Przetargi.pl
Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników projektu /Wiedza z /Elektryka/ - mój sukces zawodowy/ realizowanego w ramach PO KL Priorytet IX. Działanie 9.2.

Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 1 "Elektryk" ogłasza przetarg

  • Adres: 67-100 Nowa Sól, ul. Witosa 25
  • Województwo: lubuskie
  • Telefon/fax: tel. 68 47555-59 , fax. 68 47555-40 lub 59
  • Data zamieszczenia: 2012-06-21
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 1 "Elektryk"
    ul. Witosa 25 25
    67-100 Nowa Sól, woj. lubuskie
    tel. 68 47555-59, fax. 68 47555-40 lub 59
    REGON: 00065029300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.zsp1-elektryk.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: samorządowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników projektu /Wiedza z /Elektryka/ - mój sukces zawodowy/ realizowanego w ramach PO KL Priorytet IX. Działanie 9.2.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Kategoria według Słownika Zamówień (CPV): 55524000-9 Usługi dostarczania posiłków do szkół; 55320000-9 Usługi podawania posiłków; 55321000-6 Usługi przygotowywania posiłków. 2. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu, dowozie i podaniu posiłków podczas zajęć edukacyjnych dla uczestników projektu pt. /Wiedza z /Elektryka/ - mój sukces zawodowy/ realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet IX: Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, Działanie 9.2 Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego. 3. Usługi będą świadczone w siedzibie zamawiającego tj. w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych nr 1 /Elektryk/ w Nowej Soli ul. Witosa 25 -27 podczas spotkań od poniedziałku do soboty (spotkania objęte projektem będą odbywały się od poniedziałku do piątku po godz. 15: 15 a w soboty od godz. 8:30). 4. W zakres przedmiotu zamówienia dotyczącego usługi cateringu wchodzić będzie przygotowanie, dostawa własnym środkiem transportu i na własny koszt 8276 obiadów oraz 3296 zestawów kanapkowych. Podane ilości posiłków i zestawów kanapkowych to ilości maksymalne, przewidziane do realizacji w trakcie obowiązywania umowy. Zamawiający informuje, iż rzeczywiste ilości zamawianych obiadów/zestawów mogą ulec zmniejszeniu w sytuacji, gdy rzeczywista liczba uczestników projektu będzie mniejsza od przewidzianej przez Zamawiającego, a Wykonawca nie będzie wnosił roszczeń z tytułu zmniejszenia ilości zamawianych posiłków. 5. Usługi cateringowe będą świadczone w okresie od 1 września 2012 r. do 30 maja 2014 r. z wyłączeniem miesięcy lipiec i sierpień. Wykonawca dostarczać będzie uczestnikom obiady i zestawy kanapkowe w dni wskazane przez Zamawiającego. Wykonawca będzie otrzymywał od zamawiającego dokładny harmonogram dostaw /dzień, godzina, miejsce/ na każdy miesiąc świadczenia usługi do 25 dnia miesiąca poprzedzającego miesiąc świadczenia usługi. 6. Przez usługę cateringu rozumie się przygotowanie i dostarczenie: - obiadu - ciepłego posiłku szczegółowo określonego z załączniku nr 1 do SIWZ, - zestawu kanapkowego szczegółowo określonego w załączniku nr 1 do SIWZ. 7. Zamawiający przewiduje, że maksymalna wielkość zamówienia, jaka może wystąpić do realizacji jednego dnia to 230 obiadów i 90 zestawów kanapkowych. 8. Wykonawca dostarczy Zamawiającemu przedmiot zamówienia, własnym środkiem transportu i na własny koszt w miejsce wskazane przez Zamawiającego. 9. Wszystkie koszty podania oraz sprzątnięcia po spożyciu posiłku oraz wywozu odpadów po konsumpcji ponosi Wykonawca. 10. Posiłki będą przygotowywane przez Wykonawcę w obiekcie, dla którego Wykonawca posiada decyzję inspektora sanitarnego o dopuszczeniu obiektu do przygotowywania posiłków dla potrzeb zbiorowego żywienia. 11. Wykonawca zobowiązany jest dostarczać gotowe posiłki w sposób zapewniający ich zabezpieczenie podczas transportu przed skażeniem, utratą wartości odżywczych i odpowiedniej temperatury. 12. Wykonawca odpowiada za dostarczenie posiłków oraz podanie ich zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności. 13. Wykonawca zobowiązany jest do: - świadczenia usług cateringowych wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, - dostarczania posiłków ciepłych w naczyniach jednorazowych wraz ze sztućcami jednorazowymi i serwetkami w godzinach wskazanych przez Zamawiającego razem z workami do pakowania naczyń jednorazowych, - dostarczenia zestawów kanapkowych zapakowanych w folię spożywczą zapobiegającą wyschnięciu kanapek, - zabrania pojemników oraz resztek pokonsumpcyjnych w dniu świadczenia usługi na swój koszt, - nie dokonywania jakichkolwiek zmian w posiłkach, zestawach kanapkowych wchodzących w skład posiłku/zestawu określonego w załączniku nr 1 do SIWZ, - przestrzegania porządku, zasad bhp i przeciw pożarowych obowiązujących w placówkach oświatowych i prowadzenie działalności w sposób niekolidujący z normalnym funkcjonowaniem szkoły. 14. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555240009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: zamawiający nie żąda wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.zsp1-elektryk.pl/projekt1/
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach