Przetargi.pl
Świadczenie usług restauracyjnych podczas prowadzonych zajęć w siedzibie Zamawiającego dla uczestników projektu Nowy zawód-Nowa praca

Centrum Kształcenia Ustawicznego im. Pokolenia Kolumbów w Płocku ogłasza przetarg

  • Adres: 09-402 Płock, ul. Jakubowskiego 10
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 24 364 78 53; 364 78 50 , fax. 24 364 78 51
  • Data zamieszczenia: 2013-10-21
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centrum Kształcenia Ustawicznego im. Pokolenia Kolumbów w Płocku
    ul. Jakubowskiego 10 10
    09-402 Płock, woj. mazowieckie
    tel. 24 364 78 53; 364 78 50, fax. 24 364 78 51
    REGON: 61016940000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.zjo.lo.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usług restauracyjnych podczas prowadzonych zajęć w siedzibie Zamawiającego dla uczestników projektu Nowy zawód-Nowa praca
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przez usługę restauracyjną należy rozumieć przygotowanie i dostarczanie poczęstunku oraz lunchu podczas przerw dla uczestników zajęć, dekorację stołów bufetowych, usunięcie pozostałych resztek posiłków oraz transport wyposażenia i produktów w obie strony. 2. Zakres przedmiotu zamówienia: a) serwis kawowy: - napoje gorące kawa rozpuszczalna liofilizowana i parzona 100 % Arabika, herbata 100 % ekspresowa w torebkach ze sznureczkiem, herbata smakowa do wyboru - 2 rodzaje, - wybór ciastek - 2 rodzaje typu: kruche, markizy, wafle, - krojona cytryna -plasterki, cukier, mleko- wszystko bez limitu, - napoje zimne: woda (niegazowana i gazowana)-butelki 0,5 l b)danie gorące- lunch: -danie główne - mięso drobiowe lub wieprzowe po 150-170 g na osobę, -ryż lub ziemniaki, lub kasza po 100 g na osobę, -surówkę po 100 g na osobę, -napój niegazowany smakowy (nie woda) typu Tymbark, Nestea- butelka min. 0,33 ml na osobę, -opakowanie styropianowe, surówka pakowana do każdej porcji oddzielnie, jednorazowe sztućce, serwetki papierowe, plastikowe kubki,
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.zjo.lo.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach