Szpital Powiatu Bytowskiego Sp. z o.o. ogłasza przetarg
- Adres: 77100 Bytów, ul. Lęborska
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 598 228 500 , fax. 59 822 39 90
- Data zamieszczenia: 2018-01-08
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szpital Powiatu Bytowskiego Sp. z o.o.
ul. Lęborska 13
77100 Bytów, woj. pomorskie
tel. 598 228 500, fax. 59 822 39 90
REGON: 22079963600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital-bytow.com.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
świadczenie usług w zakresie przygotowania i dostawy całodziennych posiłków dla pacjentów ZP1/2018 - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest codzienne przygotowanie i dostawa posiłków dla pacjentów Szpitala Powiatu Bytowskiego Sp. z o.o. w Bytowie na bazie kuchni produkcyjnej i zaplecza gospodarczego Wykonawcy. Realizacja zamówienia odbywać się będzie w systemie ciągłym obejmującym pracę w soboty, niedziele i dni świąteczne. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Warunek, o którym mowa w niniejszym punkcie zostanie spełniony, jeżeli Wykonawca wykaże, że posiada: - zezwolenia na prowadzenie działalności w zakresie usług cateringu i w zakresie transportu żywności, w którego treści znajduje się zapis o wdrożeniu i stosowaniu systemu HACCP na usługę cateringu i transportu żywności, wydane przez Państwowy Powiatowy Inspektorat Sanitarny lub - pozytywną Decyzję Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego potwierdzającą, że kuchnia wykonawcy spełnia wymogi sanitarno - higieniczne i techniczne do przygotowywania posiłków dla pacjentów szpitala w systemie cateringowym oraz certyfikat HACCP wydany przez wyspecjalizowany zewnętrzny podmiot akredytowany a w przypadku braku takiego dokumentu opinię właściwego Państwowego powiatowego Inspektora Sanitarnego potwierdzającą, że Wykonawca wdraża procedury HACCP.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej wg wzoru na załączniki nr 10 do SIWZ, oraz, w przypadku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, dowody potwierdzające, że powiązania z innym Wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- USŁUGA CATERINGU POSIŁKÓW DLA DZIECI, KTÓRE BĘDĄ UCZĘSZCZAĆ DO GMINNEGO PRZEDSZKOLA IM. J. TUWIMA W STRASZYNIE W ROKU SZKOLNYM 2024/2025
Dodano: 2024-07-22 - Gotowanie i wydawanie posiłków dla uczniów w oparciu o użyczenie wyposażonej w urządzenia i sprzęt kuchni wraz z zapleczem w Specjalnym Ośrodku Szkolno- Wychowawczym w Damnicy
Dodano: 2024-07-19 - Świadczenie usług cateringowych dla osób przebywających na pobytach wypoczynkowych w OSW „Koszarka" w Przebrnie k. Krynicy Morskiej, w okresie od 17.06.2024 r. do 08.09.2024 r.
Dodano: 2024-06-05 - Sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby Wojewódzkiego Urzędu Pracy w Gdańsku w roku 2024.
Dodano: 2024-04-18 - Świadczenie usług cateringowych w 2024 roku
Dodano: 2024-03-28 - Świadczenie usługi cateringowej podczas 52 szkoleń w 2024 r.
Dodano: 2024-03-13 - Sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby Pomorskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego w Lubaniu w ramach wydarzeń organizowanych w 2024 roku, takich jak szkolenia, konferencje, targi itp.
Dodano: 2024-03-05 - Usługa cateringowa zbiorowego żywienia w Zespole Szkół Ogólnokształcących nr 8 im. Jana Pawła II w Gdańsku
Dodano: 2024-02-23 - Przygotowanie i dostawa obiadów dla podopiecznych Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Kosakowie
Dodano: 2024-02-16 - Prowadzenie kuchni i świadczenie usług związanych z całodzienną obsługą przygotowywanie posiłków w pomieszczeniach wydzierżawionych przez Zamawiającego i dystrybucji posiłków do stołówki DPS w Pucku
Dodano: 2024-02-02