Ochotnicze Hufce Pracy Wielkopolska Wojewódzka Komenda ogłasza przetarg
- Adres: 61-485 Poznań, ul. 28 Czerwca 1956 r. nr 211
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 61 8312405 , fax. 61 8312485
- Data zamieszczenia: 2013-05-14
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ochotnicze Hufce Pracy Wielkopolska Wojewódzka Komenda
ul. 28 Czerwca 1956 r. nr 211
61-485 Poznań, woj. wielkopolskie
tel. 61 8312405, fax. 61 8312485
REGON: 00103694500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.ohp.poznan.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług wyżywienia uczestników projektu w formie cateringu w trakcie zajęć dydaktycznych w OSZ Wolsztyn w ramach realizacji projektu OHP jako realizator usług rynku pracy współfinansowany przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach PO KL Priorytet I Działanie 1.3 Poddziałanie 1.3.3 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług wyżywienia uczestników projektu w formie cateringu w trakcie zajęć dydaktycznych w OSZ Wolsztyn w ramach projektu OHP jako realizator usług rynku pracy współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach PO KL Priorytet I Działanie 1.3 Poddziałanie 1.3.3 zgodnie z umową nr UDA-POKL.01.03.03-00-023/09-00 z dnia 15 maja 2009 roku. Zakres zamówienia obejmuje: - Codzienne przygotowanie i dostarczanie posiłków w trakcie zajęć dydaktycznych dla uczestników projektu. - Przedmiotem zamówienia jest 1 posiłek dziennie dla każdego uczestnika. - Posiłek powinien składać się z dania głównego (drugie danie), ciasta i napoju (250 ml). Danie główne powinno składać się z porcji mięsa (180 - 220 g), ziemniaków lub klusek (250 g), zestawu surówek (150 g) Zamawiający dopuszcza zestaw obiadowy wg jadłospisu obowiązującego u Wykonawcy. - Posiłki powinny być urozmaicone i nie powinny powtarzać się w przeciągu jednego tygodnia. - Posiłek powinien być dostarczony do miejsca podanego przez Zamawiającego w porcjach dla jednej osoby, podawany na ciepło, w jednorazowych pojemnikach z kompletem sztućców jednorazowych. - Posiłki powinny być przygotowane zgodnie z polskimi normami żywieniowymi, z produktów o wysokim standardzie. - Zamawiający ma prawo na bieżąco kontrolować realizację zamówienia. - Wykonawca będzie realizował zamówienie w danym dniu na telefoniczne zamówienie Zamawiającego na 3 godziny przed dostarczeniem posiłku. Informacja telefoniczna zawierać będzie informację o miejscu dostarczenia posiłku i liczbie posiłków. - Liczba uczestników projektu i dni żywieniowych: nie więcej niż: 1. Profesjonalny sprzedawca z elementami obsługi kas fiskalnych i terminali płatniczych , podstawy HACCP (OSZ Wolsztyn, 10 osób, maksymalnie 16 dni) 2. Kierowca z prawem jazdy kat C (OSZ Wolsztyn, 10 osób, maksymalnie 5 dni) 3. Opiekunka osób starszych z modułem języka niemieckiego (OSZ Wolsztyn, 10 osób, maksymalnie 19 dni) - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.ohp.poznan.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sporządzanie i dostarczanie całodziennego wyżywienia dla pacjentów w Szpitalu Powiatowym w Jarocinie
Dodano: 2016-06-20 - Usługi kateringowe w okresie 2016/2017
Dodano: 2016-05-11 - Usługa cateringowa podczas LOGISTICS Party, Poznań, 18 maja 2016 r.
Dodano: 2016-04-28 - ŚWIADCZENIE USŁUG GASTRONOMICZNYCH DLA PACJENTÓW SAMODZIELNEGO PUBLICZNEGO ZESPOŁU OPIEKI ZDROWOTNEJ W GOSTYNIU
Dodano: 2016-04-07 - Przygotowanie, dowóz i wydanie gorących posiłków dla osób uprawnionych korzystających ze wsparcia Ośrodka Pomocy Społecznej w formie dożywiania w okresie od 7 stycznia do 22 grudnia 2016r.
Dodano: 2015-12-09 - Przygotowanie, dowóz i wydanie posiłków w Hostelu Socjalnym dla osób bezdomnych uprawnionych do korzystania z pomocy Ośrodka Pomocy Społecznej w okresie od 4 stycznia do 31 grudnia 2016 r.
Dodano: 2015-11-30 - Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla ILiM
Dodano: 2015-11-26 - Sporządzanie i dostarczanie całodziennego wyżywienia dla pacjentów w Szpitalu Powiatowym w Jarocinie.
Dodano: 2015-11-26 - Świadczenie usług cateringowych dla szkoły podstawowej, gimnazjum i przedszkola w Mieścisku w 2016 roku
Dodano: 2015-11-23 - Usługa cateringowa - zbiorowego żywienia dzieci uczęszczających do Przedszkola w Mrowinie z Oddziałami Zamiejscowymi w Napachaniu
Dodano: 2015-11-18