Przetargi.pl
Świadczenie usługi cateringowej wraz z obsługą w formie tzw. stołu szwedzkiego dla 300 osób

Akademia Wychowania Fizycznego J. Piłsudskiego 00-968 Warszawa, ul. Marymoncka 34, Wydział Wychowania Fizycznego i Sportu ogłasza przetarg

  • Adres: 21-500 Biała Podlaska, ul. Akademicka 2
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 83 3428712 , fax. 83 3428712
  • Data zamieszczenia: 2011-10-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Akademia Wychowania Fizycznego J. Piłsudskiego 00-968 Warszawa, ul. Marymoncka 34, Wydział Wychowania Fizycznego i Sportu
    ul. Akademicka 2 2
    21-500 Biała Podlaska, woj. lubelskie
    tel. 83 3428712, fax. 83 3428712
    REGON: 00032783000025
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.awf-bp.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usługi cateringowej wraz z obsługą w formie tzw. stołu szwedzkiego dla 300 osób
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej wraz z obsługą w formie tzw. stołu szwedzkiego dla 300 osób - uczestników Inauguracji Roku Akademickiego 2011/2012 w Wydziale Wychowania Fizycznego i Sportu, ul. Akademicka 2, 21-500 Biała Podlaska, woj. lubelskie; Zakres ilościowo - jakościowy przedmiotu zamówienia: napoje gorące: herbata Tetley lub Lipton lub Dilmah w ilości minimum 100 ml/osobę - kawa rozpuszczalna typu Nescafe lub Jacobs minimum 250 ml/osobę, woda gorąca w termosach - bez ograniczeń, dodatki: cukier, mleko, cytryna - bez ograniczeń,woda mineralna niegazowana w butelkach 0,5 l - 50 szt.,woda mineralna gazowana w butelkach 0,5 l - 50 szt.,trzy rodzaje soków owocowych (pomarańczowy, grejpfrutowy, porzeczkowy) podanych w szklanych dzbankach - 250 ml na osobę), wyroby cukiernicze: co najmniej 3 rodzaje ciast domowych (np. szarlotka, sernik- po 5 kg, ciasto tortowe - 10 kg), kocie oczka - 3 kg, jabłka w szlafroczkach - 5 kg, cukierki czekoladowe (np. mieszanka wedlowska) - 5 kg, kanapki przekąski: 3 rodzaje kanapek bankietowych na jasnym i ciemnym pieczywie (np. z serem białym na ostro i ziołami, z jajkiem pomidorem papryką i pietruszką, z salami, czerwona papryką i czarnymi oliwkami, z szynką pomidorem serem mozzarella i bazylią, z szynką pieczoną i ogórkiem konserwowym) - po 80 szt., Koreczki, mini szaszłyki - (np. boczek, wątróbka, śliwka) - po 1 szt. na osobę, świeże owoce podawane na paterach:śliwki - 5 kg, banany - 3 kg, winogrona (zielone, czarne) - 7 kg, nektarynki - 5 kg, 3 rodzaje sałatek (np. grecka, królewska, gyros) - po 5 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: W nawiązaniu do art. 45 ust. 2 ustawy Pzp Zamawiający w niniejszym postępowaniu nie żąda wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.awf-bp.edu.pl (zakładka w stopce strony: Zamówienia publiczne/Przetargi)
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach