Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Nr 1 ogłasza przetarg
- Adres: 24-200 Bełżyce, ul. Przemysłowa
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 81 5173051
- Data zamieszczenia: 2017-02-22
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Nr 1
ul. Przemysłowa 44
24-200 Bełżyce, woj. lubelskie
tel. 81 5173051
REGON: 43271072100000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług w zakresie żywienia pacjentów hospitalizowanych w Szpitalu Powiatowym Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej Nr 1 w Bełżycach - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług w zakresie żywienia pacjentów hospitalizowanych w Szpitalu Powiatowym Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej Nr 1 w Bełżcach okresie 12 miesięcy licząc od dnia zawarcia umowy i przygotowywanie około 116.000 posiłków rocznie (około 39000 osobodni) dla pacjentów hospitalizowanych w Szpitalu Powiatowym w Bełżcach oraz Zakładzie Pielęgnacyjno- Opiekuńczym. 2. Świadczenie usług objętych przedmiotem zamówienia odbywać się będzie z zachowaniem i przestrzeganiem reżimu sanitarno-higienicznego zgodnie z obowiązującymi przepisami, a także zgodności z zasadami Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP), Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Cateringowej (GCP) oraz z wdrożeniem i utrzymaniem Systemu Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP). W ciągu 30 dni od daty zawarcia umowy Wykonawca zobowiązany jest do uzyskania i przedłożenia Zamawiającemu certyfikatu HACCP. Kod CPV: 55.32.10.00-6, 55.52.00.00-1, 2. Zakres usługi będzie obejmować : • sporządzanie posiłków; • transport posiłków z kuchni Wykonawcy do pomieszczenia dystrybucji posiłków w Szpitalu (w termosach i innych szczelnie zamkniętych pojemnikach gastronomicznych ). • dystrybucję posiłków na oddziały przez personel Wykonawcy i Zamawiającego, odbiór termosów i pojemników gastronomicznych. • wydawanie posiłków w oddziałach szpitalnych pacjentom przez pracowników Zamawiającego i Wykonawcy. • mycie poza Szpitalem termosów zbiorczych, pojemników gastronomicznych, przyborów kuchennych, łyżek do serwowania potraw i innych pojemników potrzebnych do transportu i dystrybucji posiłków. dostarczenie pojemników na odpady pokonsumpcyjne w każdej kuchence w danym oddziale oraz usuwanie odpadów pokonsumpcyjnych min 1x dziennie, w przypadku większej ilości odpadów częściej. • mycie pojemników na odpady poza Szpitalem przez personel Wykonawcy. 3. Ilość łóżek w poszczególnych oddziałach : * Oddział Chirurgii Ogólnej z Pododdziałem Intensywnej Opieki Pooperacyjnej-20 * Oddział Położniczo- Ginekologiczny-18 *Oddział Rehabilitacyjny-16 *Zakład Pielęgnacyjno- Opiekuńczy-45 *Oddział Chorób Wewnętrznych z Pododdziałem Intensywnej Opieki Kardiologicznej-42 *Oddział Pediatryczny-15 Razem=156 4. Ilość kuchenek oddziałowych : 1. Chirurgia + Rehabilitacja 2. Położnictwo + Ginekologia 3. ZPO 4. Wewnętrzny 5. Pediatria 5. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określony jest w Załączniku nr 1 załączonym do niniejszej specyfikacji. 6. Wykonawca zobowiązany jest zrealizować usługi na zasadach i warunkach opisanych w projekcie umowy stanowiącym załącznik nr 7 do SIWZ 7. Zamawiający nie przewiduje : 7.1 Zamawiający nie przewiduje możliwości udzielenia zamówień o których mowa w art. 67 ustawy Pzp. 7.2 Zamawiający nie przewiduje zawarcia umowy ramowej, 7.3 wykorzystania aukcji elektronicznej, 7.4. ustanowienia dynamicznego systemu zakupów, 7.5 zwrotu kosztów udziału w niniejszym postępowaniu. 8. Zamawiający nie zamierza zwoływać zebrania Wykonawców, o których mowa w art. 38 ust. 3 ustawy. 9. Treść złożonych ofert musi być zgodna z treścią SIWZ pod rygorem ich odrzucenia. 10. Wykonawca wskaże w formularzu ofertowym, którą część zamówienia powierzy do wykonania Podwykonawcy. Wykonawca odpowiada za czynności podwykonawców w zakresie wykonywania zamówienia. Jeżeli Podwykonawca nie zostanie wskazany w ofercie – przyjmuje się , że całe zamówienie zrealizuje Wykonawca. 11. Zmiany postanowień umowy zawartej w wyniku niniejszego postępowania będą mogły być wprowadzone wyłącznie w okolicznościach oraz w sposób wskazany w Załączniku nr 5 do SIWZ - projekt umowy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług żywieniowych dla uczniów Szkoły Podstawowej nr 16 im. Fryderyka Chopina w Lublinie
Dodano: 2024-05-07 - Zakup usługi żywienia dla osób zatrzymanych w PDOZ KMP w Białej Podlaskiej, PDOZ KPP w Biłgoraju, PDOZ KPP w Krasnymstawie, osób przebywających w Policyjnej Izbie Dziecka ...
Dodano: 2024-04-26 - Świadczenie usługi cateringowej obejmującej całodzienne wyżywienie dla uczestników kursów i szkoleń w ramach projektu „Utworzenie i wsparcie funkcjonowania Branżowego Centrum Umiejętności w Łukowie”
Dodano: 2024-02-27 - Usługi cateringowe, gastronomiczne i noclegowe na potrzeby wydarzeń organizowanych przez Centrum Spotkania Kultur w Lublinie
Dodano: 2024-02-19 - Świadczenie usług gastronomicznych i cateringowych dla Ośrodka Edukacji Ekologicznej ”Lasy Janowskie” na bazie wydzierżawianych pomieszczeń kuchennych wraz z wyposażeniem
Dodano: 2024-02-01 - "Świadczenie usługi cateringowej podzielonej na części"
Dodano: 2023-12-22 - „Świadczenie usług gastronomicznych dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej im. Roba Inja w Świdniku’’
Dodano: 2023-12-18 - Dostawa posiłków – usługa cateringowa dla uczestników Dziennego Domu Pomocy dla Seniorów w Biłgoraju
Dodano: 2023-12-14 - Zapewnienie jednego gorącego posiłku składającego się z dwóch dań i napoju dla uczniów/dzieci objętych pomocą Miejskiego Ośrodka Pomocy Rodzinie w Chełmie w 2024 roku
Dodano: 2023-12-14 - Prowadzenie stołówki szkolnej poprzez świadczenie usług żywieniowych dla uczniów ZSO nr 1 w Zespole Szkół Ogólnokształcących nr 1 im. Zbigniewa Herberta w Lublinie.
Dodano: 2023-12-05