Przetargi.pl
Świadczenie usług polegających na dostarczaniu posiłków w formie cateringu dla dzieci przedszkolnych w Szkole Podstawowej im. Królowej Jadwigi w Sierczy do 31.12.2015 r.

Szkoła Podstawowa im. Królowej Jadwigi ogłasza przetarg

  • Adres: 32-020 Wieliczka, Siercza 428
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 12 651 54 97 , fax. 12 651 54 97
  • Data zamieszczenia: 2014-12-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa im. Królowej Jadwigi
    Siercza 428 428
    32-020 Wieliczka, woj. małopolskie
    tel. 12 651 54 97, fax. 12 651 54 97
    REGON: 35072900000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sp-siercza.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Szkoła Podstawowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usług polegających na dostarczaniu posiłków w formie cateringu dla dzieci przedszkolnych w Szkole Podstawowej im. Królowej Jadwigi w Sierczy do 31.12.2015 r.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    3.1. Przedmiotem zamówienia jest realizacja usługi cateringowej, polegającej na przygotowaniu z własnych produktów, dostarczeniu i wydawaniu wszystkich posiłków w dni robocze od poniedziałku do piątku przez okres trwania umowy. W wyjątkowych sytuacjach wynikających ze zmiany organizacji dnia pracy oddziału przedszkolnego godziny wydawanych posiłków mogą ulec zmianie- po wcześniejszym uzgodnieniu z Wykonawcą. 3.2. Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia i dostarczenia do przedszkola ilości posiłków zamówionych na dany dzień. Wynagrodzenie należne Wykonawcy zostanie wypłacone wyłącznie za faktycznie zamówione i dostarczone posiłki. 3.3. Wykonawca zobowiązany jest dostarczać posiłki w formie śniadań z mlekiem, kakaem, kawą zbożową lub herbatą owocową, warzywem do kanapek i owocem; obiadu w postaci zupy i drugiego dania z surówką i kompotem; podwieczorku z owocem i napojem. - Śniadania Zamawiający zgłasza każdego dnia o godzinie 8.45 wg stanu przedszkolaków i wydaje o godzinie 9.00. - Obiady Zamawiający zgłasza każdego dnia do godziny 9.00, a wykonawca dostarcza gorące posiłki do godziny 11.00 i wydaje dzieciom o godzinie 12.00. - Podwieczorek Zamawiający zgłasza do godziny 13.00 a Wykonawca wydaje o godzinie 14.30. 3.4. Wykonawca będzie dostarczał produkty do przyrządzania śniadań i podwieczorków na świeżo na miejscu w kuchni. Zobowiązany będzie do wydawania z kuchni wszystkich posiłków (śniadania, obiadu, podwieczorku). Do jego obowiązków należeć będzie przygotowanie do wydania posiłku, zmywanie, wyparzanie naczyń i utrzymywanie w czystości wynajmowanego pomieszczenia wraz z uprzątnięciem pozostałych resztek z posiłków. 3.5. Maksymalna, szacunkowa liczba posiłków tygodniowo w okresie realizacji zamówienia wynosi: śniadania: 570 obiady: 570 podwieczorki: 400 Planowana ilość tygodni - 42 Liczba dziennych posiłków będzie się zmieniać w zależności od frekwencji dzieci. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 6 do SIWZ. 3.6 Przygotowanie posiłków do wydania będzie realizowane na terenie szkoły w pomieszczeniu kompleksowo wyposażonym w naczynia stołowe i kuchenne takie jak: (talerz duży głęboki, płytki, talerz mały, kubki, wazy), sztućce (widelce, łyżki, łyżeczki, noże, chochelki), 2 szt. wyparzarki, zlew, 2 lodówki, 2 kuchenki z piekarnikiem, czajnik elektryczny, 2 pojemniki termoizolacyjne GN, 2 termosy plastikowe z kranem, termos stalowy, media (prąd, wod-kan, ). 3.7. Odpłatność za korzystanie z pomieszczeń wraz z mediami w kwocie 800 zł miesięcznie będzie zawarta na podstawie odrębnej umowy, którą Zamawiający podpisze z Wykonawcą. Wspólny Słownik Zamówień Publicznych CPV: 55.52.31.00-3 Usługi w zakresie posiłków szkolnych 55.52.40.00-9 Usługi dostarczenia posiłków dla szkół 3.8 Usługa będąca przedmiotem zamówienia jest usługą niepriorytetową w rozumieniu art. 5 ust. 1 uPzp.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555231003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: DOŚWIADCZENIE W WYKONYWANIU USŁUG CATERINGOWYCH
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.malopolska.pl/sspkjwsierczy
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach