Przetargi.pl
Świadczenie usług hotelarskich i restauracyjnych

Zespół Szkół Zawodowych Nr 3 im. Wincentego Rzymowskiego ogłasza przetarg

  • Adres: 96-100 Skierniewice, ul. Działkowa 10
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 46 833 35 19 , fax. 46 833 35 19
  • Data zamieszczenia: 2011-11-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Zawodowych Nr 3 im. Wincentego Rzymowskiego
    ul. Działkowa 10 10
    96-100 Skierniewice, woj. łódzkie
    tel. 46 833 35 19, fax. 46 833 35 19
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.ekonomik.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: powiatowa samorządowa jednostka organizacyjna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usług hotelarskich i restauracyjnych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem niniejszego zamówienia publicznego jest usługa hotelarska w zakresie zakwaterowania, wyżywienia i udostępnienia dwóch sal konferencyjnych uczestnikom wyjazdu warsztatowego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach Działanie 9.2 Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego. Głównym celem projektu Będę profesjonalistą jest zwiększenie szans na rynku pracy poprzez zdobycie kwalifikacji zawodowych, dostosowanie umiejętności zawodowych i społecznych do rynku pracy oraz podniesienie o 25 % poziomu wiedzy młodzieży w technikum ZSZ Nr 3 w okresie 24 miesięcy. Niezbędne uwarunkowania dotyczące obiektu hotelowego: - zamówienie realizowane w jednym miejscu, - obiekt stanowiący centrum/ośrodek konferencyjno-rekreacyjne położone na terenie województwa łódzkiego, - standard obiektu nie mniejszy niż dla hoteli zaszeregowanych do kategorii *** zgodnie z rozporządzeniem Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19 sierpnia 2004r. w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów, w których świadczone są usługi hotelarskie (tekst jednolity Dz. U. z 2010 r. Nr 113 poz. 769). Przedmiot zamówienia obejmuje: 1.Zapewnienie zakwaterowania dla 8 grup uczniów i opiekunów po max. 30 osób, zgodnie z opisem zawartym w SIWZ. 2. Zapewnienie wyżywienia dla 8 grup po max. 30 osób, zgodnie z opisem zawartym w SIWZ. Przedstawione ilości osób określone w pkt. 1 i 2 dotyczących zakwaterowania i wyżywienia stanowią maksymalny poziom przedmiotu zamówienia. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmniejszenia ilości osób, o których mowa w pkt. 1 i 2 dotyczących zakwaterowania i wyżywienia do 80% maksymalnej liczby uczestników i niezrealizowania pozostałej części zamówienia. Wówczas rozliczenie nastąpi zgodnie z rzeczywistym wykonaniem przedmiotu zamówienia, a Wykonawca nie będzie wnosił żadnych roszczeń z tego tytułu. Liczba uczestników, która będzie wiążąca do wyliczenia należności za zakwaterowanie i wyżywienie zostanie podana Wykonawcy przez Zamawiającego najpóźniej na 2 dni przed datą realizacji zamówienia z możliwością skrócenia tego terminu za zgodą obu stron. Rozliczanie za zakwaterowanie i wyżywienie nastąpi według cen jednostkowych brutto określonych przez Wykonawcę w złożonej ofercie przetargowej. Ceny zaoferowane przez Wykonawcę w ofercie przetargowej nie ulegną podwyższeniu przez cały okres obowiązywania umowy. 3. Zapewnienie dwóch sal konferencyjnych dla 15 osób każda, zgodnie z opisem zawartym w SIWZ. Przedmiot zamówienia finansowany będzie ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego 4. Catering zgodnie z opisem SIWZ
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 551000001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ekonomik.edu.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach