Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. J.J. Śniadeckich ogłasza przetarg
- Adres: 85-796 Bydgoszcz, al. prof. S. Kaliskiego 7
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 52 374-93-32, 374-94-03 , fax. 52 3749332
- Data zamieszczenia: 2016-06-06
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. J.J. Śniadeckich
al. prof. S. Kaliskiego 7 7
85-796 Bydgoszcz, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 52 374-93-32, 374-94-03, fax. 52 3749332
REGON: 00000168900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.utp.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ w trakcie konferencji POLISHOPA Design Thinking Conference Bydgoszcz 2016 - 22.06 - 23.06 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ w trakcie konferencji POLISHOPA Design Thinking Conference Bydgoszcz 2016 - 22.06 - 23.06 Miejsce świadczenia usługi: Centrum Konferencyjne OPERA NOVA, foyer przed salą Fidelio przy ul. Marszałka Ferdynanda Focha 5, Bydgoszcz , Ilość osób: 300 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555211009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium przez Wykonawcę
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: termin płatności
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://zamowienia.utp.edu.pl/
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług cateringowych
Dodano: 2016-02-29 - Usługa Cateringu w ramach Studiów Podyplomowych Międzynarodowy Inżynier Spawalnik IWE
Dodano: 2015-09-24 - USŁUGI CATERINGU
Dodano: 2015-02-26 - Usługa Cateringu w ramach Studiów Podyplomowych Międzynarodowy Inżynier Spawalnik IWE
Dodano: 2014-10-16 - Usługa sukcesywna Cateringu w ramach projektu EFEKTYWNOŚĆ ENERGETYCZNA DLA PROEKOLOGICZNEGO ROZWOJU Mikro, Małych i Średnich Przedsiębiorstw STUDIA PODYPLOMOWE I DORADZTWO DLA FIRM
Dodano: 2014-09-18 - Usługa Cateringu dla uczestników oraz gości VII Konferencji Naukowo - Technicznej ECO-EURO-ENERGIA
Dodano: 2014-09-04 - Usługa sukcesywna Cateringu w ramach projektu EFEKTYWNOŚĆ ENERGETYCZNA DLA PROEKOLOGICZNEGO ROZWOJU Mikro, Małych i Średnich Przedsiębiorstw STUDIA PODYPLOMOWE I DORADZTWO DLA FIRM
Dodano: 2014-03-13 - Usługi cateringu
Dodano: 2014-02-05 - Usługa Cateringu w ramach Studiów Podyplomowych Międzynarodowy Inżynier Spawalnik IWE
Dodano: 2013-10-04 - USŁUGI CATERINGU
Dodano: 2013-01-31