Przetargi.pl
Świadczenie usług restauracyjnych podczas spotkań organizowanych przez Departament Polityki Zdrowotnej Urzędu Marszałkowskiego w Łodzi

Województwo Łódzkie ogłasza przetarg

  • Adres: 90-051 Łódź, al. Piłsudskiego 8
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 042 6633385, 6633384 , fax. 042 6633391
  • Data zamieszczenia: 2011-10-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Województwo Łódzkie
    al. Piłsudskiego 8 8
    90-051 Łódź, woj. łódzkie
    tel. 042 6633385, 6633384, fax. 042 6633391
    REGON: 47207171500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.lodzkie.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usług restauracyjnych podczas spotkań organizowanych przez Departament Polityki Zdrowotnej Urzędu Marszałkowskiego w Łodzi
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług restauracyjnych podczas spotkań organizowanych przez Departament Polityki Zdrowotnej Urzędu Marszałkowskiego, na maksymalnie 2 spotkaniach, dla nie więcej niż 100 osób jednorazowo w siedzibie Zamawiającego oraz innych miejscach na terenie Łodzi wskazanych przez Zamawiającego zgodnie z bieżącymi zleceniami. Realizacja zamówienia obejmuje w szczególności: a. dostarczenie na własny koszt i ryzyko przedmiotu usług restauracyjnych zgodnie z Załącznikiem nr 3 do SIWZ tj. Szczegółowym opisem przedmiotu zamówienia, b. zapewnienie, że usługi świadczone będą na najwyższym poziomie tj.: -dostarczone produkty żywnościowe będą świeże, -zastawa będzie czysta i nieuszkodzona, -obsługa będzie świadczona zgodnie z zasadami w tym zakresie obowiązującymi, c. przygotowanie zastawy i zamówionego menu w miejscu świadczenia usługi, d. pozostawienie w czystości miejsca, w którym świadczone będą usługi. Realizacja zamówienia odbywać się będzie sukcesywnie, w miarę potrzeb, w oparciu o odrębne zlecenia cząstkowe, składane w formie pisemnej, faksem lub za pośrednictwem poczty elektronicznej. Na podstawie każdorazowego zlecenia Zamawiającego określającego termin i miejsce świadczenia usług oraz czas trwania i liczbę uczestników spotkania. Zamawiający zobowiązuje się do zamawiania świadczenia usług restauracyjnych najpóźniej na 2 dni robocze przed planowanym terminem spotkania, podczas którego usługi objęte zleceniem mają być świadczone. Zamawiający może odwołać złożone i potwierdzone przez Wykonawcę zlecenie nie później niż na 48 godzin przed wskazanym pierwotnie w zleceniu planowanym terminem spotkania. Ostateczna wysokość wynagrodzenia zostanie określona na podstawie liczby osób wskazanej w zleceniu oraz stawki na jedną osobę. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi Załącznik nr 3 do SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.lodzkie.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach