Przetargi.pl
świadczenie usług w zakresie przygotowania i dostawy całodziennych posiłków dla pacjentów ZP1/2018

Szpital Powiatu Bytowskiego Sp. z o.o. ogłasza przetarg

  • Adres: 77100 Bytów, ul. Lęborska
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 598 228 500 , fax. 59 822 39 90
  • Data zamieszczenia: 2018-01-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szpital Powiatu Bytowskiego Sp. z o.o.
    ul. Lęborska 13
    77100 Bytów, woj. pomorskie
    tel. 598 228 500, fax. 59 822 39 90
    REGON: 22079963600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital-bytow.com.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    świadczenie usług w zakresie przygotowania i dostawy całodziennych posiłków dla pacjentów ZP1/2018
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest codzienne przygotowanie i dostawa posiłków dla pacjentów Szpitala Powiatu Bytowskiego Sp. z o.o. w Bytowie na bazie kuchni produkcyjnej i zaplecza gospodarczego Wykonawcy. Realizacja zamówienia odbywać się będzie w systemie ciągłym obejmującym pracę w soboty, niedziele i dni świąteczne.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Warunek, o którym mowa w niniejszym punkcie zostanie spełniony, jeżeli Wykonawca wykaże, że posiada: - zezwolenia na prowadzenie działalności w zakresie usług cateringu i w zakresie transportu żywności, w którego treści znajduje się zapis o wdrożeniu i stosowaniu systemu HACCP na usługę cateringu i transportu żywności, wydane przez Państwowy Powiatowy Inspektorat Sanitarny lub - pozytywną Decyzję Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego potwierdzającą, że kuchnia wykonawcy spełnia wymogi sanitarno - higieniczne i techniczne do przygotowywania posiłków dla pacjentów szpitala w systemie cateringowym oraz certyfikat HACCP wydany przez wyspecjalizowany zewnętrzny podmiot akredytowany a w przypadku braku takiego dokumentu opinię właściwego Państwowego powiatowego Inspektora Sanitarnego potwierdzającą, że Wykonawca wdraża procedury HACCP.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej wg wzoru na załączniki nr 10 do SIWZ, oraz, w przypadku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, dowody potwierdzające, że powiązania z innym Wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach