Mazowiecki Ośrodek Doradztwa Rolniczego ogłasza przetarg
- Adres: 02-456 Warszawa, ul. Czereśniowa 98
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 5716100 , fax. 22 5716101
- Data zamieszczenia: 2012-09-14
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Mazowiecki Ośrodek Doradztwa Rolniczego
ul. Czereśniowa 98 98
02-456 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 22 5716100, fax. 22 5716101
REGON: 00674282000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.modr.mazowsze.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: wojewódzka samorządowa osoba prawna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usługi cateringowej w trakcie konferencji organizowanej przez Mazowiecki Ośrodek Doradztwa Rolniczego z siedzibą w Warszawie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej w trakcie organizowanej przez Zamawiającego Konferencji Regionalnej nt. E-COOP - Cyfrowe środowisko współdziałania, w ramach Programu INTERREG IV C. Konferencja Regionalna będzie organizowana w dniu 04.10.2012, godz. 10.00 w sali konferencyjnej Urzędu Marszałkowskiego Województwa Mazowieckiego w Warszawie, ul. Jagiellońska 26. Organizowana konferencja jest 1-dniowa, z przewidywaną liczbą uczestników od 80 do 100 osób. Zamawiający zobowiązuje się poinformować Wykonawcę najpóźniej 3 dni przed konferencją o dokładnej liczbie uczestników. Usługa cateringowa ma być zrealizowana w miejscu konferencji. Wykonawca, w celu prawidłowej realizacji przedmiotu zamówienia, powinien zapewnić uczestnikom konferencji: - serwis kawowy - w godzinach 09.30 - 14.15 - obiad jednodaniowy - w godzinach 14.30 - 15.00. Na serwis kawowy składać się ma: - gorąca kawa - bez ograniczeń, - herbata czarna - bez ograniczeń, - herbata owocowa - bez ograniczeń, - cukier, cytryna, mleko do kawy - bez ograniczeń, - mieszanka ciastek (co najmniej 4 rodzaje). Wykonawca zapewni kompletny serwis kawowy. Na obiad składać się ma: - danie główne mięsne, - dodatki: ziemniaki, ryż lub frytki, - zestaw surówek. Obiad dla każdego z uczestników konferencji powinien być podany na ciepło, z kompletną zastawą stołową (talerze, sztućce, serwetki itd.). Ponadto Wykonawca zapewni obsługę do sprawnego podawania posiłków oraz utrzymania porządku i uporządkowania pomieszczenia - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.modr.mazowsze.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług cateringowych na potrzeby organizowanych posiedzeń, szkoleń i konferencji w siedzibie CPS Dialog
Dodano: 2016-06-28 - świadczenie usług cateringowych wraz z niezbedną infrastrukturą na terenie Warszawy w ramach posiedzeń zespołów organizowanych przez Narodowe Centrum Kultury w roku 2016
Dodano: 2016-06-15 - Świadczenie usług cateringowych podczas szkoleń i spotkań organizowanych dla klientów i pracowników Urzędu Dozoru Technicznego - znak sprawy ZP-AL-17/16
Dodano: 2016-06-07 - ZP-20/FRSE/2016
Dodano: 2016-06-01 - Świadczenie usług gastronomicznych na rzecz Krajowej Szkoły Administracji Publicznej.
Dodano: 2016-05-31 - Zorganizowanie cateringu dla uczestników kursów specjalizacyjnych - sprawa nr P/145/2016/SMat/WIM - 71/ZP/16
Dodano: 2016-05-30 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-05-11 - Świadczenie usługi gastronomicznej podczas Dnia Fizyka na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-04-15 - Catering na konferencję REVOLVE IPS 2016
Dodano: 2016-04-14 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-03-24