Przetargi.pl
Świadczenie usług kompleksowego żywienia pacjentów wraz z najmem pomieszczeń kuchennych SP ZOZ MSWiA w Koszalinie

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji w Koszalinie ogłasza przetarg

  • Adres: 75-720 Koszalin, Szpitalna
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 943 471 670, , fax. 943 411 697
  • Data zamieszczenia: 2018-08-10
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji w Koszalinie
    Szpitalna 2
    75-720 Koszalin, woj. zachodniopomorskie
    tel. 943 471 670, , fax. 943 411 697
    REGON: 33090497300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.poliklinika.koszalin.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usług kompleksowego żywienia pacjentów wraz z najmem pomieszczeń kuchennych SP ZOZ MSWiA w Koszalinie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług kompleksowego żywienia pacjentów wraz z najmem pomieszczeń stołówki oraz pomieszczeń kuchennych SP ZOZ MSWiA w Koszalinie
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca spełni ten warunek jeżeli wykaże, że posiada aktualne zezwolenie na prowadzenie działalności gospodarczej wydane przez Powiatowy Inspektorat Sanitarny potwierdzający, że Wykonawca objęty jest nadzorem sanitarnym i spełnia wymagania higieniczne i zdrowotne konieczne do zapewnienia bezpieczeństwa procesu przygotowania posiłków oraz realizuje program i procedury z zakresu bezpieczeństwa żywności zgodnie z ustawa o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25 sierpnia 2006 r. (t.j. Dz. U. z 2017 r. poz. 149)
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1) oświadczenie danych wykonawcy – załącznik nr 1 do SIWZ; 2) formularz ofertowy - załącznik nr 2 do SIWZ, 3) parafowany wzór umowy - załącznik nr 4 do SIWZ, 4) parafowany wzór umowy najmu - załącznik nr 4a do SIWZ,

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach