Instytut Technologiczno-Przyrodniczy ogłasza przetarg
- Adres: 05-090 Raszyn, Al. Hrabska 3
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 022 6283763 , fax. 022 6283763
- Data zamieszczenia: 2012-04-10
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Instytut Technologiczno-Przyrodniczy
Al. Hrabska 3 3
05-090 Raszyn, woj. mazowieckie
tel. 022 6283763, fax. 022 6283763
REGON: 00008009700000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: instytut badawczy
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usługi gastronomicznej - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Świadczenie usługi gastronomicznej w związku z organizacją spotkania roboczego w projekcie międzynarodowym: Przedmiotem zamówienia jest usługa gastronomiczna w związku z organizacją spotkania roboczego w projekcie międzynarodowym realizowanym przez Instytut Technologiczno - Przyrodniczy. Usługa gastronomiczna składać się będzie z dwóch części: 1.Poczęstunek powitalny gości. 2.Obiad. Opis pierwszej części usługi: Poczęstunek powitalny dla 60 gości powinien składać się z: napojów ciepłych (kawa, herbata), napojów zimnych (woda gazowana, woda niegazowana) oraz przekąsek (ciastka). Ponadto do napojów Sprzedający powinien dostarczyć: cukier, śmietankę do kawy, cytrynę oraz serwetki. Opis drugiej części zamówienia: Obiad dla 60 gości serwowany powinien być w formie bufetu. Posiłek powinien obejmować zupę oraz wybór dań głównych (przynajmniej dwa dania główne, w tym jedno wegetariańskie). Ponadto Sprzedający powinien zapewnić zastawę stołową (naczynia i sztućce), urządzenia umożliwiające utrzymanie temperatury serwowanych dań oraz stoliki barowe (minimum 10). Wykonawca dostarczy zamawiane artykuły własnym transportem na swój koszt do ITP Oddział w Warszawie, ul. Rakowiecka 32, 02 - 532 Warszawa - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555000005
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nd
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.itep.edu.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przetarg nieograniczony na usługę cateringową, organizacja żywienia w namiocie dla 600 osób przez okres 15 dni
Dodano: 2016-05-06 - Organizacja całodziennego wyżywienia dla uczestników szkoleń, narad, spotkań roboczych i konferencji organizowanych przez Centrum Szkolenia ZUS w Augustowie
Dodano: 2015-07-16 - Dostawą gorących posiłków jednodaniowych do czterech szkół na terenie gminy Magnuszew. do szkół w Mniszewie , Rozniszewie, Chmielewie i Przydworzycach
Dodano: 2015-01-02 - Świadczenie usługi cateringowej podczas spotkań organizowanych przez CEZAMAT PW Sp. z o.o.
Dodano: 2014-11-26 - wyżywienie uczestników szkoleń organizowanych przez Centrum Szkolenia w II Oddziale ZUS w Warszawie w oparciu o prowadzony bufet/stołówkę pracowniczą
Dodano: 2014-09-29 - Usługi cateringowe oraz transportowe podczas spotkań i posiedzeń
Dodano: 2014-06-25 - Organizacja imprez w ramach projektu KIS-NOWA PERSPEKTYWA realizowanego przez Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Płocku
Dodano: 2014-03-18 - Świadczenie usługi cateringowej spotkań przedstawicieli samorządu płockiego oraz płockich organizacji pozarządowych organizowanych w projekcie: Potencjał - Działanie - Rozwój: nowy wymiar współpracy Miasta Płocka i płockich organizacji pozarządowych realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet V Dobre rządzenia, Działanie 5.4 Rozwój potencjału trzeciego sektora, Poddziałanie 5.4.2 Rozwój dialogu obywatelskiego
Dodano: 2014-02-28 - Usługi cateringowe oraz transportowe podczas spotkań i posiedzeń
Dodano: 2014-02-14 - Organizacja imprez w ramach działań o charakterze środowiskowym dla projektu systemowego Droga do aktywności oraz otwartej imprezy piknikowej dla pracowników Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Płocku
Dodano: 2014-02-07