Krakowski Park Technologiczny Sp. z o.o. ogłasza przetarg
- Adres: 31-864 Kraków, Al. Jana Pawła II 41 L
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 012 6401940 , fax. 012 6401945
- Data zamieszczenia: 2010-09-29
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Krakowski Park Technologiczny Sp. z o.o.
Al. Jana Pawła II 41 L 41 L
31-864 Kraków, woj. małopolskie
tel. 012 6401940, fax. 012 6401945
REGON: 35138129500000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług cateringu - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych w następującym zakresie: Zakres I 1.Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringu podczas dwudniowego szkolenia dla przedsiębiorców / pomysłodawców realizowanego na potrzeby projektu pn. Sieć Inwestorów KPT jako platforma wspierania inwestycji w MSP współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz środków budżetu państwa w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013. 2. Przez usługę cateringu rozumie się przygotowanie oraz dostarczenie poczęstunku dla uczestników w/w spotkania. 3. Termin wykonania usługi: II połowa października 2010 r. (usługa obejmuje 2 dni). Dokładna data realizacji usługi zostanie podana Wykonawcy w terminie późniejszym, przy czym Wykonawca zostanie o niej poinformowany z 5 dniowym wyprzedzeniem. 4. Miejsce wykonania usługi: siedziba Krakowskiego Parku Technologicznego Sp. z o.o., Al. Jana Pawła II 41 L, 31-864 Kraków. 5.Przewid ywana liczba uczestników: 25 osób x 2 dni = 50 osób. 6. Zakres przedmiotu usługi szczegółowy opis w SIWZ 7. W ramach świadczonej usługi Wykonawca zobowiązuję się do: Dostarczenia świeżych produktów żywnościowych, potraw przyrządzonych tego samego dnia, co świadczenie usług cateringowych, a w przypadku produktów przetworzonych posiadających datę przydatności do spożycia wygasającą nie wcześniej niż na 5 miesięcy przed dniem wykonania zlecenia. Dostarczenia stołów bufetowych, obrusów w kolorze czekolady oraz innego sprzętu bufetowego niezbędnego do świadczenia usługi będącej przedmiotem niniejszego zamówienia (pakietu zamówienia) Podawania cateringu na czystej, nieuszkodzonej zastawie porcelanowej. Zamawiający nie dopuszcza użycia zastawy plastikowej oraz sztućców z tworzywa sztucznego. Zapewnienia obsługi niezbędnej do świadczenia usługi. Dostarczenia koszów na śmieci, sprzątnięcia pomieszczenia oraz wywiezienia śmieci po świadczeniu usługi. Zakres II 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringu podczas giełdy start-up realizowanej na potrzeby projektu Sieć Inwestorów KPT jako platforma wspierania inwestycji w MSP współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz środków budżetu państwa w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013. 2. Przez usługę cateringu rozumie się przygotowanie oraz dostarczenie poczęstunku dla uczestników w/w spotkania. 3. Termin wykonania usługi: listopad 2010 r. (usługa obejmuje 1 dzień). Dokładna data realizacji usługi zostanie podana Wykonawcy w terminie późniejszym, przy czym Wykonawca zostanie o niej poinformowany nie później niż z 5 dniowym wyprzedzeniem. 4. Miejsce wykonania usługi: siedziba Krakowskiego Parku Technologicznego Sp. z o.o., Al. Jana Pawła II 41 L, 31-864 Kraków. 5. Przewidywana liczba uczestników: 50 osób. 6. Zakres przedmiotu usługi: szczególowy opis w SIWZ 7. W ramach świadczonej usługi Wykonawca zobowiązuję się do: Dostarczenia świeżych produktów żywnościowych, potraw przyrządzonych tego samego dnia, co świadczenie usług cateringowych, a w przypadku produktów przetworzonych posiadających datę przydatności do spożycia wygasającą nie wcześniej niż na 5 miesięcy przed dniem wykonania zlecenia. Dostarczenia stołów bufetowych, obrusów w kolorze czekolady oraz innego sprzętu bufetowego niezbędnego do świadczenia usługi będącej przedmiotem niniejszego zamówienia (pakietu zamówienia) Podawania cateringu na czystej, nieuszkodzonej zastawie porcelanowej. Zamawiający nie dopuszcza użycia zastawy plastikowej oraz sztućców z tworzywa sztucznego. Zapewnienia obsługi niezbędnej do świadczenia usługi. Dostarczenia koszów na śmieci, sprzątnięcia pomieszczenia oraz wywiezienia śmieci po świadczeniu usługi. Zakres III 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringu podczas forum inwestycyjnego realizowanego na potrzeby projektu pn.Sieć Inwestorów KPT jako platforma wspierania inwestycji w MSP współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz środków budżetu państwa w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013. 2. Przez usługę cateringu rozumie się przygotowanie oraz dostarczenie poczęstunku dla uczestników w/w spotkania. 3. Termin wykonania usługi: listopad/grudzień 2010 r. (usługa obejmuje 1 dzień). Dokładna data realizacji usługi zostanie podana Wykonawcy w terminie późniejszym, przy czym Wykonawca zostanie o niej poinformowany nie później niż z 5 dniowym wyprzedzeniem. 4. Miejsce wykonania usługi: Kraków Dokładne miejsce realizacji usługi zostanie podane Wykonawcy w terminie późniejszym, przy czym Wykonawca zostanie o nim poinformowany co najmniej z 5 dniowym wyprzedzeniem. 5. Przewidywana liczba uczestników: 50 osób. 6. Zakres przedmiotu usługi:szczególowy opis w SIWZ 7. W ramach świadczonej usługi Wykonawca zobowiązuję się do: Dostarczenia świeżych produktów żywnościowych, potraw przyrządzonych tego samego dnia, co świadczenie usług cateringowych, a w przypadku produktów przetworzonych posiadających datę przydatności do spożycia wygasającą nie wcześniej niż na 5 miesięcy przed dniem wykonania zlecenia. Dostarczenia stołów bufetowych, obrusów w kolorze czekolady oraz innego sprzętu bufetowego niezbędnego do świadczenia usługi będącej przedmiotem niniejszego zamówienia (pakietu zamówienia) Podawania cateringu na czystej, nieuszkodzonej zastawie porcelanowej. Zamawiający nie dopuszcza użycia zastawy plastikowej oraz sztućców z tworzywa sztucznego. Zapewnienia obsługi niezbędnej do świadczenia usługi. Dostarczenia koszów na śmieci, sprzątnięcia pomieszczenia oraz wywiezienia śmieci po świadczeniu usługi. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 4 dni
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sse.krakow.pl/pl/bip/przetargi.html
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- zapewnienie sali konferencyjnej, miejsc noclegowych, miejsc parkingowych oraz realizacja usług gastronomicznych na potrzeby przeprowadzenia szkolenia w dniach 2-3 września 2016 r. w Warszawie, w ramach projektu Wsparcie podmiotów podstawowej opieki zdrowotnej we wdrażaniu standardów jakości i bezpieczeństwa opieki współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego
Dodano: 2016-07-22 - Organizacja kolacji zasiadanej w ramach konferencji Digital Infrastructures for Research 2016 (II)
Dodano: 2016-06-29 - Usługi gastronomiczne świadczone na potrzeby uczestników letnich kursów Szkoły Języka i Kultury Polskiej UJ oraz Obozu dla Młodzieży, w dniach 1-22 lipca 2016 r. oraz 2-16 sierpnia 2016 r
Dodano: 2016-06-07 - Organizacja kolacji zasiadanej w ramach konferencji Digital Infrastructures for Research 2016
Dodano: 2016-05-30 - Organizacja konferencji pod nazwą Europejski Uniwersytet Regionów na rzecz uczenia się przez całe życie poprzez zapewnienie usługi restauracyjnej, cateringowej i noclegowej
Dodano: 2016-05-25 - Zapewnienie miejsc noclegowych, sali konferencyjnej, miejsca na realizację usług gastronomicznych oraz realizacja usług gastronomicznych na potrzeby dwóch realizowanych projektów:Wsparcie szpitali we wdrażaniu standardów jakości i bezpieczeństwa opieki część Program Akredytacji Szpitali współfin. ze środków UE w ramach EFS; Wsparcie podmiotów podstawowej opieki zdrowotnej we wdrażaniu standardów jakości i bezpieczeństwa opieki współfin. ze środków UE w ramach EFS
Dodano: 2016-05-17 - Organizacja 2 wyjazdów studyjnych
Dodano: 2016-03-02 - Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie miejsc noclegowych, sali konferencyjnej, miejsca na realizację usług gastronomicznych oraz realizacja usług gastronomicznych na potrzeby przeprowadzenia Ogólnopolskiej Konferencji Jakość w Opiece Zdrowotnej w dniach 23-24 maja 2016 r. w Krakowie, której uczestnikami będą przedstawiciele instytucji opieki zdrowotnej w Polsce.
Dodano: 2016-01-28 - Świadczenie usług w zakresie całodziennego żywienia osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych i żywienia uprawnionych pracowników Komend Miejskich i Powiatowych Policji woj. małopolskiego
Dodano: 2016-01-11 - Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków klientom MOPS w Oświęcimiu w roku 2016
Dodano: 2015-12-16