Gmina Strzegowo ogłasza przetarg
- Adres: 06-445 Strzegowo, Plac Wolności 32
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 023 6794047 , fax. 023 6794047
- Data zamieszczenia: 2012-03-22
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gmina Strzegowo
Plac Wolności 32 32
06-445 Strzegowo, woj. mazowieckie
tel. 023 6794047, fax. 023 6794047
REGON: 13037844000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.strzegowo.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług cateringowych w ramach programu Nauka - drogą do sukcesu Gminy Strzegowo - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych w ramach programu Nauka - drogą do sukcesu Gminy Strzegowo Zamówienie jest współfinansowane z Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, Działania 9.1 Wyrównywanie szans edukacyjnych i zapewnienie wysokiej jakości usług edukacyjnych świadczonych w systemie oświaty, Poddziałanie 9.1.2 Wyrównywanie szans edukacyjnych uczniów z grup o utrudnionym dostępie do edukacji oraz zmniejszenie różnic w jakości usług edukacyjnych oraz budżetu państwa, tytuł projektu: Nauka - drogą do sukcesu Gminy Strzegowo Przedmiot zamówienia obejmuje usługi cateringowe polegające na przygotowaniu, dowozie i podaniu posiłków dla uczniów ze Szkoły Podstawowej w Dąbrowie; Szkoły Podstawowej i Gimnazjum w Niedzborzu; Szkoły Podstawowej, Gimnazjum i Liceum Ogólnokształcącego w Strzegowie oraz dla nauczycieli biorących udział w szkoleniach. Posiłki dostarczane będą od poniedziałku do piątku między godziną 12:00 - 15:00, a w soboty między godziną 9:00 - 12:00 w trakcie dodatkowych zajęć edukacyjnych dla uczniów i w trakcie szkoleń dla nauczycieli Wszystkie posiłki muszą być świeże, przygotowane w dniu świadczenia usługi i muszą charakteryzować się wysoką jakością w odniesieniu do użytych składników. Wykonawca odpowiada za dostarczenie posiłków oraz podanie ich zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności. Wydawanie przygotowanych posiłków odbywać się będzie w naczyniach jednorazowego użytku, z użyciem sztućców jednorazowego użytku i serwetek papierowych. Zamawiający dopuszcza możliwości składania ofert częściowych. Część 1 - świadczenie usług cateringowych dla uczniów w trakcie zajęć edukacyjnych Część 2 - świadczenie usług cateringowych dla nauczycieli w trakcie szkoleń Szczegółowy zakres usługi został wyszczególniony w załączniku do nr 2 do SIWZ - Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia. Zaleca się, aby wykonawca zgromadził wszelkie informacje, które mogą być konieczne do prawidłowego przygotowania oferty i podpisania umowy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Wadium nie jest wymagane
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.strzegowo.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług cateringowych na potrzeby organizowanych posiedzeń, szkoleń i konferencji w siedzibie CPS Dialog
Dodano: 2016-06-28 - świadczenie usług cateringowych wraz z niezbedną infrastrukturą na terenie Warszawy w ramach posiedzeń zespołów organizowanych przez Narodowe Centrum Kultury w roku 2016
Dodano: 2016-06-15 - Świadczenie usług cateringowych podczas szkoleń i spotkań organizowanych dla klientów i pracowników Urzędu Dozoru Technicznego - znak sprawy ZP-AL-17/16
Dodano: 2016-06-07 - ZP-20/FRSE/2016
Dodano: 2016-06-01 - Świadczenie usług gastronomicznych na rzecz Krajowej Szkoły Administracji Publicznej.
Dodano: 2016-05-31 - Zorganizowanie cateringu dla uczestników kursów specjalizacyjnych - sprawa nr P/145/2016/SMat/WIM - 71/ZP/16
Dodano: 2016-05-30 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-05-11 - Świadczenie usługi gastronomicznej podczas Dnia Fizyka na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-04-15 - Catering na konferencję REVOLVE IPS 2016
Dodano: 2016-04-14 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-03-24