Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 1 "Elektryk" ogłasza przetarg
- Adres: 67-100 Nowa Sól, ul. Witosa 25
- Województwo: lubuskie
- Telefon/fax: tel. 68 47555-59 , fax. 68 47555-40 lub 59
- Data zamieszczenia: 2012-06-21
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 1 "Elektryk"
ul. Witosa 25 25
67-100 Nowa Sól, woj. lubuskie
tel. 68 47555-59, fax. 68 47555-40 lub 59
REGON: 00065029300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.zsp1-elektryk.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: samorządowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników projektu /Wiedza z /Elektryka/ - mój sukces zawodowy/ realizowanego w ramach PO KL Priorytet IX. Działanie 9.2. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Kategoria według Słownika Zamówień (CPV): 55524000-9 Usługi dostarczania posiłków do szkół; 55320000-9 Usługi podawania posiłków; 55321000-6 Usługi przygotowywania posiłków. 2. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu, dowozie i podaniu posiłków podczas zajęć edukacyjnych dla uczestników projektu pt. /Wiedza z /Elektryka/ - mój sukces zawodowy/ realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet IX: Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, Działanie 9.2 Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego. 3. Usługi będą świadczone w siedzibie zamawiającego tj. w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych nr 1 /Elektryk/ w Nowej Soli ul. Witosa 25 -27 podczas spotkań od poniedziałku do soboty (spotkania objęte projektem będą odbywały się od poniedziałku do piątku po godz. 15: 15 a w soboty od godz. 8:30). 4. W zakres przedmiotu zamówienia dotyczącego usługi cateringu wchodzić będzie przygotowanie, dostawa własnym środkiem transportu i na własny koszt 8276 obiadów oraz 3296 zestawów kanapkowych. Podane ilości posiłków i zestawów kanapkowych to ilości maksymalne, przewidziane do realizacji w trakcie obowiązywania umowy. Zamawiający informuje, iż rzeczywiste ilości zamawianych obiadów/zestawów mogą ulec zmniejszeniu w sytuacji, gdy rzeczywista liczba uczestników projektu będzie mniejsza od przewidzianej przez Zamawiającego, a Wykonawca nie będzie wnosił roszczeń z tytułu zmniejszenia ilości zamawianych posiłków. 5. Usługi cateringowe będą świadczone w okresie od 1 września 2012 r. do 30 maja 2014 r. z wyłączeniem miesięcy lipiec i sierpień. Wykonawca dostarczać będzie uczestnikom obiady i zestawy kanapkowe w dni wskazane przez Zamawiającego. Wykonawca będzie otrzymywał od zamawiającego dokładny harmonogram dostaw /dzień, godzina, miejsce/ na każdy miesiąc świadczenia usługi do 25 dnia miesiąca poprzedzającego miesiąc świadczenia usługi. 6. Przez usługę cateringu rozumie się przygotowanie i dostarczenie: - obiadu - ciepłego posiłku szczegółowo określonego z załączniku nr 1 do SIWZ, - zestawu kanapkowego szczegółowo określonego w załączniku nr 1 do SIWZ. 7. Zamawiający przewiduje, że maksymalna wielkość zamówienia, jaka może wystąpić do realizacji jednego dnia to 230 obiadów i 90 zestawów kanapkowych. 8. Wykonawca dostarczy Zamawiającemu przedmiot zamówienia, własnym środkiem transportu i na własny koszt w miejsce wskazane przez Zamawiającego. 9. Wszystkie koszty podania oraz sprzątnięcia po spożyciu posiłku oraz wywozu odpadów po konsumpcji ponosi Wykonawca. 10. Posiłki będą przygotowywane przez Wykonawcę w obiekcie, dla którego Wykonawca posiada decyzję inspektora sanitarnego o dopuszczeniu obiektu do przygotowywania posiłków dla potrzeb zbiorowego żywienia. 11. Wykonawca zobowiązany jest dostarczać gotowe posiłki w sposób zapewniający ich zabezpieczenie podczas transportu przed skażeniem, utratą wartości odżywczych i odpowiedniej temperatury. 12. Wykonawca odpowiada za dostarczenie posiłków oraz podanie ich zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności. 13. Wykonawca zobowiązany jest do: - świadczenia usług cateringowych wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, - dostarczania posiłków ciepłych w naczyniach jednorazowych wraz ze sztućcami jednorazowymi i serwetkami w godzinach wskazanych przez Zamawiającego razem z workami do pakowania naczyń jednorazowych, - dostarczenia zestawów kanapkowych zapakowanych w folię spożywczą zapobiegającą wyschnięciu kanapek, - zabrania pojemników oraz resztek pokonsumpcyjnych w dniu świadczenia usługi na swój koszt, - nie dokonywania jakichkolwiek zmian w posiłkach, zestawach kanapkowych wchodzących w skład posiłku/zestawu określonego w załączniku nr 1 do SIWZ, - przestrzegania porządku, zasad bhp i przeciw pożarowych obowiązujących w placówkach oświatowych i prowadzenie działalności w sposób niekolidujący z normalnym funkcjonowaniem szkoły. 14. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555240009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: zamawiający nie żąda wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.zsp1-elektryk.pl/projekt1/
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przedmiotem zamówienia jest dożywianie dzieci w Szkołach Podstawowych i Gimnazjum oraz przedszkolach na terenie Gminy Bledzew , polegające na przygotowaniu i dostarczeniu gorących posiłków na dożywianie dla około 200 dzieci i młodzieży szkolnej w placówkach oświatowych na terenie Gminy Bledzew od poniedziałku do piątku w dni nauki w szkole ,poczynając od 17 stycznia 2014 do 19 grudnia 2014r. Ilość dni żywieniowych - 172
Dodano: 2013-12-20 - Przygotowanie i dostawa ciepłych posiłków dla uczniów Zespołu Szkół Samorządowych w Lubniewicach na rok 2014
Dodano: 2013-12-17 - DOŻYWIANIE DZIECI W SZKOŁACH I PRZEDSZKOLACH NA TERENIE GMINY BLEDZEW OD28 STYCZNIA 2013 r. DO 20 GRUDNIA 2013 r
Dodano: 2012-12-18 - Dostarczanie posiłków uczniom Szkoły Podstawowej i Gimnazjum w Kargowej
Dodano: 2012-12-05 - DOŻYWIANIE DZIECI W SZKOŁACH I PRZEDSZKOLACH NA TERENIE GMINY BLEDZEW W OKRESIE OD WRZEŚNIA 2012R DO 21 GRUDNIA 2012R
Dodano: 2012-08-29 - Przygotowanie i dostawa ciepłych posiłków dla uczniów Zespołu Szkół Samorządowych w Lubniewicach na rok szkolny 2012/2013
Dodano: 2012-08-09 - Przygotowanie i dostawa ciepłych posiłków dla uczniów Zespołu Szkół Samorządowych w Lubniewicach
Dodano: 2011-08-24 - Świadczenie usług cateringowych i dowozów dzieci w ramach realizacji projektu pn.: Kożuchów - Dzieciom 2 współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej.
Dodano: 2010-08-30