Województwo Łódzkie ogłasza przetarg
- Adres: 90-051 Łódź, al. Piłsudskiego 8
- Województwo: łódzkie
- Telefon/fax: tel. 042 6633385, 6633384 , fax. 042 6633391
- Data zamieszczenia: 2014-04-15
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Województwo Łódzkie
al. Piłsudskiego 8 8
90-051 Łódź, woj. łódzkie
tel. 042 6633385, 6633384, fax. 042 6633391
REGON: 47207171500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.lodzkie.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług restauracyjnych podczas spotkań organizowanych przez Departament Polityki Regionalnej Urzędu Marszałkowskiego Województwa Łódzkiego - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług restauracyjnych podczas spotkań organizowanych przez Departament Polityki Regionalnej Urzędu Marszałkowskiego Województwa Łódzkiego w 2014 roku, w tym: a. zapewnienie obiadów lub kolacji wraz z obsługą kelnerską podczas 5 imprez/spotkań, w tym: - 1 usługa dla maksymalnie 10 osób; - 2 usługi dla maksymalnie 20 osób każda; - 2 usługi dla maksymalnie 30 osób każda; b. zapewnienie całodziennego cateringu (w tym obiad lub kolacji) wraz z obsługą kelnerską podczas 1 imprezy dla maksymalnie 30 osób. 2. Zamawiający wymaga, aby restauracja/lokal, w której odbywać się będą usługi restauracyjne zlokalizowana była w centrum Łodzi (ze względu na miejsca planowanych spotkań/imprez; łatwą dostępność; charakter reprezentacyjny) w kwadracie ulic: Zachodnia, Ogrodowa, Drewnowska, Karskiego. Uwaga: Zamawiający wymaga, aby Wykonawca składając ofertę, w punkcie 2 Formularza Ofertowego (Załącznik Nr 2 do SIWZ) wskazał nazwę restauracji/lokalu oraz jej adres, w szczególności: nazwę ulicy, numer). 3. Świadczenie usług restauracyjnych odbywać się będzie sukcesywnie, w oparciu o poszczególne zlecenia Zamawiającego, w okresie obowiązywania umowy, w ramach organizowanych przez Zamawiającego spotkań. 4. Usługi restauracyjne będą świadczone przez Wykonawcę zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego. Zlecenia na realizację konkretnej usługi będą składane w formie elektronicznej (e-mail) na adres wskazany przez Wykonawcę: - najpóźniej na 5 dni (roboczych) przed realizacją i będą zawierały termin oraz rodzaj usługi (obiad lub całodzienny catering); - najpóźniej na 2 dni (robocze) przed realizacją i będą zawierały liczbę uczestników. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.lodzkie.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Mixera Regionalnego - Łódzkie 2016 (sygn. post. ZP.272.57.2016)
Dodano: 2016-07-20 - Świadczenie usług w zakresie żywienia osób zatrzymanych
Dodano: 2016-07-15 - Świadczenie usługi hotelarskiej, restauracyjnej i transportowej dla osób z uniwersytetów trzeciego wieku i organizacji pozarządowych prowadzących działania na rzecz osób starszych podczas trzydniowego seminarium szkoleniowego
Dodano: 2016-07-07 - Świadczenie usług cateringowych podczas spotkań konferencji organizowanych w 2016r. przez Departament Kultury Fizycznej, Sportu i Turystyki Urzędu Marszałkowskiego Województwa Łódzkiego
Dodano: 2016-07-01 - Świadczenie usług cateringowych podczas organizowanych przez Departament Kultury i Edukacji uroczystości i spotkań w 2016 roku sygnatura ZP.272.48.2016
Dodano: 2016-06-29 - Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby Festiwalu Myślenia Projektowego organizowanego przez Departament Promocji i Współpracy Zagranicznej Urzędu Marszałkowskiego Województwa Łódzkiego
Dodano: 2016-04-15 - Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Regionalnego Biura Województwa Łódzkiego w Brukseli w 2016 roku
Dodano: 2016-04-13 - Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Departamentu Promocji i Współpracy Zagranicznej Urzędu Marszałkowskiego Województwa Łódzkiego w 2016 roku
Dodano: 2016-03-29 - Świadczenie usługi hotelarskiej, restauracyjnej i transportowej dla maksymalnie 30 osób z powiatowych centrów pomocy rodzinie z województwa łódzkiego podczas trzydniowego seminarium szkoleniowego.
Dodano: 2016-03-22 - Świadczenie usługi restauracyjno-konferencyjnej podczas jednodniowej konferencji Usługi na rzecz rodziny z dzieckiem z niepełnosprawnością w województwie łódzkim - bariery, możliwości, potrzeby. Analiza międzyśrodowiskowa. w dniu 24 maja 2016 roku
Dodano: 2016-03-21