Centrum Kształcenia Ustawicznego im. Pokolenia Kolumbów w Płocku ogłasza przetarg
- Adres: 09-402 Płock, ul. Jakubowskiego 10
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 24 364 78 53; 364 78 50 , fax. 24 364 78 51
- Data zamieszczenia: 2013-10-21
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Centrum Kształcenia Ustawicznego im. Pokolenia Kolumbów w Płocku
ul. Jakubowskiego 10 10
09-402 Płock, woj. mazowieckie
tel. 24 364 78 53; 364 78 50, fax. 24 364 78 51
REGON: 61016940000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.zjo.lo.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług restauracyjnych podczas prowadzonych zajęć w siedzibie Zamawiającego dla uczestników projektu Nowy zawód-Nowa praca - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przez usługę restauracyjną należy rozumieć przygotowanie i dostarczanie poczęstunku oraz lunchu podczas przerw dla uczestników zajęć, dekorację stołów bufetowych, usunięcie pozostałych resztek posiłków oraz transport wyposażenia i produktów w obie strony. 2. Zakres przedmiotu zamówienia: a) serwis kawowy: - napoje gorące kawa rozpuszczalna liofilizowana i parzona 100 % Arabika, herbata 100 % ekspresowa w torebkach ze sznureczkiem, herbata smakowa do wyboru - 2 rodzaje, - wybór ciastek - 2 rodzaje typu: kruche, markizy, wafle, - krojona cytryna -plasterki, cukier, mleko- wszystko bez limitu, - napoje zimne: woda (niegazowana i gazowana)-butelki 0,5 l b)danie gorące- lunch: -danie główne - mięso drobiowe lub wieprzowe po 150-170 g na osobę, -ryż lub ziemniaki, lub kasza po 100 g na osobę, -surówkę po 100 g na osobę, -napój niegazowany smakowy (nie woda) typu Tymbark, Nestea- butelka min. 0,33 ml na osobę, -opakowanie styropianowe, surówka pakowana do każdej porcji oddzielnie, jednorazowe sztućce, serwetki papierowe, plastikowe kubki, - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.zjo.lo.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług cateringowych na potrzeby organizowanych posiedzeń, szkoleń i konferencji w siedzibie CPS Dialog
Dodano: 2016-06-28 - świadczenie usług cateringowych wraz z niezbedną infrastrukturą na terenie Warszawy w ramach posiedzeń zespołów organizowanych przez Narodowe Centrum Kultury w roku 2016
Dodano: 2016-06-15 - Świadczenie usług cateringowych podczas szkoleń i spotkań organizowanych dla klientów i pracowników Urzędu Dozoru Technicznego - znak sprawy ZP-AL-17/16
Dodano: 2016-06-07 - ZP-20/FRSE/2016
Dodano: 2016-06-01 - Świadczenie usług gastronomicznych na rzecz Krajowej Szkoły Administracji Publicznej.
Dodano: 2016-05-31 - Zorganizowanie cateringu dla uczestników kursów specjalizacyjnych - sprawa nr P/145/2016/SMat/WIM - 71/ZP/16
Dodano: 2016-05-30 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-05-11 - Świadczenie usługi gastronomicznej podczas Dnia Fizyka na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-04-15 - Catering na konferencję REVOLVE IPS 2016
Dodano: 2016-04-14 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-03-24