Przetargi.pl
ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ PODCZAS POSIEDZENIA RADY NAUKOWEJ PROJEKTU -TRENDY ROZWOJOWE MAZOWSZA- FINANSOWANEGO W RAMACH PROGRAMU OPERACYJNEGO KAPITAŁ LUDZKI.

Mazowieckie Biuro Planowania Regionalnego w Warszawie ogłasza przetarg

  • Adres: 00-410 Warszawa, ul. Solec 22
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 22 5184900 , fax. 22 5184949
  • Data zamieszczenia: 2015-04-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Mazowieckie Biuro Planowania Regionalnego w Warszawie
    ul. Solec 22 22
    00-410 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 22 5184900, fax. 22 5184949
    REGON: 01617475600000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ PODCZAS POSIEDZENIA RADY NAUKOWEJ PROJEKTU -TRENDY ROZWOJOWE MAZOWSZA- FINANSOWANEGO W RAMACH PROGRAMU OPERACYJNEGO KAPITAŁ LUDZKI.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej podczas posiedzenia Rady Naukowej projektu -Trendy rozwojowe Mazowsza-. Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia usługi cateringowej w formie stołów szwedzkich, dostosowanej do liczby uczestników posiedzenia wraz z obsługą (przygotowanie, serwis, sprzątanie), składającej się z: -serwisu kawowego dostępnego w godzinach trwania posiedzenia (1030-1330), na który złożą się: gorąca kawa, gorąca woda do parzenia herbaty, herbata w saszetkach (czarna, earlgrey i co najmniej 2 smaki owocowej), woda gazowana i niegazowana, soki owocowe, cukier, mleko lub śmietanka do kawy, cytryna w plasterkach do herbaty, świeże ciasto i ciastka; -lunchu po zakończeniu posiedzenia (godz. 1330) w formie stołu szwedzkiego (tzw. bufet) wraz z obsługą kelnerską, obejmującego: przystawkę, zupę, dwa rodzaje drugiego dania (mięso/ryba) z dodatkami, deser, owoce, napoje gorące (w tym kawa i herbata), wodę mineralną, soki owocowe. Szczegółowe warunki realizacji zamówienia określa projekt umowy stanowiący Załącznik Nr 5 do SIWZ. Zamawiający zgodnie z art. 24 ust 2a ustawy P.z.p wykluczy z postępowania o udzielenie zamówienia Wykonawcę, który w okresie 3 lat przed wszczęciem postępowania, w sposób zawiniony poważnie naruszył obowiązki zawodowe, w szczególności, gdy wykonawca w wyniku zamierzonego działania lub rażącego niedbalstwa nie wykonał lub nienależycie wykonał zamówienie, co Zamawiający jest w stanie wykazać za pomocą dowolnych środków dowodowych.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga od Wykonawców wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin płatności wynagrodzenia wykonawcy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.mbpr.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach