Przetargi.pl
świadczenie usług gastronomicznych (cateringowych); nr postępowania: 7/ZP/2015

Akademia Muzyczna im. Stanisława Moniuszki ogłasza przetarg

  • Adres: 80-743 Gdańsk, ul. Łąkowa 1-2
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 058 3009201 , fax. 058 3009210
  • Data zamieszczenia: 2015-06-11
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Akademia Muzyczna im. Stanisława Moniuszki
    ul. Łąkowa 1-2 1-2
    80-743 Gdańsk, woj. pomorskie
    tel. 058 3009201, fax. 058 3009210
    REGON: 00027575400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.amuz.gda.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    świadczenie usług gastronomicznych (cateringowych); nr postępowania: 7/ZP/2015
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych (cateringowych) przez Wykonawcę dla Zamawiającego. Usługi gastronomiczne będą polegały na przygotowaniu, dostarczeniu i podaniu posiłków, dla członków orkiestry, w wyznaczonym przez Zamawiającego miejscu na terenie Zamawiającego, tj. na foyer (budynek żółty, ul.Łąkowa 1-2, Gdańsk). 2. Oznaczenie przedmiotu zamówienia wg Wspólnego Słownika Zamówień CPV (kody CPV): 55300000-3 usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków, 55321000-6 usługi przygotowywania posiłków, 55322000-3 usługi gotowania posiłków, 55320000-9 usługi podawania posiłków, 55521200-0 usługi dowożenia posiłków. 3. Usługi gastronomiczne (cateringowe) obejmują: - przygotowanie posiłków: śniadania (zestawy śniadaniowe), obiady (z kompotem i deserem), przerwy kawowe, kolacje; - dostarczenie (dowóz środkami transportu Wykonawcy) posiłków w miejsce wskazane przez Zamawiającego; - podanie posiłków w miejscu wskazanym przez Zamawiającego; - posprzątanie po każdym posiłku. 4. Usługi gastronomiczne (cateringowe) będą świadczone codziennie w dniach od 05.08.2015r. do 19.08.2015r.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: W niniejszym postępowaniu o udzielenie zamówienia Zamawiający wymaga wniesienia wadium. Każdy Wykonawca przystępujący do postępowania obowiązany jest wnieść wadium w wysokości: 1.000 zł.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: doświadczenie Wykonawcy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.amuz.gda.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach