Przetargi.pl
Świadczenie usług cateringowych w Kołobrzegu dla ILiM w ramach projektu UEPA

Instytut Logistyki i Magazynowania ogłasza przetarg

  • Adres: 61-755 Poznań, ul. E. Estkowskiego 6
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 061 8504890 , fax. 061 8526376
  • Data zamieszczenia: 2014-06-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Instytut Logistyki i Magazynowania
    ul. E. Estkowskiego 6 6
    61-755 Poznań, woj. wielkopolskie
    tel. 061 8504890, fax. 061 8526376
    REGON: 00001860300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.ilim.poznan.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: instytut badawczy

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usług cateringowych w Kołobrzegu dla ILiM w ramach projektu UEPA
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Przedmiotem zamówienia jest jednorazowe świadczenie usług cateringowych w Kołobrzegu dla Instytutu Logistyki i Magazynowania w ramach projektu UEPA. 2.Przez świadczenie usług cateringowych Zamawiający rozumie usługę przygotowania, dostarczania i podawania posiłków w miastach na terytorium Polski i w terminach, wskazanych przez Zamawiającego. 3.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 5 do SIWZ. 4.Realizując przedmiot zamówienia Wykonawca jest zobowiązany do: a)przygotowania, dowozu i podawania posiłków w terminie wskazanym przez Zamawiającego do sali, w której będzie odbywało się spotkanie, b)świadczenia usług cateringowych, wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, c)przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m.in.: ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia t. j. z 2010 r. Dz. U. nr 136 poz. 914 ze zm.; rozporządzenia (WE) NR 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych, Dz. U. UE L z dnia 30 kwietnia 2004 r.), d)estetycznego przygotowania stołów w sposób uzgodniony z Zamawiającym najpóźniej na 30 minut przed rozpoczęciem spotkania, e)świadczenia usług cateringowych na zastawie ceramicznej lub porcelanowej, z użyciem sztućców platerowych, serwetek papierowych i materiałowych, obrusów materiałowych, podgrzewacze do dań ciepłych, f)estetycznego podawania posiłków, najpóźniej na 15 minut przed rozpoczęciem spotkania g)zebrania naczyń oraz resztek pokonsumpcyjnych najpóźniej 30 minut po zakończeniu spotkania.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ilim.poznań.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach