Akademia Wychowania Fizycznego J. Piłsudskiego 00-968 Warszawa, ul. Marymoncka 34, Wydział Wychowania Fizycznego i Sportu ogłasza przetarg
- Adres: 21-500 Biała Podlaska, ul. Akademicka 2
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 83 3428712 , fax. 83 3428712
- Data zamieszczenia: 2011-10-05
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Akademia Wychowania Fizycznego J. Piłsudskiego 00-968 Warszawa, ul. Marymoncka 34, Wydział Wychowania Fizycznego i Sportu
ul. Akademicka 2 2
21-500 Biała Podlaska, woj. lubelskie
tel. 83 3428712, fax. 83 3428712
REGON: 00032783000025 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.awf-bp.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usługi cateringowej wraz z obsługą w formie tzw. stołu szwedzkiego dla 300 osób - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej wraz z obsługą w formie tzw. stołu szwedzkiego dla 300 osób - uczestników Inauguracji Roku Akademickiego 2011/2012 w Wydziale Wychowania Fizycznego i Sportu, ul. Akademicka 2, 21-500 Biała Podlaska, woj. lubelskie; Zakres ilościowo - jakościowy przedmiotu zamówienia: napoje gorące: herbata Tetley lub Lipton lub Dilmah w ilości minimum 100 ml/osobę - kawa rozpuszczalna typu Nescafe lub Jacobs minimum 250 ml/osobę, woda gorąca w termosach - bez ograniczeń, dodatki: cukier, mleko, cytryna - bez ograniczeń,woda mineralna niegazowana w butelkach 0,5 l - 50 szt.,woda mineralna gazowana w butelkach 0,5 l - 50 szt.,trzy rodzaje soków owocowych (pomarańczowy, grejpfrutowy, porzeczkowy) podanych w szklanych dzbankach - 250 ml na osobę), wyroby cukiernicze: co najmniej 3 rodzaje ciast domowych (np. szarlotka, sernik- po 5 kg, ciasto tortowe - 10 kg), kocie oczka - 3 kg, jabłka w szlafroczkach - 5 kg, cukierki czekoladowe (np. mieszanka wedlowska) - 5 kg, kanapki przekąski: 3 rodzaje kanapek bankietowych na jasnym i ciemnym pieczywie (np. z serem białym na ostro i ziołami, z jajkiem pomidorem papryką i pietruszką, z salami, czerwona papryką i czarnymi oliwkami, z szynką pomidorem serem mozzarella i bazylią, z szynką pieczoną i ogórkiem konserwowym) - po 80 szt., Koreczki, mini szaszłyki - (np. boczek, wątróbka, śliwka) - po 1 szt. na osobę, świeże owoce podawane na paterach:śliwki - 5 kg, banany - 3 kg, winogrona (zielone, czarne) - 7 kg, nektarynki - 5 kg, 3 rodzaje sałatek (np. grecka, królewska, gyros) - po 5 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: W nawiązaniu do art. 45 ust. 2 ustawy Pzp Zamawiający w niniejszym postępowaniu nie żąda wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.awf-bp.edu.pl (zakładka w stopce strony: Zamówienia publiczne/Przetargi)
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usługi polegającej na zapewnieniu całodziennego wyżywienia dla uczestników Lata Polonijnego 2016 UMCS w Lublinie
Dodano: 2016-06-23 - Świadczenie usługi polegającej na zapewnieniu całodziennego wyżywienia dla uczestników Lata Polonijnego 2016 UMCS w Lublinie, (oznaczenie sprawy: PN/32-2016/DOP-p)
Dodano: 2016-05-25 - usługa polegająca na organizacji cyklu dwóch dwudniowych posiedzeń Wspólnej Grupy Tematycznej oraz konferencji podsumowującej projekt Wypracowanie systemowych rozwiązań i mechanizmów na rzecz koordynacji działań współpracy transgranicznej. [OP-IV.272.76.2015.NSZ]
Dodano: 2015-07-07 - Świadczenie usługi polegającej na zapewnieniu całodziennego wyżywienia dla uczestników Lata Polonijnego 2015 UMCS w Lublinie, (oznaczenie sprawy: PN/11-2015/DOP- p). Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został zawarty w Załączniku nr 1 do siwz - opisie przedmiotu zamówienia.
Dodano: 2015-05-25 - Usługa zorganizowania wyżywienia, noclegów, ubezpieczenia oraz zapewnienie odzieży roboczej dla uczestników staży krajowych w ramach projektu pn.:Zasadnicza Szkoła Zawodowa w Adamowie Twoją szansą
Dodano: 2015-05-11 - Organizacja i obsługa trzech konferencji w ramach projektu pn.: Wystartuj z biznesem - Promocja Powiatu Ryckiego Narzędziem Rozwoju Lokalnego
Dodano: 2015-02-27 - Organizacja i obsługa trzech konferencji w ramach projektu pn.: Wystartuj z biznesem - Promocja Powiatu Ryckiego Narzędziem Rozwoju Lokalnego
Dodano: 2015-02-09 - Przetarg nieograniczony na sukcesywne świadczenie usług gastronomicznych i cateringowych dla Państwowego Instytutu Weterynaryjnego - Państwowego Instytutu Badawczego w Puławach
Dodano: 2015-01-29 - Usługa cateringowa dla PWSZ w Chełmie w związku z organizacją VIII Konferencji Naukowej GIS, GPS i technika lotnicza w praktyce
Dodano: 2014-11-28 - Usługa cateringowa na potrzeby projektu Wiedza i praktyka drogą do sukcesu
Dodano: 2014-11-03