Wojewódzki Urząd Pracy w Szczecinie ogłasza przetarg
- Adres: 70-383 Szczecin, ul. Mickiewicza 41
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 091 4256100 , fax. 091 4256103
- Data zamieszczenia: 2015-11-20
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Urząd Pracy w Szczecinie
ul. Mickiewicza 41 41
70-383 Szczecin, woj. zachodniopomorskie
tel. 091 4256100, fax. 091 4256103
REGON: 81014446200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.wup.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa cateringowa dla WUP w Szczecinie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Szacunkowa wartość zamówienia: 6 666,67 zł (netto) Termin i miejsce realizacji: dzień 22 grudnia 2015 r., godz. 13:00-14:00 (dokładną godzinę Zamawiający poda do dnia 18 grudnia 2015 r.), siedziba WUP w Szczecinie, przy ul. A. Mickiewicza 41 Poczęstunek dla 180 osób: Menu dla każdej z osób: barszczyk czerwony (do picia) - 250 ml, pierogi z kapustą i grzybami - 3 szt., pierogi ruskie- 3 szt., sałatka ze śledziem - 100 gr., sałatka jarzynowa - 100 gr., ryba po grecku - 150 gr., smażony filet rybny - 150 gr., soki owocowe, 180 szt. - dwa smaki, po 90 szt. każdego smaku, w butelkach szklanych lub plastikowych o pojemności 250-330 ml. - makowiec, sernik - 100 gr. oraz ok. 50 porcji pieczywa. Wykonawca zapewni: - ciągłą obsługę kelnerską dwóch osób, w eleganckich, schludnych, firmowych strojach, personel dostępny przez cały czas trwania usługi Praca personelu: bieżące, w miarę zużycia uzupełnianie produktów, serwowanie wskazanych produktów, dyskretne sprzątanie w trakcie spotkania i ciągłe dbanie o estetykę podawanych posiłków i stołów. - wszystkie ciepłe posiłki wystawione na stołach w podgrzewaczach zapewniających temperaturę serwowanych posiłków do bezpośredniego spożycia, dania nie mogą być za gorące ani za chłodne; - białe obrusy (mogą być papierowe); - drobna dekoracja świąteczna - świece, stroiki świąteczne; - pełne nakrycie: naczynia, sztućce, kubki, filiżanki, serwetki; dopuszczalne są naczynia jednorazowe, serwetki papierowe. Informacje dodatkowe: - Wykonawca dostarczy wszystkie posiłki oraz wyposażenie potrzebne do przeprowadzenia usługi, z takim wyprzedzeniem czasowym aby usługa mogła rozpocząć się o zaplanowanej godzinie; - każde z serwowanych dań będzie ustawione/ ułożone w kilku miejscach na każdym ze stołów, - posiłki będą serwowane w holu na pierwszym piętrze budynku, na stołach konferencyjnych udostępnionych przez Zamawiającego, istnieje możliwość wcześniejszego zapoznania się z rozmiarami stołów; - Wykonawca zapewnia czystą, nie zniszczoną, nie wyszczerbioną zastawę, sztućce i naczynia lub nową, nie używaną zastawę sztućców plastikowych; - wszystkie posiłki serwowane w formie bufetu szwedzkiego; - Zamawiający zapewnia, na cały czas trwania spotkania i jego przygotowań, zaplecze kuchenne z dostępem do wody i prądu, które znajduje się na tym samym piętrze, na którym odbędzie się poczęstunek; - uprzątnięcie naczyń i odbiór wszystkich niezbędnych rzeczy do przeprowadzenia usługi, nastąpi po zakończeniu usługi, tego samego dnia lub w dniu następnym, do godziny 10:00 (miejsce przechowania rzeczy zostanie wskazane przez Wykonawcę) - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Dodatkowe doświadczenie Wykonawcy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.wup.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usługi przygotowania posiłków wraz z dowozem oraz wydaniem dla wychowanków Młodzieżowego Ośrodka Wychowawczego w Renicach w przedziale wiekowym 13-18 lat
Dodano: 2016-06-06 - Przygotowywanie i dostawa posiłków do Centrum Rehabilitacji dla Chorych na SM w Bornem Sulinowie prowadzonego przez SM spółkę z ograniczoną odpowiedzialnością w Bornem Sulinowie.
Dodano: 2016-03-07 - Przygotowywanie i dostawa posiłków do Centrum Rehabilitacji dla Chorych na SM w Bornem Sulinowie prowadzonego przez SM spółkę z ograniczoną odpowiedzialnością w Bornem Sulinowie
Dodano: 2015-11-20 - CATERING- PRZYGOTOWANIE ORAZ DOSTAWA CAŁODZIENNEGO WYŻYWIENIA DLA PACJENTÓW SZPITALA W DĘBNIE SP. Z O.O. Z UWZGLĘDNIENIEM DIET I KALORYCZNOŚCI
Dodano: 2014-09-23 - Usługa cateringowa na potrzeby konferencji Rola kapitału ludzkiego w rozwoju społeczno-gospodarczym regionu
Dodano: 2014-05-15 - Świadczenie usług realizacji poczęstunku dla uczestników projektu Najlepszy w zawodzie w zakresie zadań realizowanych przez Zachodniopomorskie Centrum Edukacji Morskiej i Politechnicznej
Dodano: 2014-03-04 - Sukcesywny zakup i dostawa wyżywienia wraz z usługą dla uczestników zajęć pozalekcyjnych w ramach projektu Dziecięca Akademia Rozwoju współfinansowanego przez UE w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet IX. Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, Działanie 9.1 Wyrównywanie szans eduk. i zapewnienie wysokiej jakości usług eduk. świadczonych w systemie oświaty, Poddziałanie 9.1.2 Wyrównywanie szans eduk. uczniów z grup o utrudnionym dostępie do edukacji oraz zmniejszanie różnic w jakości usług eduk
Dodano: 2014-02-11 - Sukcesywny zakup i dostawa wyżywienia wraz z usługą dla uczestników zajęć pozalekcyjnych w ramach projektu Dziecięca Akademia Rozwoju współfinansowanego przez UE w ramach EFS w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet IX. Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, Działanie 9.1 Wyrównywanie szans edukacyjnych i zapewnienie wysokiej jakości usług eduk. świadczonych w systemie oświaty, Poddziałanie 9.1.2 Wyrównywanie szans eduk. uczniów z grup o utrudnionym dostępie do edukacji oraz zmniejszanie różnic w jakości usług eduk
Dodano: 2014-01-24 - Przedmiotem zamówienia jest: Dostawa przygotowanych posiłków w Garnizonie Dziwnów (catering).
Dodano: 2014-01-10 - Usługi przygotowania i dostarczania posiłków dla Ośrodka Edukacji Ekologicznej w Lipiu
Dodano: 2013-12-23