Dolnośląska Wojewódzka Komenda OHP ogłasza przetarg
- Adres: 50-413 Wrocław, ul. Wybrzeże Juliusza Słowackiego 9
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 071 3444908 , fax. 071 3424901
- Data zamieszczenia: 2010-10-15
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Dolnośląska Wojewódzka Komenda OHP
ul. Wybrzeże Juliusza Słowackiego 9 9
50-413 Wrocław, woj. dolnośląskie
tel. 071 3444908, fax. 071 3424901
REGON: 00700348000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.dolnoslaska.ohp.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka budżetowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług wyżywienia uczestników projektu regionalnego Młodość - Aktywność - Praca współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego z podziałem na 6 zadań. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest: Świadczenie usług wyżywienia uczestników projektu regionalnego Młodość - Aktywność - Praca współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego z podziałem na 6 zadań. CPV 55300000-3, 55500000-5. 2. Podział na zadania: zadanie nr 1 - świadczenie usług wyżywienia na terenie miasta Wrocławia, zadanie nr 2 - świadczenie usług wyżywienia na terenie miasta Legnicy, zadanie nr 3 - świadczenie usług wyżywienia na terenie miasta Jelenia Góra, zadanie nr 4 - świadczenie usług wyżywienia na terenie miasta Wołowa, zadanie nr 5 - świadczenie usług wyżywienia na terenie miasta Wałbrzycha, zadanie nr 6 - świadczenie usług wyżywienia na terenie miasta Świdnicy, 3. Miejsce realizacji zadań: a) Zadanie nr 1 - w promieniu do 3 km od placówki terenowej Zamawiającego ul. Wybrzeże Słowackiego 9 we Wrocławiu, b) Zadanie nr 2 - w promieniu do 3 km od placówki terenowej Zamawiającego ul. Żeglarska 12 w Legnicy, c) Zadanie nr 3 - w promieniu do 3 km od placówki terenowej Zamawiającego ul. Piotra Skargi 19 w Jeleniej Górze, d) Zadanie nr 4 - w promieniu do 3 km od placówki terenowej Zamawiającego ul. Kościuszki 27 w Wołowie, e) Zadanie nr 5 - w promieniu do 3 km od placówki terenowej Zamawiającego al. Wyzwolenia 38 w Wałbrzychu f) Zadanie nr 6 - w promieniu do 3 km od placówki terenowej Zamawiającego ul. 1 Maja 23 w Świdnicy. 3. Termin wykonania zamówienia: od dnia podpisania umowy do 31.05.2011r. 4. Wykonawca będzie realizował zadanie na pisemne wezwanie Zamawiającego. Wezwanie zostanie przesłane Wykonawcy faksem lub drogą elektroniczną w terminie do 5 dni od daty planowanej realizacji zadania. Zamawiający każdorazowo określi datę, kiedy uczestnicy projektu będą korzystać z wyżywania. . 4.1. Planuje się, że w 2010 roku max 18 dni żywieniowych, w 2011 max 71 dni żywieniowych. Łączna liczba dni żywieniowych 89. 5. Wyżywieniem objętych zostanie max 130 osób, w tym Wrocławiu (40 osób), Legnicy (20 osób), Jeleniej Górze (20 osób), Wołowie (30 osób), Wałbrzychu ( 10 osób ) i Świdnicy (10 osób). 6. Wykonawca będzie wydawał posiłki uczestnikom projektu na podstawie bonu żywieniowego którego wzór określi Zamawiający w terminie do 5 dni od daty podpisania umowy. Wykonawca jest zobowiązany 1 raz w miesiącu wykonać zbiorcze zestawienie otrzymanych bonów, które stanowić będzie podstawę rozliczenia z Zamawiającym. 7. Posiłek - obiad winien składać się z 2 dań: zupy oraz dania drugiego tj: z posiłków mięsnych np: kotlet schabowy z ziemniakami, surówką i napojem, filet z kurczaka z ziemniakami surówką i napojem, kotlet mielony z ziemniakami, surówką i napojem, gulasz z kaszą gryczaną, surówką i napojem, danie chińskie z ryżem, surówką i napojem, posiłków bezmięsnych - mącznych np.: pierogi ruskie z napojem lub kefirem, pierogi z kapusta i grzybami z napojem, posiłków rybnych: np. filet z ryby morskiej z ziemniakami, surówką i napojem. Uwaga: posiłki winny być serwowane naprzemiennie. 8.Posiłki winny spełniać Normy żywieniowe zgodne z polskimi normami żywieniowymi. Wykonawca zobowiązany jest do przygotowywania posiłków o najwyższym standardzie na bazie produktów najwyższej jakości i bezpieczeństwem zgodnie z normami HACCP. Zamawiający ma prawo do bieżącej kontroli wykonywanego zamówienia. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dolnoslaska.ohp.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługi restauracyjne dla nie więcej niż 35 osób w lokalach gastronomicznych we Wrocławiu, podczas spotkania partnerów w ramach projektu Boost Inno Boosting Social Innovation współfinansowanego z Programu URBACT III z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w dniach 6-8 lipca 2016r
Dodano: 2016-05-31 - Usługi gastronomiczne na potrzeby projektu Akademia Chóralna 2016r. w Malborku
Dodano: 2016-04-22 - Usługi gastronomiczne na potrzeby projektu- Akademia Chóralna 2016
Dodano: 2016-04-14 - Świadczenie usług cateringowych na Stadionie Miejskim we Wrocławiu
Dodano: 2016-03-22 - Usługi gastronomiczne na potrzeby projektu Akademia Chóralna
Dodano: 2015-11-19 - Nr postępowania SZP V-T/Z/IV/2015 - świadczenie usług w zakresie całodziennego żywienia pacjentów - cateringu dla pacjentów Strzelińskiego Centrum Medycznego Sp. z o.o.
Dodano: 2015-08-18 - Świadczenie usług cateringowych na Stadionie Miejskim we Wrocławiu
Dodano: 2015-06-19 - Przetarg nieograniczony na kompleksową usługę organizacji spotkania informacyjno-promocyjnego obejmującą wynajem sali i świadczenie usług gastronomicznych w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego realizowanego na Dolnym Śląsku przez Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy.
Dodano: 2015-05-22 - Przetarg nieograniczony na kompleksową usługę 4 spotkań informacyjno-promocyjnych, obejmującą wynajem sal i świadczenie usług gastronomicznych w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój realizowanego na Dolnym Śląsku, organizowaną przez Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy z podziałem na zadania.
Dodano: 2015-04-28 - Obsługa gastronomiczna spotkania podsumowującego projekt Lekcje z przedsiębiorczym Jankiem realizowany w ramach Programu Edukacja Przedsiębiorczości
Dodano: 2015-04-27