Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego w Bielsku-Białej ogłasza przetarg
- Adres: 43-316 Bielsko-Biała, Al. Armii Krajowej 220A
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 33 8296700 , fax. 33 8296700
- Data zamieszczenia: 2010-09-09
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego w Bielsku-Białej
Al. Armii Krajowej 220A 220A
43-316 Bielsko-Biała, woj. śląskie
tel. 33 8296700, fax. 33 8296700
REGON: 07210589800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.word.bielsko.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: wojewódzka samorządowa osoba prawna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
świadczenie usług gastronomicznych w zakresie przygotowywania, dostawy i dystrybucji posiłków dla pracowników Wojewódzkiego Ośrodka Ruchu Drogowego w Bielsku-Białej przy Al. Armii Krajowej 220 A - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest: świadczenie usług gastronomicznych w zakresie przygotowywania, dostawy i dystrybucji posiłków dla pracowników Wojewódzkiego Ośrodka Ruchu Drogowego w Bielsku-Białej przy uwzględnieniu następujących założeń: 3.1 Posiłki muszą być przygotowywane zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia, być zróżnicowane i sporządzane z pełnowartościowych produktów żywnościowych oraz posiadać optymalną temperaturę dla dań gorących. 3.2 Każdy posiłek wydawany od poniedziałku do czwartku oraz w soboty wyznaczone przez Zamawiającego powinien mieć charakter dania drugiego (wyklucza się zupy) i zawierać: a) co najmniej 100 g mięsa bez kości: wołowego, wieprzowego lub drobiowego, b) uzupełnienie dania o wadze co najmniej 200 g: ziemniaki (gotowane, pieczone, smażone, frytki, kluski) lub produkty zbożowe (ryże, kasze, makarony, pieczywo), c) dodatki będące źródłem białka roślinnego o wadze co najmniej 100 g: jarzyny gotowane, surówki, sałatki, owoce, 3.3 Każdy posiłek wydawany w piątek powinien składać się z: a) co najmniej 100 g ryb, a ponadto uzupełnienie i dodatki wymienione w pkt 3.2 b) i c) lub, b) dania bezmięsnego o wadze co najmniej 300 g wraz z dodatkami wymienionymi w pkt 3.2 c). 3.4 Nie dopuszcza się powtarzania rodzaju posiłków w ciągu danego tygodnia. 3.5 Wykonawca będzie podawał posiłki w dniach pracy Ośrodka w godzinach 11.00-16.00 w ilości szacunkowej na dzień ogłoszenia przetargu 160 posiłków tygodniowo od poniedziałku do piątku. Dokładne ilości ustalane będą przez Zamawiającego w dziennej liście uprawnionych pracowników. Lista uprawnionych będzie przekazywana Wykonawcy z jednodniowym wyprzedzeniem. Zamawiający ma możliwość skorygowania listy egzaminatorów i dyspozytorów którym przysługują posiłki, w dniu roboczym w którym będą one wydawane, do godziny 9.00. 3.6 Posiłki Wykonawca wydawał będzie w poczekalni przy bufecie w budynku /WORD/. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.word.bielsko.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
Numer postępowania: ZP/24/MGW/2016
Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla potrzeb Muzeum Górnictwa Węglowego w Zabrzu
Dodano: 2016-07-22- Przygotowanie, dostarczenie i wydawanie posiłków dla dzieci i uczniów Zespołu Szkolno Przedszkolnego nr 4 w Tychach w roku 2016/2017
Dodano: 2016-06-30 - Catering - przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywienia pacjentów
Dodano: 2016-06-23 - Catering - przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywienia pacjentów
Dodano: 2016-06-09 - Posiłki dla klientów MOPS w Mysłowicach
Dodano: 2016-06-03 - ZAPEWNIENIE CATERINGU DLA PIELGRZYMÓW PRZEBYWAJĄCYCH W MIEŚCIE CHORZÓW W DNIACH 19.07.2016 - 29.07.2016 R., W ZWIĄZKU ZE ŚWIATOWYMI DNIAMI MŁODZIEŻY ZADANIE PODZIELONE NA 2 CZĘŚCI
Dodano: 2016-05-27 - Usługa całodziennego, kompleksowego żywienia pacjentów w formie cateringu dla SPSK nr 6 SUM w Katowicach Górnośląskie Centrum Zdrowia Dziecka im. Jana Pawła II (3)
Dodano: 2016-05-20 - świadczenie usług cateringowych podczas kursów specjalizacyjnych dla lekarzy uczestniczących w projekcie pn: Rozwój kształcenia specjalistycznego lekarzy w dziedzinach istotnych z punktu widzenia potrzeb epidemiologiczno-demograficznych kraju
Dodano: 2016-05-19 - ZAPEWNIENIE CATERINGU DLA UCZESTNIKÓW PROGRAMÓW EDUKACYJNYCH WYDZIAŁU ZARZĄDZANIA KRYZYSOWEGO I OCHRONY LUDNOŚCI
Dodano: 2016-05-10 - Zawarcie umów w ramowych na świadczenie usług cateringowych w związku z wydarzeniami, eventami, konferencjami i innymi spotkaniami, realizowanymi przez Śląski Uniwersytet Medyczny w Katowicach
Dodano: 2016-05-04