Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Krakowie ogłasza przetarg
- Adres: 30-529 Kraków, ul. Józefińska 14/002
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 012 6165420, 6165424 , fax. 012 6165428
- Data zamieszczenia: 2010-09-22
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Krakowie
ul. Józefińska 14/002 14/002
30-529 Kraków, woj. małopolskie
tel. 012 6165420, 6165424, fax. 012 6165428
REGON: 35150530800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.mops.krakow.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usługi cateringowej - szkolenie wyjazdowe dla beneficjentów ostatecznych kształcące kompetencje liderskie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej - przygotowanie i wydanie posiłków uczestnikom szkolenia wjazdowego dla beneficjentów ostatecznych, kształcącego kompetencje liderskie w ramach realizacji projektu systemowego Pora na aktywność, zgodnie z poniższymi wytycznymi: a) termin realizacji zamówienia: 14 października 2010 roku, b) miejsce realizacji w granicach administracyjnych Wieprza k. Andrychowa, w woj. małopolskim lub na trasie w odległości 25 km od granic administracyjnych Wieprza, c) ilość uczestników: 8 osób (słownie: osiem osób), d) menu określone dla jednej osoby: pierwsze danie: rosół drobiowy lub zupa pomidorowa 400 ml, pieczywo 50g, drugie danie: kotlet drobiowy lub kotlet de Volaile 100g, ziemniaki z wody 200g, surówka z buraków ćwikłowych lub marchewki 100g, kompot z owoców sezonowych 200ml, deser: kawa lub herbata 250 ml, szarlotka 100g. Posiłek powinien być zdatny do bezpośredniego spożycia. 2. Wykonawca zapewni właściwą jakość przygotowywanych posiłków i zobowiązuje się wykonać przedmiot umowy szczegółowo opisany w ustępie poprzedzającym, zgodnie z wymogami określonymi w przepisach ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2006r. nr 171, poz. 1225 ze zmianami) wraz z aktami wykonawczymi oraz przepisów ustawy z dnia 14 marca 1985 roku o Państwowej Inspekcji Sanitarnej (tekst jednolity: Dz. U. z 2006r. nr 122, poz. 851 ze zmianami). 3. Zamawiający zapewni wszelkie niezbędne naczynia i sztućce oraz obsługę. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.mops.krakow.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- zapewnienie sali konferencyjnej, miejsc noclegowych, miejsc parkingowych oraz realizacja usług gastronomicznych na potrzeby przeprowadzenia szkolenia w dniach 2-3 września 2016 r. w Warszawie, w ramach projektu Wsparcie podmiotów podstawowej opieki zdrowotnej we wdrażaniu standardów jakości i bezpieczeństwa opieki współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego
Dodano: 2016-07-22 - Organizacja kolacji zasiadanej w ramach konferencji Digital Infrastructures for Research 2016 (II)
Dodano: 2016-06-29 - Usługi gastronomiczne świadczone na potrzeby uczestników letnich kursów Szkoły Języka i Kultury Polskiej UJ oraz Obozu dla Młodzieży, w dniach 1-22 lipca 2016 r. oraz 2-16 sierpnia 2016 r
Dodano: 2016-06-07 - Organizacja kolacji zasiadanej w ramach konferencji Digital Infrastructures for Research 2016
Dodano: 2016-05-30 - Organizacja konferencji pod nazwą Europejski Uniwersytet Regionów na rzecz uczenia się przez całe życie poprzez zapewnienie usługi restauracyjnej, cateringowej i noclegowej
Dodano: 2016-05-25 - Zapewnienie miejsc noclegowych, sali konferencyjnej, miejsca na realizację usług gastronomicznych oraz realizacja usług gastronomicznych na potrzeby dwóch realizowanych projektów:Wsparcie szpitali we wdrażaniu standardów jakości i bezpieczeństwa opieki część Program Akredytacji Szpitali współfin. ze środków UE w ramach EFS; Wsparcie podmiotów podstawowej opieki zdrowotnej we wdrażaniu standardów jakości i bezpieczeństwa opieki współfin. ze środków UE w ramach EFS
Dodano: 2016-05-17 - Organizacja 2 wyjazdów studyjnych
Dodano: 2016-03-02 - Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie miejsc noclegowych, sali konferencyjnej, miejsca na realizację usług gastronomicznych oraz realizacja usług gastronomicznych na potrzeby przeprowadzenia Ogólnopolskiej Konferencji Jakość w Opiece Zdrowotnej w dniach 23-24 maja 2016 r. w Krakowie, której uczestnikami będą przedstawiciele instytucji opieki zdrowotnej w Polsce.
Dodano: 2016-01-28 - Świadczenie usług w zakresie całodziennego żywienia osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych i żywienia uprawnionych pracowników Komend Miejskich i Powiatowych Policji woj. małopolskiego
Dodano: 2016-01-11 - Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków klientom MOPS w Oświęcimiu w roku 2016
Dodano: 2015-12-16