Ośrodek Pomocy Społecznej Dzielnicy Bielany m.st. Warszawy ogłasza przetarg
- Adres: 01-824 Warszawa, ul. Przybyszewskiego 80/82
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 022 5689100 , fax. 022 8645952
- Data zamieszczenia: 2015-12-02
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Pomocy Społecznej Dzielnicy Bielany m.st. Warszawy
ul. Przybyszewskiego 80/82 80/82
01-824 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 022 5689100, fax. 022 8645952
REGON: 01084385400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.opsbielany.waw.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług polegających na przygotowywaniu i dostarczaniu gorących posiłków dwudaniowych dla klientów placówek na terenie Dzielnicy Bielany m. st. Warszawy - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług polegających na przygotowywaniu i dostarczaniu gorących posiłków dwudaniowych dla klientów poniższych placówek znajdujących się na terenie Dzielnicy Bielany m.st. Warszawy: 1) Ośrodek Wsparcia dla Seniorów nr 1, Al. Zjednoczenia 13 2) Ośrodek Wsparcia dla Seniorów nr 2, ul. Wrzeciono 5 A 3) Bielański Środowiskowy Dom Samopomocy, ul. Grębałowska 14 2. Całkowita szacunkowa wielkość zamówienia łącznie dla trzech placówek wynosi 29 500 posiłków. 3. Z uwagi na specyfikę przedmiotu zamówienia i brak możliwości dokładnego oszacowania ilości posiłków Zamawiający zastrzega sobie prawo do modyfikacji określonego przedmiotu zamówienia polegającej na zmniejszeniu ilości posiłków, a Wykonawcy nie przysługuje z tego tytułu żadne roszczenie wobec Zamawiającego. 4. Zamawiający, zgodnie z art. 29 ust. 4 pkt. 4 ustawy Pzp, wymaga od Wykonawcy zatrudnienia do wykonywania czynności związanych z realizacją przedmiotu zamówienia (uczestniczenie w przygotowywaniu posiłków zgodnie z wytycznymi kucharza, pomoc w porcjowaniu) jednej osoby - pomocy kuchennej na podstawie umowy o pracę w pełnym wymiarze czasu pracy, pięć dni w tygodniu od poniedziałku do piątku. Wyżej wskazana osoba musi być zatrudniona najpóźniej w dniu podpisania umowy, nieprzerwanie przez cały okres trwania umowy. Przed podpisaniem umowy na realizację przedmiotu zamówienia Wykonawca zobowiązany będzie przedłożyć Zamawiającemu, poświadczoną przez Wykonawcę za zgodność z oryginałem, kserokopię zawartej z ww. umowy o pracę wraz z zakresem obowiązków. 5. Posiłki będą przygotowywane przez Wykonawcę i dostarczane w termosach Wykonawcy do wymienionych w ust. 1 placówek na koszt Wykonawcy, przez 5 dni w tygodniu (od poniedziałku do piątku), z wyjątkiem dni świątecznych. 6. Dostarczanie posiłków w miejsca wskazane w ust. 1 ma odbywać się w godzinach 12.00 - 13.45 z zastrzeżeniem, że posiłki muszą być przywiezione do danej placówki przed godziną ich wydawania. 7. Czynność wydawania posiłków jednostkowych w placówkach leży po stronie personelu poszczególnych placówek. 8. Posiłki powinny być przygotowywane wg zasad racjonalnego żywienia i przepisów kulinarnych i składać się każdorazowo z dwóch dań, tj. zupy (z minimum 1 kromką chleba) oraz drugiego dania. 9. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w załączniku nr 1 do SIWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Doświadczenie Wykonawcy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.opsbielany.waw.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług cateringowych na potrzeby organizowanych posiedzeń, szkoleń i konferencji w siedzibie CPS Dialog
Dodano: 2016-06-28 - świadczenie usług cateringowych wraz z niezbedną infrastrukturą na terenie Warszawy w ramach posiedzeń zespołów organizowanych przez Narodowe Centrum Kultury w roku 2016
Dodano: 2016-06-15 - Świadczenie usług cateringowych podczas szkoleń i spotkań organizowanych dla klientów i pracowników Urzędu Dozoru Technicznego - znak sprawy ZP-AL-17/16
Dodano: 2016-06-07 - ZP-20/FRSE/2016
Dodano: 2016-06-01 - Świadczenie usług gastronomicznych na rzecz Krajowej Szkoły Administracji Publicznej.
Dodano: 2016-05-31 - Zorganizowanie cateringu dla uczestników kursów specjalizacyjnych - sprawa nr P/145/2016/SMat/WIM - 71/ZP/16
Dodano: 2016-05-30 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-05-11 - Świadczenie usługi gastronomicznej podczas Dnia Fizyka na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-04-15 - Catering na konferencję REVOLVE IPS 2016
Dodano: 2016-04-14 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-03-24