Mazowieckie Biuro Planowania Regionalnego w Warszawie ogłasza przetarg
- Adres: 00-410 Warszawa, ul. Solec 22
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 5184900 , fax. 22 5184949
- Data zamieszczenia: 2015-03-04
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Mazowieckie Biuro Planowania Regionalnego w Warszawie
ul. Solec 22 22
00-410 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 22 5184900, fax. 22 5184949
REGON: 01617475600000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usługi cateringowej podczas V posiedzenia Mazowieckiego Forum Terytorialnego - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej podczas V posiedzenia Mazowieckiego Forum Terytorialnego. 2. Liczba uczestników posiedzenia: 70 osób. 3. W ramach wykonania przedmiotu zamówienia Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia ciągłej przerwy kawowej, zaczynając od 30 min. przed rozpoczęciem posiedzenia, na którą składają się: gorąca kawa, gorąca woda do parzenia herbaty, herbata w saszetkach (czarna i co najmniej 3 smaki owocowej), woda (gazowana i niegazowana), soki owocowe, cukier, mleko lub śmietanka do kawy, cytryna w plasterkach do herbaty, świeże ciasto i ciastka, kanapki koktajlowe - różne rodzaje: - na pieczywie jasnym (jeden rodzaj) i ciemnym (dwa rodzaje), - z wędliną oraz bezmięsne (np. kanapka z żółtym serem, kanapka z pastą twarogową, kanapka z kurczakiem wędzonym, kanapka z łososiem wędzonym, kanapka z pieczonym schabem itp.), - każda kanapka z dodatkiem warzyw (np. pomidor, ogórek, papryka, rzodkiewka, szczypiorek, oliwki, sałata itp.). Zamawiający zgodnie z art. 24 ust 2a ustawy P.z.p wykluczy z postępowania o udzielenie zamówienia Wykonawcę, który w okresie 3 lat przed wszczęciem postępowania, w sposób zawiniony poważnie naruszył obowiązki zawodowe, w szczególności, gdy wykonawca w wyniku zamierzonego działania lub rażącego niedbalstwa nie wykonał lub nienależycie wykonał zamówienie, co Zamawiający jest w stanie wykazać za pomocą dowolnych środków dowodowych. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga od Wykonawców wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin platności wynagrodzenia wykonawcy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.mbpr.pl,
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług cateringowych na potrzeby organizowanych posiedzeń, szkoleń i konferencji w siedzibie CPS Dialog
Dodano: 2016-06-28 - świadczenie usług cateringowych wraz z niezbedną infrastrukturą na terenie Warszawy w ramach posiedzeń zespołów organizowanych przez Narodowe Centrum Kultury w roku 2016
Dodano: 2016-06-15 - Świadczenie usług cateringowych podczas szkoleń i spotkań organizowanych dla klientów i pracowników Urzędu Dozoru Technicznego - znak sprawy ZP-AL-17/16
Dodano: 2016-06-07 - ZP-20/FRSE/2016
Dodano: 2016-06-01 - Świadczenie usług gastronomicznych na rzecz Krajowej Szkoły Administracji Publicznej.
Dodano: 2016-05-31 - Zorganizowanie cateringu dla uczestników kursów specjalizacyjnych - sprawa nr P/145/2016/SMat/WIM - 71/ZP/16
Dodano: 2016-05-30 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-05-11 - Świadczenie usługi gastronomicznej podczas Dnia Fizyka na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-04-15 - Catering na konferencję REVOLVE IPS 2016
Dodano: 2016-04-14 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-03-24