Akademia Muzyczna im. Stanisława Moniuszki ogłasza przetarg
- Adres: 80-743 Gdańsk, ul. Łąkowa 1-2
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 058 3009201 , fax. 058 3009210
- Data zamieszczenia: 2015-06-11
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Akademia Muzyczna im. Stanisława Moniuszki
ul. Łąkowa 1-2 1-2
80-743 Gdańsk, woj. pomorskie
tel. 058 3009201, fax. 058 3009210
REGON: 00027575400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.amuz.gda.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
świadczenie usług gastronomicznych (cateringowych); nr postępowania: 7/ZP/2015 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych (cateringowych) przez Wykonawcę dla Zamawiającego. Usługi gastronomiczne będą polegały na przygotowaniu, dostarczeniu i podaniu posiłków, dla członków orkiestry, w wyznaczonym przez Zamawiającego miejscu na terenie Zamawiającego, tj. na foyer (budynek żółty, ul.Łąkowa 1-2, Gdańsk). 2. Oznaczenie przedmiotu zamówienia wg Wspólnego Słownika Zamówień CPV (kody CPV): 55300000-3 usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków, 55321000-6 usługi przygotowywania posiłków, 55322000-3 usługi gotowania posiłków, 55320000-9 usługi podawania posiłków, 55521200-0 usługi dowożenia posiłków. 3. Usługi gastronomiczne (cateringowe) obejmują: - przygotowanie posiłków: śniadania (zestawy śniadaniowe), obiady (z kompotem i deserem), przerwy kawowe, kolacje; - dostarczenie (dowóz środkami transportu Wykonawcy) posiłków w miejsce wskazane przez Zamawiającego; - podanie posiłków w miejscu wskazanym przez Zamawiającego; - posprzątanie po każdym posiłku. 4. Usługi gastronomiczne (cateringowe) będą świadczone codziennie w dniach od 05.08.2015r. do 19.08.2015r. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: W niniejszym postępowaniu o udzielenie zamówienia Zamawiający wymaga wniesienia wadium. Każdy Wykonawca przystępujący do postępowania obowiązany jest wnieść wadium w wysokości: 1.000 zł.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: doświadczenie Wykonawcy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.amuz.gda.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- usługa cateringowa świadczona podczas Międzynarodowej Konferencji Naukowej- Tracespec organizowanej przez Politechnikę Gdańską Wydział Chemiczny
Dodano: 2016-07-13 - organizacja imprezy plenerowej dla uczestników Międzynarodowej konferencji Tracespec-organizowanej przez Politechnikę Gdańską Wydział Chemiczny
Dodano: 2016-06-02 - Świadczenie usług restauracyjnych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej
Dodano: 2016-04-14 - Świadczenie usług restauracyjnych na potrzeby Konferencji QITC na Wydziale ETI PG
Dodano: 2016-04-14 - usługa gastronomiczna na potrzeby Pomorskiego Festiwalu Nauki.
Dodano: 2016-04-08 - Usługa żywienia w systemie zleconym
Dodano: 2015-12-01 - Świadczenie usług gastronomicznych na potrzeby XIII Bałtyckiego Festiwalu Nauki
Dodano: 2015-04-30 - Usługa żywienia w systemie zleconym
Dodano: 2015-03-04 - Zorganizowanie i przeprowadzenie szkoły letniej dla 60 osób
Dodano: 2014-08-12 - świadczenie usług gastronomicznych; nr postępowania: 2/ZP/2014
Dodano: 2014-08-06