Mazowieckie Stowarzyszenie Pracy dla Niepełnosprawnych "De Facto" ogłasza przetarg
- Adres: 09-400 Płock, ul. Małachowskiego 4b/3
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 24 366 86 76 , fax. 24 366 86 76
- Data zamieszczenia: 2013-01-14
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Mazowieckie Stowarzyszenie Pracy dla Niepełnosprawnych "De Facto"
ul. Małachowskiego 4b/3 4b/3
09-400 Płock, woj. mazowieckie
tel. 24 366 86 76, fax. 24 366 86 76
REGON: 14037178800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.defacto.org.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Stowarzyszenie
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług noclegowych i wyżywienia wraz z wynajmem sal szkoleniowych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług przez placówki oferujące wyżywienie i miejsca noclegowe wraz z wynajmem sal szkoleniowych dla 30 osób (20 niewidomych uczestników warsztatów, 4 asystentów osób niewidomych, 2 wolontariuszy i 4 instruktorów) w okresie od 09 marca 2013 do 23 marca 2013 roku (420 osobodni). Zamawiający zastrzega sobie prawo zmiany terminu rozpoczęcia i zakończenia zamówionej usługi, przy czym nie zmieni się ilość uczestników i osobodni usługi. Zmiany terminu rozpoczęcia i zakończenie usługi lub potwierdzenie podanego terminu nastąpi na min. 14 dni przed podanym terminem rozpoczęcia usługi. Położenie placówki: miasto Płock lub okolice Płocka -maksymalna odległość od Centrum (tj. ul. Stary Rynek 1) 12 km. Teren placówki musi być ogrodzony i stwarzać możliwość przebywania na terenie ośrodka psów przewodników. Miejsca noclegowe: pokoje jedynie jedno i dwuosobowe rozmieszczone na parterze lub I piętrze wyposażone w własny węzeł sanitarny. Zamawiający zastrzega sobie, aby pokoje dla uczestników warsztatów mieściły się w obiekcie zarezerwowanym wyłącznie dla uczestników warsztatów lub w jego części wyraźnie wyodrębnionej dla uczestników warsztatów. Wyżywienie: obejmować w pierwszego dnia obiadokolację, od dnia drugiego do czternastego śniadania i obiadokolacje, oraz w dzień piętnasty śniadanie. Śniadania i obiadolacje powinny być podawane w formie zasiadanej. Menu będzie ustalane z Zamawiającym na 5 dni przed rozpoczęciem realizacji usługi. Na każdy dzień usługi musi być przygotowane inne menu obiadokolacji , składające się przynajmniej z: 1 zupy, 1 ciepłego dania głównego, 2 rodzajów surówek, 1 deseru, kompotu. Śniadania powinny składać się z dania głównego na ciepło, dań na zimno (patery mięs, wędliny, pomidory, sałatki, sery), deseru, pieczywa mieszanego, masła oraz ciepłych i zimnych napojów. W godzinach od 18:00 do 10:00 następnego dnia ma zostać zapewniona możliwość skorzystania z ciepłych napojów (kawa i herbata) oraz świeżego ciasta lub innych wyrobów cukierniczych. Każdego dnia do pokojów powinna być dostarczana woda mineralna (gazowana i niegazowana) w ilości 0,5 l na osobodzień. Zamawiający zastrzega sobie, aby obiadokolacje i obiady były podawane w pomieszczeniu zarezerwowanym wyłącznie dla uczestników warsztatów lub w pomieszczeniu z wyraźnie wyodrębnionym obszarem dla uczestników warsztatów. Sala szkoleniowa: odpowiadająca standardom konferencyjno - szkoleniowym, winna znajdować się w miejscu zakwaterowania. Powinna być na min. 30-40 osób z wyposażeniem (TV, rzutnik multimedialny, stały dostęp do Internetu). - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.defacto.org.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług cateringowych na potrzeby organizowanych posiedzeń, szkoleń i konferencji w siedzibie CPS Dialog
Dodano: 2016-06-28 - świadczenie usług cateringowych wraz z niezbedną infrastrukturą na terenie Warszawy w ramach posiedzeń zespołów organizowanych przez Narodowe Centrum Kultury w roku 2016
Dodano: 2016-06-15 - Świadczenie usług cateringowych podczas szkoleń i spotkań organizowanych dla klientów i pracowników Urzędu Dozoru Technicznego - znak sprawy ZP-AL-17/16
Dodano: 2016-06-07 - ZP-20/FRSE/2016
Dodano: 2016-06-01 - Świadczenie usług gastronomicznych na rzecz Krajowej Szkoły Administracji Publicznej.
Dodano: 2016-05-31 - Zorganizowanie cateringu dla uczestników kursów specjalizacyjnych - sprawa nr P/145/2016/SMat/WIM - 71/ZP/16
Dodano: 2016-05-30 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-05-11 - Świadczenie usługi gastronomicznej podczas Dnia Fizyka na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-04-15 - Catering na konferencję REVOLVE IPS 2016
Dodano: 2016-04-14 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-03-24