Przetargi.pl
Świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji oraz spotkań oraganizowanych w ramach realizacji projektu pn. /Kompleksowe wspomaganie rozwoju szkół i przedszkoli w Powiecie Gorlickim/

Zespół Szkół Zawodowych im. Kazimierza Pułaskiego ogłasza przetarg

  • Adres: 38-300 Gorlice, ul. Niepodległości 5
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 18 353 50 19 , fax. 18 353 50 19
  • Data zamieszczenia: 2014-09-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Zawodowych im. Kazimierza Pułaskiego
    ul. Niepodległości 5 5
    38-300 Gorlice, woj. małopolskie
    tel. 18 353 50 19, fax. 18 353 50 19
    REGON: 00018055100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zszgorlice.iap.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Publiczna placówka oświatowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji oraz spotkań oraganizowanych w ramach realizacji projektu pn. /Kompleksowe wspomaganie rozwoju szkół i przedszkoli w Powiecie Gorlickim/
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa polegająca na zorganizowaniu przerwy kawowej podczas konferencji oraz spotkań dla uczestników projektu pn. /Kompleksowy wspomaganie rozwoju szkół i przedszkoli w Powiecie Gorlickim/ realizowanego przez Zespół Szkół Zawodowych im. Kazimierza Pułaskiego w Gorlicach - Powiatowe Centrum Edukacji w Gorlicach, w ramach Priorytetu III Wysoka jakość systemu oświaty, Działanie 3.5. Kompleksowe wspomaganie rozwoju szkół, Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.Przerwa kawowa obejmuje:kawę (parzoną i rozpuszczalną), min. 200 ml/os, herbatę, min. 200 ml/os,mleko/śmietankę do kawy, cukier, cytrynę do herbaty,wodę mineralną, min. 200ml/os, ciastka: kruche lub bankietowe , min. 2 szt. na osobę, przygotowanie, dostarczenie i serwis gastronomiczny (przygotowanie, obsługa kelnerska, nakrycie stołów/obrusy, ,zastawa porcelanowa i szklana , sztućce metalowe oraz sprzątanie).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zszgorlice.iap.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach