Starostwo Powiatowe w Choszcznie ogłasza przetarg
- Adres: 73-200 Choszczno, ul. Nadbrzeżna 2
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 95 7657011, 12, 13 , fax. 95 7652093
- Data zamieszczenia: 2013-02-14
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Starostwo Powiatowe w Choszcznie
ul. Nadbrzeżna 2 2
73-200 Choszczno, woj. zachodniopomorskie
tel. 95 7657011, 12, 13, fax. 95 7652093
REGON: 21046724400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.spow.choszczno.bip.net.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług kateringowych na potrzeby realizacji projektu pn. Solidna edukacja gwarancją lepszego jutra współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Poddziałania 9.1.2 PO KL realizowanego przez Powiat Choszczeński Starostwo Powiatowe Nr umowy o dofinansowanie UDA-POKL.09.01.02-32-214 12-00 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest : Świadczenie usług kateringowych na potrzeby realizacji projektu pn. Solidna edukacja gwarancją lepszego jutra w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Poddziałanie 9.1.2 PO KL Wyrównywanie szans edukacyjnych uczniów z grup o utrudnionym dostępie do edukacji oraz zmniejszenie różnic w jakości usług edukacyjnych, realizowanego przez Powiat Choszczeński, dla uczestników zajęć edukacyjnych, oraz uczestników konferencji -spotkań promujących projekt zgodnie z umową UDA-POKL.09.01.02-32-214-12-00. Zamawiający podzielił zamówienie na 2 (dwie) części. Część Nr 1 Świadczenie usługi kateringowej dla uczestników projektu podczas zajęć edukacyjnych Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług kateringowych (wyroby piekarnicze, sok, owoc) dla uczestników projektu podczas zajęć edukacyjnych organizowanych przez Zamawiającego w ramach projektu pn.Solidna edukacja gwarancją lepszego jutra w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Poddziałanie 9.1.2 PO KL. Zakres zamówienia dla części 1 obejmuje: 1. Codzienne przygotowanie i dostarczanie posiłków w trakcie roku szkolnego dla uczestników projektu w ilości 4 spotkań w tygodniu dla 19 grup liczących max po 15 osób w godzinach podanych przez Zamawiającego. 2. Przedmiotem zamówienia jest 1 posiłek dziennie dla każdego uczestnika. Zajęcia prowadzone są 4 x w tygodniu dla 60 osób dziennie. 3. Posiłek powinien składać się z wyrobów piekarniczych (słodka bułka , ciastko, paczek) min. 100 gram, soku w kartoniku o poj. 200 ml., owocu (jabłko lub banan szt. 1). 4. Posiłek powinien być dostarczony do miejsca podanego przez Zamawiającego w zestawach dla jednej osoby. 5. Posiłki powinny być przygotowane zgodnie z polskimi normami żywieniowymi, z produktów o wysokim standardzie. 6. Zamawiający ma prawo na bieżąco kontrolować realizację zamówienia. 7. Wykonawca będzie realizował zamówienie w danym dniu na telefoniczne zamówienie zamawiającego na 3 godziny przed dostarczeniem posiłku. Informacja telefoniczna zawierać będzie informację o miejscu dostarczenia posiłku i liczbie posiłków. Część Nr 2 Świadczenie usługi kateringowej dla uczestników konferencji i spotkań promujących projekt Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług kateringowych ( serwis kawowy) dla uczestników konferencji i spotkań promujących projekt pn. pn. Solidna edukacja gwarancją lepszego jutra w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Działanie 9.1.2 PO KL. Zakres zamówienia dla części 2 obejmuje: 1.Serwis kawowy (na dzień konferencji w godzinach podanych przez zamawiającego) : -gorąca kawa rozpuszczalna i herbata, podane w termosach dla max. 30 osób. -dodatki: cukier, cytryna, mleko; - wyroby piekarnicze (słodka bułka , ciastko, pączek) -min. po 200 g osobę; -woda mineralna gazowana, niegazowana butelkowana fabrycznie o pojemności 500 ml, po 1 szt. na osobę z każdego rodzaju; - kanapeczki ozdobne, koktajlowe tartinki (na ciemnym i białym pieczywie- wieloskładnikowe) -3 szt. na osobę; - filiżanki jednorazowe (min.200 ml), łyżeczki, serwetki. 2.Planowana liczba uczestników 1 konferencji - 30 osób. Zaplanowano 2 konferencje w okresie od dnia podpisania umowy do dnia 31.12.2014, średnio 1 x w roku. 3.2 Usługi dla wszystkich części będą realizowane w budynku Zespołu Szkół Nr 1 w Choszcznie ul. B. Chrobrego 31 A 3.3 Przed podpisaniem umowy Wykonawcy poszczególnych części przedkładają dokumenty potwierdzające posiadane kwalifikacje i doświadczenie. 3.4 Zamawiający żąda, aby Wykonawca wskazał w ofercie na daną część zakres zamówienia, którego wykonanie chce powierzyć podwykonawcom. Jeżeli Wykonawca ma zamiar zlecić wykonanie części zadania Podwykonawcy to musi wypełnić odpowiednie pola w ofercie cenowej stanowiącej załącznik nr 1 do SIWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.spow.choszczno.bip.net.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usługi przygotowania posiłków wraz z dowozem oraz wydaniem dla wychowanków Młodzieżowego Ośrodka Wychowawczego w Renicach w przedziale wiekowym 13-18 lat
Dodano: 2016-06-06 - Przygotowywanie i dostawa posiłków do Centrum Rehabilitacji dla Chorych na SM w Bornem Sulinowie prowadzonego przez SM spółkę z ograniczoną odpowiedzialnością w Bornem Sulinowie.
Dodano: 2016-03-07 - Przygotowywanie i dostawa posiłków do Centrum Rehabilitacji dla Chorych na SM w Bornem Sulinowie prowadzonego przez SM spółkę z ograniczoną odpowiedzialnością w Bornem Sulinowie
Dodano: 2015-11-20 - Usługa cateringowa dla WUP w Szczecinie
Dodano: 2015-11-20 - CATERING- PRZYGOTOWANIE ORAZ DOSTAWA CAŁODZIENNEGO WYŻYWIENIA DLA PACJENTÓW SZPITALA W DĘBNIE SP. Z O.O. Z UWZGLĘDNIENIEM DIET I KALORYCZNOŚCI
Dodano: 2014-09-23 - Usługa cateringowa na potrzeby konferencji Rola kapitału ludzkiego w rozwoju społeczno-gospodarczym regionu
Dodano: 2014-05-15 - Świadczenie usług realizacji poczęstunku dla uczestników projektu Najlepszy w zawodzie w zakresie zadań realizowanych przez Zachodniopomorskie Centrum Edukacji Morskiej i Politechnicznej
Dodano: 2014-03-04 - Sukcesywny zakup i dostawa wyżywienia wraz z usługą dla uczestników zajęć pozalekcyjnych w ramach projektu Dziecięca Akademia Rozwoju współfinansowanego przez UE w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet IX. Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, Działanie 9.1 Wyrównywanie szans eduk. i zapewnienie wysokiej jakości usług eduk. świadczonych w systemie oświaty, Poddziałanie 9.1.2 Wyrównywanie szans eduk. uczniów z grup o utrudnionym dostępie do edukacji oraz zmniejszanie różnic w jakości usług eduk
Dodano: 2014-02-11 - Sukcesywny zakup i dostawa wyżywienia wraz z usługą dla uczestników zajęć pozalekcyjnych w ramach projektu Dziecięca Akademia Rozwoju współfinansowanego przez UE w ramach EFS w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet IX. Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, Działanie 9.1 Wyrównywanie szans edukacyjnych i zapewnienie wysokiej jakości usług eduk. świadczonych w systemie oświaty, Poddziałanie 9.1.2 Wyrównywanie szans eduk. uczniów z grup o utrudnionym dostępie do edukacji oraz zmniejszanie różnic w jakości usług eduk
Dodano: 2014-01-24 - Przedmiotem zamówienia jest: Dostawa przygotowanych posiłków w Garnizonie Dziwnów (catering).
Dodano: 2014-01-10