługi restauracyjnej podczas konferencji naukowej pt. Słowianie na emigracji, organizowanej przez Instytut Filologii Wschodniosłowiańskiej, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1F do SIWZ, Część nr 7: Świadczenie usługi restauracyjnej i cateringowej podczas międzynarodowej konferencji pt. American and European Values X: Philospohy In the Time of Economic Crisis, organizowanej przez Instytut Filozofii, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1G do SIWZ - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zamowienia.uni.opole.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przetarg nieograniczony na usługę cateringu podczas wydarzeń edukacyjnych w instytucjach kultury, pn. Dni Zrównoważonego Rozwoju w Edukacji w ramach Projektu POKL.09.04.00-16-002/13 pn. Neurony na rzecz ucznia i szkoły - przygotowanie nauczyciela do funkcjonowania w szkole XXI w.
Dodano: 2015-12-03 - Przetarg nieograniczony na usługę cateringu podczas konferencji metodycznej pn. Budząca się szkoła w ramach Projektu POKL.09.04.00-16-002/13 pn. Neurony na rzecz ucznia i szkoły - przygotowanie nauczyciela do funkcjonowania w szkole XXI w
Dodano: 2015-10-30 - Przetarg nieograniczony na usługi cateringowe na potrzeby projektu pn. Neurony na rzecz ucznia i szkoły - przygotowanie nauczyciela do funkcjonowania w szkole XXI w.
Dodano: 2015-09-22 - Świadczenie usługi restauracyjno-hotelarskiej podczas VII Warsztatów Leksykograficznych poświęconych pracom nad ósmym zeszytem Podręcznego Idiomatykonu Polsko-Rosyjskiego
Dodano: 2015-06-08 - Zakup posiłków w formie jednego gorącego dania
Dodano: 2015-05-07 - Świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej dla Uniwersytetu Opolskiego w czasie konferencji - Miasta XXI wieku
Dodano: 2015-04-16 - Usługa cateringu - żywienie pacjentów SP ZOZ MSW w Opolu
Dodano: 2014-12-01 - Świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej dla Wydziału Filologicznego UO
Dodano: 2014-11-24 - Świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej podczas konferencji pt. Śląsk Opolski jako region wspólnoty obywatelskiej
Dodano: 2014-11-05 - Przetarg nieograniczony na usługę restauracyjną na potrzeby Wydziału Mechanicznego Politechniki Opolskiej (nr sprawy ZP/U/83/2014)
Dodano: 2014-10-09