Przetargi.pl
Świadczenie usług żywienia pacjentów Niepublicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej Szpital im. prof. Z. Religi w Słubicach Sp. z o.o. przez okres 12 miesięcy

NZOZ Szpital im. prof. Z.Religi w Słubicach Sp. z o. o. ogłasza przetarg

  • Adres: 69-100 Słubice, Nadodrzańska 6
  • Województwo: lubuskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2022-09-30
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: NZOZ Szpital im. prof. Z.Religi w Słubicach Sp. z o. o.
    Nadodrzańska 6
    69-100 Słubice, woj. lubuskie
    REGON: 080445872
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpitalslubice.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usług żywienia pacjentów Niepublicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej Szpital im. prof. Z. Religi w Słubicach Sp. z o.o. przez okres 12 miesięcy
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług w zakresie żywienia pacjentów Niepublicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej Szpital im. Profesora Zbigniewa Religi w Słubicach Sp. z o. o. przez okres 12 miesięcy. Przewidywany termin rozpoczęcia świadczenia: październik 2022r.Szczegółowy zakres ilościowy posiłków z uwzględnieniem wymaganych diet zawarty jest w dodatku nr 2 i 3 do SWZ (załącznik nr 1 i 2 do oferty), będący integralną częścią SWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu na zasadach określonych w Rozdziale XI SWZ, oraz spełniają określone przez Zamawiającego warunki udziału w postępowaniu.2. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki dotyczące:1) zdolności do występowania w obrocie gospodarczym:Zamawiający nie ustala szczegółowego warunku udziału w Postępowaniu.2) uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów:Zamawiający uzna warunek za spełniony, jeżeli Wykonawca posiada:a) aktualny wpis do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej, o którym mowa w art. 62 Ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2020r. poz. 2021 z późn. zm.).3) sytuacji ekonomicznej lub finansowej:Zamawiający nie ustala szczegółowego warunku udziału w Postępowaniu.4) Zdolności technicznej lub zawodowej:Zamawiający uzna warunek za spełniony, jeżeli Wykonawca posiada:a. Osoby skierowane przez wykonawcę do realizacji zamówienia publicznego:• minimum dwóch kucharzy (w tym min. jeden posiadający wykształcenie gastronomiczne), po przeszkoleniu z zakresu dobrej praktyki higienicznej, dobrej praktyki produkcyjnej (GHP, GMP) oraz zasad systemu HACCP, z min. 2 –letnim doświadczeniem w przygotowywaniu posiłków.• minimum jedną osobę – dietetyka/dietetyczkę z min. rocznym doświadczeniem w zakresie żywienia zbiorowego (w tym żywienia pacjentów w placówkach służby zdrowia) – posiadającą wydany przez uprawnioną jednostkę dokument (dyplom) wskazujący uprawnienia dietetyka oraz po przeszkoleniu z zakresu dobrej praktyki higienicznej, dobrej praktyki produkcyjnej (GHP, GMP) oraz zasad systemu HACCP.• minimum jednego kierowcę, po przeszkoleniu z zasad Dobrej Praktyki Higieny (GHP).b. Narzędzia, wyposażenie zakładu lub urządzeń technicznych dostępnych wykonawcy w celu wykonania zamówienia publicznego wraz z informacją o podstawie do dysponowania tymi zasobami:• dysponuje wyposażoną kuchnią zatwierdzoną przez Państwowego Inspektora Sanitarnego jako zakład prowadzący działalność związaną z produkcją i obrotem żywnością w zakresie przygotowania posiłków od surowca do gotowej potrawy oraz świadczenia usług dla odbiorców zewnętrznych, posiadającą wdrożony system HACCP, w której będąprzygotowywane posiłki w ramach realizacji przedmiotu zamówienia;• minimum jeden pojazd przystosowany do transportu posiłków, który spełnia wymogi sanitarno-epidemiologiczne i został dopuszczony do użytkowania przez Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-10-10

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach